in , , ,

7 έξυπνα tips για να μαζέψετε εύκολα και σωστά τα χειμωνιάτικα σας ρούχα

7 έξυπνα tips για να μαζέψετε εύκολα και σωστά τα χειμωνιάτικα σας ρούχα
7 έξυπνα tips για να μαζέψετε εύκολα και σωστά τα χειμωνιάτικα σας ρούχα

Χειμωνιάτικα ρούχα: Πολλές νοικοκυρές αντιμετωπίζουν πρόβλημα, με την αποθήκευση των ρούχων τους. Αυτό, διότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Ιδιαίτερα, αν κάποια νοικοκυρά θέλει να βολέψει πολλά ρούχα και διαθέτει λίγο χώρο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που χρειάζεται για να το πετύχετε, είναι να βρείτε τους σωστούς τρόπους. Αναλυτικότερα:

Χειμωνιάτικα ρούχα – Συμβουλές για το σπίτι: Επτά τρόποι για να τα αποθηκεύσετε σωστά

– Πλύνετε τα πάντα: Οι λεκέδες και τα αρώματα μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στα ρούχα σας, οπότε πλύνετε και στεγνώστε όλα τα αντικείμενα πριν τα αποθηκεύσετε. Αυτή η διαδικασία πρέπει να περιλαμβάνει ακόμα και παπούτσια και αξεσουάρ. Για τα παπούτσια, καθαρίστε τις σόλες με μια συρμάτινη βούρτσα και χρησιμοποιήστε μια βούρτσα παπουτσιών για το υπόλοιπα μέρη. Τα ρούχα αντί τα να διπλώσετε μπορείτε να τα κάνετε ρολάκια έτσι ώστε να μην κάνουν έντονες τσακίσεις τόσο καιρό που θα είναι αποθηκευμένα.

Χειμωνιάτικα ρούχα – Συμβουλές για το σπίτι: Κι άλλοι τρόποι για να τα αποθηκεύσετε σωστά

– Διπλώστε τα πουλόβερ και τα παλτά, μην τα κρεμάτε σε κρεμάστρες: Θα πρέπει να διπλώσετε όλα τα πουλόβερ και τα παλτά αντί να κρεμάσετε. Το κρέμασμα μπορεί να ξεχειλώσει τα ρούχα με το χρόνο. Τα πουλόβερ, τα σακάκια και τα παλτά πρέπει να έχουν κουμπωμένα τα φερμουάρ ή τα κουμπιά. Διπλώστε τα. Μπορείτε να τα στοιβάξετε το ένα πάνω στο άλλο, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ σφιχτά τοποθετημένα για να φεύγει η υγρασία. Η μόνη εξαίρεση στον κανόνα αυτόν είναι η γούνα. Η Γούνα δεν πρέπει ΠΟΤΕ να διπλώνεται πρέπει να είναι κρεμασμένη.

– Τα πλαστικά δοχείο είναι φίλοι σας: Σίγουρα μετά τα παραπάνω βήματα πρέπει τα ρούχα να αποθηκευθούν κάπου. Μην αποθηκεύετε σε σακούλες. Ιδανικά είναι τα πλαστικά κουτιά αποθήκευσης ειδικά τα διάφανα για να βλέπετε τις υπάρχει μέσα. Τοποθετήστε τα πλεκτά στο κάτω μέρος και μην το γεμίζετε ασφυκτικά μέχρι πάνω. Τα ρούχα πρέπει να «αναπνέουν» είτε για να μην δημιουργηθεί υγρασία, είτε για να μην στεγνώσουν πολύ μειώνοντας τη διάρκεια ζωής των υφασμάτων.

Χειμωνιάτικα ρούχα: Επιπλέον, τρόποι για να τα αποθηκεύσετε σωστά

– Εάν φοβάστε για τα χρώματα χρησιμοποιήστε χαρτομάντιλα: Όταν στοιβάζετε πουλόβερ μεταξύ τους και φοβάστε μην μεταφερθούν τα χρώματα, μπορείτε ανάμεσα σε κάθε μπλούζα να βάζετε ένα χαρτομάντιλο. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε σε παπούτσια ή αξεσουάρ για να κρατήσουν το σχήμα τους. Εάν δεν έχετε χαρτομάντιλα, χρησιμοποιήστε χαρτί κουζίνας, ακόμα και χαρτί υγείας.

– Εξαφανίστε τις μυρωδιές με μαγειρική σόδα: Εάν φοβάστε για μυρωδιές των παπουτσιών όσο καιρό θα είναι αποθηκευμένα, μπορείτε να πασπαλίσετε μαγειρική σόδα μέσα στα παπούτσια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Χειμωνιάτικα ρούχα: Οι υπόλοιποι τρόποι για να τα αποθηκεύσετε σωστά

– Κρατήστε το σκόρο μακρυά: Σίγουρα τα χημικά είναι ότι χειρότερο για τα ρούχα μας ειδικά εάν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά και κατοικίδια. Μπορείτε να τυλίξετε μέσα σε ένα φίλτρο καφέ, μια μπάλα από βαμβάκι που έχετε αρωματίσει με αιθέριο έλαιο λεβάντα.

– Μην χρησιμοποιείτε πλαστικές σακούλες: Οι πλαστικές σακούλες δεν επιτρέπουν την κυκλοφορία αέρα. Αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο μούχλας. Αντί της πλαστικής σακούλας χρησιμοποιήστε βαμβακερές τσάντες που θα επιτρέψουν τη ροή του αέρα.

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 9

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

καθαρισμός σπιτιού,συμβουλές καθαρισμού,οργάνωση σπιτιού

Και μόνο που το βλέπεις σε πιάνει απελπισία: 18 Άνθρωποι που Κατάφεραν τον Άθλο να Καθαρίσουν το Σπίτι τους

προϊοντα,ημερομηνία λήξης,χρήσιμα,συμβουλές

10 Είδη των Οποίων η Ημερομηνία Λήξης Πρέπει να Τηρηθεί αυστηρά