in , , , ,

6 Μυστικά Ομορφιάς για Υγιή Μαλλιά που Λίγοι Γνωρίζουν

υγιή μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
υγιή μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

Κατά μέσο όρο, τα μαλλιά μεγαλώνουν περίπου 1 εκατοστό το μήνα. Αλλά πολλές φορές, αυτή η ανάπτυξη είναι ελάχιστη, ειδικά όταν οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν μεταξύ 50 και 100 τρίχες κάθε μέρα. Υπάρχουν μερικά μυστικά ομορφιάς για το πώς να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη και το πάχος των μαλλιών. 7 Ινδικές Συμβουλές για Λαμπερά και Πυκνά Μαλλιά

Χρησιμοποιήστε χυμό κρεμμυδιού.

© depositphotos.com

Μπορεί κανείς να πει ότι τα κρεμμύδια είναι βασικό συστατικό σε κάθε κουζίνα, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας. Αν και δεν υπάρχει αρκετή έρευνα για να αποδείξει αν ο χυμός κρεμμυδιού προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών με βεβαιότητα, μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να αξίζει να τον προσθέσετε στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας. Η εφαρμογή χυμού κρεμμυδιού στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να βοηθήσει στην αναγέννηση των μαλλιών. Επίσης, μια μελέτη δείχνει ότι τα άτομα με γυροειδή αλωπεκία που εφαρμόζουν χυμό κρεμμυδιού δύο φορές την ημέρα στο τριχωτό της κεφαλής τους παρατηρούν ανάπτυξη μαλλιών μετά από 2 εβδομάδες.

Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας.

© depositphotos.com

Ένας από τους πολλούς τρόπους για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανάπτυξης και να μακρύνουν τα μαλλιά σας σε χρόνο μηδέν είναι να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Ο σκοπός του είναι να τεντώσει τα κύτταρα των τριχοθυλακίων και να τα πυροδοτήσει να παράγουν πιο χοντρές, μεμονωμένες τρίχες. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2019, σχεδόν το 69% των συμμετεχόντων ανέφερε ότι η αλωπεκία τους είχε βελτιωθεί χάρη σε αυτήν την δωρεάν και εύκολη πρακτική.

Χρησιμοποιήστε λάδι δεντρολίβανου.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Εάν επιθυμείτε πυκνές τούφες, τότε πιθανότατα χρειάζεστε προϊόντα και συστατικά που είναι ευεργετικά για την υγεία των μαλλιών σας. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν άπειρα προϊόντα και η τήρηση των τάσεων περιποίησης μαλλιών μπορεί να είναι ακόμη και επιβλαβής. Μία από τις τάσεις που υποστηρίζονται από την επιστήμη είναι το έλαιο δεντρολίβανου. Μια μελέτη του 2015 διαπίστωσε ότι το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου ήταν εξίσου αποτελεσματικό με τη μινοξιδίλη (ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αραίωσης των μαλλιών).

Δείτε ακόμη 6 Φυσικοί Τρόποι για να Πυκνώσετε τα Μαλλιά σας

Πειραματιστείτε με τη μη χρήση σαμπουάν.

© depositphotos.com

Ενώ ορισμένα στοιχεία, όπως η γενετική, είναι πέρα από τον έλεγχό σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε και να τροποποιήσετε. Μία από αυτές τις πρακτικές είναι η μη χρήση σαμπουάν. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά το σαμπουάν μπορεί να είναι ένα περιττό προϊόν υγιεινής, καθώς χρονολογείται μόλις από το 1930. Επίσης, τα τυπικά σαμπουάν βλάπτουν τα μαλλιά αφαιρώντας τα υγιή φυσικά έλαια που παράγονται από το τριχωτό της κεφαλής.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε ένα φίλτρο νερού.

© depositphotos.com

Ακόμα κι αν εφαρμόζετε όλα τα έλαια και τις θεραπείες στον κόσμο, πολλές φορές, υπάρχει ένας κρυφός παράγοντας που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη φροντίδα των μαλλιών: το νερό. Το νερό του ντους μπορεί να περιέχει σκληρές χημικές ουσίες, όπως χλώριο και μέταλλα, όπως ασβέστιο, υδράργυρο, μαγνήσιο και νικέλιο. Μπορεί επίσης να περιέχει άμμο και άλλους ρύπους που μπορεί να ερεθίσουν το τριχωτό της κεφαλής σας και να προκαλέσουν ξήρανση και πτώση των μαλλιών λόγω θραύσης. Επιλέξτε ένα καλό φίλτρο ντους για να εξαλείψετε την υψηλή ποσότητα χλωρίου, μετάλλων και άλλων σωματιδίων που βρίσκονται στο νερό του ντους σας.

Ξεμπερδέψτε απαλά τα μαλλιά σας.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Θα πρέπει πρώτα να ξεμπλέξετε τα μαλλιά σας πριν τα φορμάρετε. Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών το βράδυ εγγυάται ότι δεν μπερδεύονται ενώ κοιμάστε και διευκολύνει το styling το πρωί. Για να εξασφαλίσετε μαλλιά χωρίς σπασίματα, αφιερώστε λίγο χρόνο, δουλέψτε σε μικρά τμήματα, ενυδατώστε, χρησιμοποιήστε μια ξύλινη χτένα με φαρδιά δόντια και ξεκινήστε από τις άκρες πριν προχωρήσετε στην κορυφή.

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά σας εάν Δεν Χρησιμοποιείτε Σαμπουάν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κινητό και ύπνος,συμβουλές υγείας,υγεία,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

Τι θα Συμβεί εάν Χρησιμοποιείτε το Κινητό σας Ακριβώς πριν τον Ύπνο

αυγό ως λίπασμα,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Γιατί να Θάψετε ένα Αυγό στην Τρύπα Φύτευσης