in , ,

Αυτοί είναι οι 7 Λόγοι που το Ένα Πόδι σας Μπορεί να Γίνει πιο Κοντό

άνισα πόδια,περίεργα,υγεία
7 Λόγοι που το Ένα Πόδι σας Μπορεί να Γίνει πιο Κοντό

Αν και αυτό είναι σπάνιο, είναι απολύτως πιθανό τα πόδια ενός ατόμου να έχουν διαφορετικό μήκος. Οι άνθρωποι γεννιούνται συχνά με αυτό, αλλά είναι λίγο δύσκολο να εντοπιστεί μέχρι να μεγαλώσουν. Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα εξαιτίας κάποιων περιστατικών που είτε οδήγησαν στο πόδι τους να αναπτυχθεί ανομοιόμορφα. Άλλες φορές, απλά δεν υπάρχει γνωστός λόγος. Υπάρχουν μερικοί γνωστοί λόγοι για τους οποίους το ένα πόδι σας θα μπορούσε να είναι πιο κοντό από το άλλο. Τι Φανερώνουν τα Πρησμένα Πόδια για την Υγεία σας

Οστικός τραυματισμός

7 Λόγοι που το Ένα Πόδι σας Μπορεί να Γίνει πιο Κοντό

Ένα σπασμένο πόδι μπορεί να καταλήξει να μεγαλώσει προς διαφορετική κατεύθυνση, ειδικά εάν έσπασε σε πολλά κομμάτια ή αν ο μυϊκός ιστός έχει υποστεί βλάβη. Υπάρχουν φορές που η διαδικασία επούλωσης κάνει ένα οστό να μεγαλώνει ασυνήθιστα.

Τραυματισμοί που σχετίζονται με τον αθλητισμό

Τα παιδιά μπορούν ιδιαίτερα να διακινδυνεύσουν την ανάπτυξη των άκρων τους ενώ αθλούνται, καθώς έχουν πλάκες ανάπτυξης που γίνονται συμπαγές οστό μόλις ενηλικιωθούν. Τα αθλήματα επαφής, όπως το ποδόσφαιρο και τα απλά ψυχαγωγικά παιχνίδια, όπως το skateboard και το σκι, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Υπερβολική χρήση άκρων

Όταν κάνετε αθλήματα, η υπερβολική χρήση των χεριών και των ποδιών μπορεί να προκαλέσει χρόνιο στρες στα άκρα σας. Τα αθλήματα δεν είναι κακά, απλώς αποφύγετε να κάνετε το ίδιο όλο το χρόνο.

Δείτε ακόμη 5 Φυσικοί Τρόποι για να Μην Κρυώνουν τη Νύχτα τα Πόδια σας

Πτώσεις

Τα ατυχήματα, όπως μια πτώση ή μια σύγκρουση, μπορούν να επηρεάσουν τα οστά με διαφορετικούς τρόπους και το τραύμα μπορεί να βλάψει ιδιαίτερα τις πλάκες ανάπτυξης των οστών στα παιδιά. Τα ατυχήματα μπορούν επίσης να τραυματίσουν το νωτιαίο μυελό ενός ατόμου, το οποίο από μόνο του μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή οστική απώλεια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επικίνδυνες δραστηριότητες

Πολλές κοινές δραστηριότητες της παιδικής ηλικίας, ακόμη και πράγματα όπως το άλμα σε ένα φουσκωτό ή ένα τραμπολίνο, μπορεί να είναι πιο επικίνδυνα από ό,τι φαντάζονται οι άνθρωποι. Τα παιχνίδια τραμπολίνο είναι γνωστά για την πρόκληση πτώσεων, κατάγματος, ακόμη και σοβαρών τραυματισμών της σπονδυλικής στήλης. Πάντα να βεβαιώνεστε ότι οι δραστηριότητες των παιδιών σας είναι ασφαλείς και παρακολουθούνται συνέχεια.

Κακή στάση του σώματος

Ίσως έχετε ακούσει ότι η κακή στάση μπορεί να κάνει τα πόδια σας να είναι ανομοιόμορφα, αλλά μόνο στην εμφάνιση. Παρά τη δημοφιλή πεποίθηση, η ανομοιόμορφη στάση μπορεί να προκαλέσει μόνο ορθοστατική σκολίωση, η οποία στην πραγματικότητα δεν βλάπτει ή παραμορφώνει τα οστά ενός ατόμου και είναι πλήρως αναστρέψιμη με την κατάλληλη άσκηση.

Ασθένειες

Υπάρχουν πολλές ασθένειες που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν τα οστά, όπως όγκοι που μπορούν να αναπτυχθούν σε οστικές πλάκες ή αναπτύξεις χόνδρου στα οστά. Ακόμη και ασθένειες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη των οστών.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πως να Απαλλαγείτε από Κράμπες στα Πόδια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μαξιμαλιστική διακόσμηση,ιδέες μαξιμαλιστικής διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης

17 Ιδέες Μαξιμαλιστικής Διακόσμησης για να Ζωντανέψετε τον Χώρο σας

Υπάλληλος των ZARA αποκαλύπτει: 15 πράγματα που δεν σας έχει πει κανείς και ποτέ

Υπάλληλος των ZARA αποκαλύπτει: 15 πράγματα που δεν σας έχει πει κανείς και ποτέ