in , ,

Το Μυστικό για Έναν Πεντακάθαρο Καθρέφτη

καθαρισμός καθρέφτη,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
Το Μυστικό για Έναν Πεντακάθαρο Καθρέφτη

Οι καθρέφτες αναπόφευκτα σκονίζονται, βρωμίζουν ακόμη και θαμπώνουν. Είναι αρκετά εύκολο να σκουπιστούν αλλά είναι οι γραμμές που μένουν πίσω που είναι πιο ενοχλητικές. Το μυστικό για έναν καθαρό και λαμπερό καθρέφτη έγκειται στα σωστά προϊόντα καθαρισμού, στα σωστά εργαλεία και στη σωστή τεχνική. Το καλύτερο είναι ότι πιθανότατα έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε. 7 Κόλπα για να Καθαρίσετε το Μπάνιο ώστε να μην Τρίβετε για Ώρες

Το Μυστικό για Έναν Πεντακάθαρο Καθρέφτη

Σημαντικό: Τα καθαριστικά τζαμιών του εμπορίου είναι πολύ όξινα και μπορούν να προκαλέσουν ζημιά και αποχρωματισμό στις άκρες, στο πίσω μέρος ή στο πλαίσιο ενός καθρέφτη. Είτε χρησιμοποιείτε καθαριστικό τζαμιού του εμπορίου είτε DIY, προσέξτε να μην αφήσετε το διάλυμα να στάζει και να μουλιάσει στο πλαίσιο του καθρέφτη.

Για γρήγορο καθάρισμα: Απλώς χρησιμοποιήστε νερό

Αν ψάχνετε για μια φιλική προς το περιβάλλον και οικονομική προσέγγιση που λειτουργεί εξίσου καλά με οποιοδήποτε καθαριστικό του εμπορίου, απλώς χρησιμοποιήστε νερό και ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι. Αυτός ο τύπος πανιών καθαρισμού είναι εξαιρετικός για την αφαίρεση των μουτζούρων από τους καθρέφτες

Προσθέστε νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ξεκινώντας από το πάνω μέρος του καθρέφτη, ψεκάστε το νερό στην επιφάνεια και σκουπίστε με κίνηση ζιγκ-ζαγκ για να αποφύγετε τα σημάδια των γραμμών. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό, στεγνό πανί από μικροΐνες για να καθαρίσετε τυχόν υπόλοιπες γραμμές.

Για βαθύτερο καθαρισμό: Χρησιμοποιήστε νερό και λευκό ξύδι

Το καλύτερο καθαριστικό για καθρέφτες είναι λευκό ξύδι και νερό. Αυτό το απλό και μη τοξικό καθαριστικό είναι εκπληκτικό στο να αφαιρεί τις γραμμώσεις και να κάνει τον καθρέφτη να λάμπει.

Για να καθαρίσετε έναν καθρέφτη με νερό και λευκό ξύδι, ανακατέψτε ίσα μέρη σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ξεκινώντας από το πάνω μέρος του καθρέφτη, ψεκάστε το μείγμα στην επιφάνεια και σκουπίστε με ένα πανί μικροϊνών με κίνηση ζιγκ-ζαγκ καθώς κινείστε προς τα κάτω στον καθρέφτη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 12 Συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να Χρησιμοποιείτε Οικιακά Καθαριστικά με Ασφάλεια

Για την αφαίρεση επίμονων υπολειμμάτων: Χρησιμοποιήστε οινόπνευμα

Για καθρέφτες που γεμίζουν τακτικά ξεραμένα ή θολά υπολείμματα όπως οδοντόκρεμα ή βρώμικα δαχτυλικά αποτυπώματα, όπως καθρέφτης μπάνιου, θα πρέπει να καθαρίσετε αυτά τα σημεία πριν καθαρίσετε ολόκληρο τον καθρέφτη. Ευτυχώς, υπάρχει μια εύκολη λύση που κρύβεται μέσα στο ντουλάπι φαρμάκων σας: το οινόπνευμα.

Για να καθαρίσετε έναν καθρέφτη με οινόπνευμα, απλώς βρέξτε ένα βαμβάκι με αυτό και σκουπίστε τα προβληματικά σημεία πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό. Η προεπεξεργασία του καθρέφτη πριν σκουπιστεί, αποτρέπει τη μετατροπή των λεκέδων σε γραμμώσεις. Το αποτέλεσμα είναι μια αστραφτερή επιφάνεια στον καθαρό καθρέφτη σας.

Γρήγορη συμβουλή: Εάν καθαρίζετε έναν vintage καθρέφτη ή έναν καθρέφτη με διακοσμητικό πλαίσιο, ψεκάστε το καθαριστικό σε ένα πανί και όχι απευθείας στην επιφάνεια του καθρέφτη. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το καθαριστικό δεν θα μουλιάσει εκεί που δεν θα έπρεπε.

Τι να αποφύγετε

  • Σκούπισμα με χαρτί: Αποφύγετε χαρτι κουζίνας ή υγείας για να καθαρίσετε έναν καθρέφτη, καθώς μπορεί να αφήσει μικρά κομμάτια χαρτιού και χνούδι.
  • Σκούπισμα με εφημερίδα: Η εφημερίδα ήταν ένα συνηθισμένο κόλπο για έναν καθρέφτη χωρίς γραμμώσεις, αλλά η αλλαγή στην ποιότητα του μελανιού και του χαρτιού μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον καθρέφτη.
  • Τρίψιμο με λειαντικό μέσο: Το τρίψιμο ενός βρώμικου καθρέφτη μπορεί να φαίνεται σαν ένας λογικός τρόπος για να αφαιρέσετε τη βρωμιά που έχει κολλήσει, αλλά μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μικρογρατσουνιές στην επιφάνεια του καθρέφτη. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε ήπια υλικά καθαρισμού και δουλέψτε με απαλές κυκλικές κινήσεις.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Το Καθαριστικό Μπάνιου των 30 Δευτερόλεπτων με 2 Υλικά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές για λαμπερά μαλλιά,συμβουλές για πυκνά μαλλιά,ινδικές συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα μαλλιών,ομορφιά

7 Ινδικές Συμβουλές για Λαμπερά και Πυκνά Μαλλιά

τροπική διακόσμηση,τροπική διακόσμηση εξωτερικών χώρων,διακόσμηση εξωτερικών χώρων,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Υπόθεση κήπος: 30 Ιδέες Τροπικής Διακόσμησης Εξωτερικών Χώρων