in , , ,

9 Φυτά που Μπορείτε να Καλλιεργήσετε στο Αυτοκίνητο

φυτά στο αυτοκίνητο,καλλιέργεια φυτών στο αυτοκίνητο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα
9 Φυτά που Μπορείτε να Καλλιεργήσετε στο Αυτοκίνητο

Έχετε σκεφτεί ποτέ να μεγαλώσετε έναν κήπο σε ένα 4-τροχο; Είναι δυνατόν; Ναι είναι! Υπάρχουν μερικά φυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε στο αυτοκίνητο για να δημιουργήσετε ένα μίνι πράσινο περιβάλλον μέσα. 12 Εύκολα στη Φροντίδα Φυτά για το γραφείο

Μπορούν τα φυτά να επιβιώσουν σε ένα αυτοκίνητο;

Τα φυτά σε ένα αυτοκίνητο μπορούν να επιβιώσουν μόνο εάν γνωρίζετε πλήρως ορισμένες απλές απαιτήσεις. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το αυτοκίνητό σας θα μπορούσε εύκολα να ζεσταθεί πολύ όταν είναι σταθμευμένο ή είναι στο γκαράζ. Βεβαιωθείτε ότι σταθμεύετε πάντα το αυτοκίνητο σε σκιερό μέρος και κρατάτε τα παράθυρα ανοιχτά για την κυκλοφορία του αέρα.

Με παρόμοιο τρόπο, το αυτοκίνητο μπορεί επίσης να γίνει πολύ κρύο τους χειμώνες και ίσως χρειαστεί να μετακινήσετε τα φυτά σε εσωτερικούς χώρους ή να επιλέξετε εκείνα που μπορούν να επιβιώσουν σε κρύο κλίμα.

Μερικές απλές συμβουλές για φυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε στο αυτοκίνητο

  • Τοποθετήστε ένα ψηφιακό θερμόμετρο μέσα στο αυτοκίνητο για να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία.
  • Το φυτό πρέπει είναι τοποθετημένο σε σταθερή, ασφαλή θέση, όπως το ταμπλό ή σε ποτηροθήκη, ώστε να μην μετακινείται ενώ οδηγείτε. Αυτό διασφαλίζει επίσης ότι το χώμα ή το νερό δεν θα χυθεί στο αυτοκίνητό σας.
  • Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα κουτί στο αυτοκίνητο με ενσωματωμένο χώρο για βάση γλάστρας.
  • Χρησιμοποιήστε τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου σας για να τοποθετήσετε ένα δοχείο μόνο εάν δεν τα χρησιμοποιείτε πολύ.

Σανσεβιέρια

saint_pete_plant_lady

H σανσεβιέρια είναι ανθεκτική και μπορεί να επιβιώσει με ελάχιστη φροντίδα. Επειδή ευδοκιμεί σε μεγάλη γκάμα ποσότητας φωτός μπορείτε εύκολα να την καλλιεργήσετε στο αυτοκίνητό σας!

Πόθος

thefloridaleaf

Ο πόθος είναι μια άλλη υπέροχη επιλογή όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα φυτό για το όχημά σας. Μπορείτε να το καλλιεργήσετε σε νερό μέσα σε ένα στενό βάζο. Μπορείτε επίσης να το κρεμάσετε σε μια μπάλα από βρύα σε έναν καθρέφτη όπως φαίνεται στην εικόνα.

Τυχερό μπαμπού

eugene_duane_mke

Καλλιεργήστε το τυχερό μπαμπού σε νερό και κρατήστε το σε ποτηροθήκη του αυτοκινήτου σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αλλάζετε το νερό τακτικά για να διασφαλίσετε ότι το φυτό παραμένει υγιές και πράσινο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κάκτοι και παχύφυτα

balconygardenweb

Πολλά παχύφυτα και κάκτοι έχουν καλή απόδοση σε συνθήκες ζέστης και ξηρασίας και αυτά τα χαρακτηριστικά τα καθιστούν μία από τις καλύτερες επιλογές για καλλιέργεια μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Το μικρό τους μέγεθος θα σας επιτρέψει επίσης να τα διατηρήσετε σε μικρούς χώρους όπως ποτηροθήκες.

Δείτε ακόμη ΠΑΧΥΦΥΤΑ: Πώς να Καλλιεργήσετε Παχύφυτα Μεγάλου Μεγέθους

Δέντρα μπονσάι

balconygardenweb

Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν δεν χρησιμοποιείτε πολύ το πίσω κάθισμα, καθώς τα μπονσάι μπορούν να γίνουν αρκετά μεγάλα για ένα αυτοκίνητο. Ένα άλλο μέρος όπου μπορείτε να κρατήσετε το φυτό είναι το πορτ μπαγκάζ, αλλά χρειάζεστε ένα hatchback αυτοκίνητο για αυτό.

Μέντα

balconygardenweb

Το καλύτερο μέρος της καλλιέργειας της μέσα σε ένα αυτοκίνητο είναι ότι θα έχετε ένα στιγμιαίο αποσμητικό! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θρυμματίσετε μερικά από τα φύλλα του και το αυτοκίνητό σας θα έχει φρέσκο άρωμα! Μπορείτε να την κρατήσετε στις ποτηροθήκες μέσα σε μικρές γλάστρες.

Χλωρόφυτο

shots.by.shavon

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της καλλιέργειας χλωρόφυτου σε ένα αυτοκίνητο είναι το γεγονός ότι ευδοκιμεί στο νερό. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα στενό γυάλινο βαζάκι ή ένα βάζο και να το κρεμάσετε κοντά σε ένα αεραγωγό στο ταμπλό.

Βρομελιοειδή

moniqueyvette09

Το κλειδί για την καλλιέργεια βρομελιοειδών σε ένα αυτοκίνητο είναι να τα κλαδευετε καθώς μπορεί να γίνουν αρκετά μεγάλα με την πάροδο του χρόνου. Όσο το φυτό είναι μικρό, μπορείτε να το κρατήσετε σε μια μικρή γλάστρα ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα.

Φιττόνια

ysaplantdiary

Μια άλλη καλή επιλογή, η φιττόνια είναι αρκετά εύχρηστη και μπορείτε να την καλλιεργήσετε εύκολα σε μια μικρή γλάστρα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το φυτό δεν εκτίθεται σε ακραίες θερμοκρασίες και αποφύγετε να παρκάρετε το αυτοκίνητο στο άμεσο ηλιακό φως για πολλές ώρες.

Δείτε επίσης Φυτά Εσωτερικού Χώρου: 9 Δημοφιλείς Τεχνικές Πολλαπλασιασμού Φυτών Εσωτερικού Χώρου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

βάσεις νιπτήρα,έπιπλα νιπτήρα,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου

26 Ιδέες για Βάσεις Νιπτήρα για Κάθε Μπάνιο

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προϊόν υπό τον φόβο έκρηξης. Αν το έχετε αγοράσει μην το χρησιμοποιήσετε. Πλήρη επιστροφή χρημάτων

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προϊόν υπό τον φόβο έκρηξης. Αν το έχετε αγοράσει μην το χρησιμοποιήσετε. Πλήρη επιστροφή χρημάτων