in , , ,

11 Χρήσιμες Λεπτομέρειες που Συνήθως Δεν Παρατηρείτε και δεν γνωρίζετε γιατί είναι ΕΚΕΙ

χρήσιμες λεπτομέρειες αντικειμένων,χρήσιμα,περίεργα
χρήσιμες λεπτομέρειες αντικειμένων,χρήσιμα,περίεργα

Πολλά πράγματα που κάνουν τη ζωή μας ευχάριστη είναι αποτέλεσμα εξαιρετικής σχεδίασης προϊόντων, όπου οι μηχανικοί σκέφτονται έξυπνες λύσεις χρησιμοποιώντας έξυπνες λειτουργίες. Υπάρχουν μερικές χρήσιμες λεπτομέρειες για τα καθημερινά μας αντικείμενα που μέχρι τώρα αγνοούσαμε εντελώς. 10 Λεπτομέρειες σε Καθημερινά Πράγματα που Έχουν Κρυφές Λειτουργίες

Ένα μυστικό κουμπί στη ζώνης ασφαλείας

Bignai / easyfotostock / East News

Ένα περίεργο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου που ίσως έχετε δει είναι το μικρό κυκλικό πλαστικό κουμπί που βρίσκεται στις ζώνες ασφαλείας. Αυτό μπορεί απλώς να φαίνεται ότι είναι μέρος του σχεδιασμού, αλλά στην πραγματικότητα εμποδίζει την ολίσθηση της πόρπης και δίνει περισσότερο μήκος στον ιμάντα για να κρατά ασφαλισμένους τον οδηγό και τους επιβάτες.

Το ειδικό υλικό για την κατασκευή πόμολων πόρτας

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εκτός από την αισθητική που παρέχει, τα πόμολα πόρτας από ορείχαλκο, χαλκό και άλλα κράματα είναι τέλεια παραδείγματα αντιμικροβιακών επιφανειών. Αυτοί οι τύποι λαβών εξαλείφουν ένα ευρύ φάσμα επιβλαβών μικροβίων μέσα σε σχεδόν 2 ώρες σε σύγκριση με τα αντίστοιχα από ανοξείδωτο χάλυβα και γυαλί.

Ο σχεδιασμός της πόρτας για φούρνους μικροκυμάτων

VOISIN / PHANIE / Phanie / East News

Το μεταλλικό πλέγμα στις πόρτες του φούρνου μικροκυμάτων έχει άλλο σκοπό από διακοσμητικό στοιχείο. Οι μικροσκοπικές τρύπες βοηθούν να ρίξουμε μια ματιά στο φαγητό μας ενώ ζεσταίνεται, κρατώντας μας αβλαβείς από την ακτινοβολία.

Τα εξογκώματα που έχουν τα μπουκάλια αναψυκτικών

© Depositphotos.com

Τα εξογκώματα στο κάτω μέρος των μπουκαλιών αναψυκτικών δεν είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για σκοπούς μάρκετινγκ. Έχουν σχεδιαστεί για να αντισταθμίζουν την πίεση στο εσωτερικό των ανθρακούχων αναψυκτικών. Παρέχουν επίσης σταθερότητα και γίνονται πολύ πιο χοντρά σε σύγκριση με το πάνω μέρος τους.

Οι χρωματιστές τρίχες της οδοντόβουρτσας

GIRAND / BSIP / East News

Οι περισσότερες οδοντόβουρτσες έχουν χρωματιστές τρίχες όχι μόνο για σχεδιαστικούς σκοπούς, αλλά και ως χρήσιμη ένδειξη ότι είναι ήδη πολύ φθαρμένη για να τη χρησιμοποιήσετε. Μόλις το χρώμα ξεθωριάσει και οι τρίχες αραιώσουν, ήρθε η ώρα να πάρετε καινούργια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 12 Αντικείμενα που Χρησιμοποιούμε Καθημερινά αλλά Δεν Σκεφτόμαστε Ποτέ να Καθαρίσουμε

Η τρύπα σε μια μεζούρα

© Depositphotos.com

Είναι ευρέως γνωστό ότι το άγκιστρο στο τέλος μιας μεζούρας χρησιμοποιείται για να πιάσει τις άκρες του αντικειμένου που θέλετε να μετρήσετε. Ωστόσο, η τρύπα του μας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερα. Είναι εκεί για να χωρέσει το κεφάλι ενός καρφιού ή μιας βίδας, ώστε να μπορείτε να κάνετε χειροτεχνίες μόνοι σας.

Το κουμπί κάτω από τον καθρέφτη αυτοκίνητου

© Depositphotos.com

Ένα άλλο χαρακτηριστικό ασφαλείας των αυτοκινήτων είναι το φαινομενικά απαρατήρητο κουμπί κάτω από τον καθρέφτη. Ο σκοπός του μπορεί να φαίνεται ασαφής στην αρχή, αλλά μόλις πιεστεί, μπορεί να βοηθήσει να μπλοκάρει τις φωτεινές δέσμες ενώ οδηγείτε τη νύχτα, ρυθμίζοντας τη γωνία.

Οι βούρτσες δίπλα στην κυλιόμενη σκάλα

© Depositphotos.com

Αυτές οι βούρτσες δεν είναι για τον καθαρισμό των παπουτσιών σας — είναι πολύ πιο σημαντικές από αυτό. Λειτουργούν ως ασπίδες ανάμεσα σε εσάς και τις άκρες της κυλιόμενης σκάλας, ελαχιστοποιώντας τα ατυχήματα, όπως κολλημένα ρούχα ή σφηνωμένα αξεσουάρ.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του κουτιού για φαγητό σε πακέτο

© Depositphotos.com

Τα περίφημα δοχεία για φαγητό σε πακέτο είναι στην πραγματικότητα σχεδιασμένα προσεκτικά με πολλές χρήσεις. Εκτός από το ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπολ, αυτοσχέδιο πιάτο και κουτί στο φούρνο μικροκυμάτων για αποθήκευση στο ψυγείο και θέρμανση.

Το μικροσκοπικό σύμβολο του μετρητή καυσίμου

AP / Associated Press / East News, © Depositphotos.com

Είστε έτοιμοι να γεμίσετε το ρεζερβουάρ σας, αλλά δεν έχετε ιδέα σε ποια λωρίδα στο βενζινάδικο να μπείτε; Αναζητήστε το σύμβολο ένδειξης καυσίμου στο ταμπλό σας και δείτε το βέλος πού δείχνει. Η κατεύθυνση προς το σημείο που δείχνει είναι εκεί που βρίσκεται το καπάκι του ρεζερβουάρ σας.

Τα μεταλλικά άγκιστρα σε καρότσι σούπερ μάρκετ

© Depositphotos.com

Τα μεταλλικά άγκιστρα κοντά στη λαβή στο καρότσι σούπερ μάρκετ είναι για να κρεμάτε τσάντες με ευπαθή τρόφιμα, όπως αυγά και ψωμί, μέσα.

Δείτε επίσης 7 κρυμμένα μυστικά σε καθημερινά αντικείμενα που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 20

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιβλαβείς παράγοντες για μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

11 Κρυφοί Παράγοντες που Βλάπτουν τα Μαλλιά και Πως να τους Σταματήσετε

καθαρισμός λεκέδων σε δαντέλα,καθαρισμός δαντέλας με μαγειρική σόδα,καθαρισμός δαντέλας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Λερωμένη Δαντέλα Μην την πετάς: Έτσι θα την καθαρίσεις και θα την κάνεις να λάμψει