in , ,

12 Εύκολα στη Φροντίδα Φυτά για το γραφείο

φυτά για την εργασία,συμβουλές για φυτά,χρήσιμα
12 Εύκολα στη Φροντίδα Φυτά για την Εργασία

Εάν ψάχνετε κάτι να διακοσμήσετε το γραφείο σας, υπάρχουν 12 εύκολα στη φροντίδα φυτά που θα ζωντανέψουν το χώρο της εργασίας σας. Αν και αυτά τα φυτά δεν μπορούν να ανθίσουν λουλούδια, εξακολουθούν να έχουν τη δική τους ομορφιά με εκπληκτικά φύλλα και διαφορετικά σχήματα. Ακόμα κι αν δεν έχετε ένα ηλιόλουστο γραφείο αυτά τα υπέροχα φυτά θα ευδοκιμούν ενώ εργάζεστε. 30 Δηλητηριώδη Φυτά και Λουλούδια που Πρέπει να Γνωρίζετε

Σανσεβιέρα

Swansonsnursery

Η σανσεβιέρα μπορεί να επιβιώσει σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού και ξηρασίας. Απλώς πρέπει να ποτίζεται όταν η επιφάνεια του χώματος φαίνεται στεγνή.

Βασιλική μπεγκόνια

Thespruce

Η βασιλική μπεγκόνια απαιτεί πιο έντονο φως για το πιο τολμηρό του χρώμα, αλλά πρέπει να μείνει μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Απλά πρέπει να ποτίζετε το φυτό όταν το χώμα φαίνεται ξηρό.

Χλωρόφυτο

Rhsplants

Το χλωρόφυτο ευδοκιμει ακόμα κι αν έχετε ένα σκοτεινό γραφείο χωρίς παράθυρα.

Παχύφυτα

Notjustflowerscastro

Τα παχύφυτα αποθηκεύουν νερό στα παχιά φύλλα τους, έτσι συνήθως χρειάζονται μόνο εβδομαδιαίο πότισμα. Προτιμούν να αναπτύσσονται στο φως του ήλιου και στον ξηρό αέρα.

Ζαμιοκούλκας

Coolgreenandshady

Είναι ένα ανθεκτικό φυτό που ευδοκιμεί σε περιβάλλοντα με μέτριο έως αρκετό φως, ενώ μπορεί επίσης να ανεχθεί χαμηλό φωτισμό. Επιπλέον, όπως και τα παχύφυτα, απαιτεί επίσης λίγο νερό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κισσός

Urbansproutsstore

Ο κισσός πρέπει να ποτίζεται συχνά όταν αρχίζει να μεγαλώνει. Και στη συνέχεια, μόλις αναπτυχθεί, μπορεί να ανεχθεί ξηρές συνθήκες.

Δείτε ακόμη 17 Φυτά που Βελτιώνουν τη Μνήμη και τη Συγκέντρωση

Κόκκινο αγλαόνημα

Rollingnature

Είναι ένα πολύχρωμο εντυπωσιακό φυτό με ροζ μίσχους και κοκκινωπό-ροζ άκρες φύλλων. Είναι εύκολο στη φροντίδα και ευνοείται η ανάπτυξή του σε πιο έντονο φως, αλλά ευδοκιμεί και σε χαμηλό φωτισμό.

Πόθος

Bobvila

Είναι απίστευτα εύκολο στη φροντίδα φυτό. Αναπτύσσεται καλά τόσο στους πιο σκοτεινούς χώρους όσο και στους πιο φωτεινούς. Απλώς χρειάζεται να ποτίζεται κάθε τόσο.

Σπαθίφυλλο

Plants

Είναι εκπληκτικά εύκολο να αναπτυχθεί φυτό. Δώστε του υγρό χώμα, ψεκάστε τα φύλλα του τακτικά και δώστε του λίγο φως. Φροντίστε όμως να το κρατάτε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Κάκτοι

Maxpixel

Οι κάκτοι ευδοκιμούν σε φυσικό φως και πρέπει απλώς να ποτίζονται μία φορά την εβδομάδα την άνοιξη και το καλοκαίρι και κάθε τρεις εβδομάδες κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Μπαμπού

Nurserylive

Το μπαμπού είναι ένα τυχερό φυτό σύμφωνα με το Φενγκ Σούι. Η τοποθέτησή του στο γραφείο σας θα φέρει καλά πράγματα στη εργασία και την καριέρα σας.

Αερόφυτα

Newsweek

Τα αερόφυτα αναπτύσσονται καλά και δεν χρειάζονται χώμα. Ποτίστε τα βυθίζοντάς τα στο νερό για δύο ή τρεις ώρες κάθε 10 ημέρες.

Δείτε επίσης 12 Φυτά που μεγαλώνουν στο νερό & θα σε εκπλήξουν!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός νεροχύτη,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

5 Εύκολες Συμβουλές Καθαρισμού για τον Νεροχύτη που θα σας λύσουν τα χέρια

18 γεγονότα που είναι άξια Απορίας Που Είχατε Από Μικρά Παιδιά Αλλά Κανείς Δεν Ξέρει Να Σας Απαντήσει Ακόμα Και Σήμερα

18 γεγονότα που είναι άξια Απορίας Που Είχατε Από Μικρά Παιδιά Αλλά Κανείς Δεν Ξέρει Να Σας Απαντήσει Ακόμα Και Σήμερα