in , ,

6 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε για τις Ταινίες Καθαρισμού Πόρων Μύτης

ταινίες καθαρισμού πόρων μύτης,φροντίδα μύτης,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
6 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε για τις Ταινίες Καθαρισμού Πόρων Μύτης

Μπορεί να σας αρέσουν οι ταινίες καθαρισμού πόρων μύτης για την ευκολία χρήσης τους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα πριν τις χρησιμοποιήσετε. 12 Θεραπείες για Όμορφο Πρόσωπο σε Χρόνο Μηδέν – Καλλυντικά που έχουμε όλοι σπίτι μας

Δεν θα αποτρέψουν τα μαύρα στίγματα.

© smolprincess928 / reddit, © shutterstock.com

Οι ταινίες καθαρισμού πόρων μύτης δεν θα αποτρέψουν την επανεμφάνιση των μαύρων στιγμάτων και δεν θα μειώσουν τη συσσώρευση λιπαρότητας. Γι’ αυτό μπορεί να τα δείτε ξανά στη μύτη σας πολύ σύντομα.

Οι δερματολόγοι προτείνουν τη χρήση ρινικών λωρίδων επανειλημμένα. Αυτό μπορεί να είναι μία ή δύο φορές την εβδομάδα, για να αποφύγετε τα μαύρα στίγματα.

Δεν παρέχουν βαθύ καθαρισμό.

© suspiciouscetacean / reddit, © shutterstock.com

Οι δερματολόγοι λένε ότι οι ταινίες στην πραγματικότητα δεν θα κάνουν τους πόρους στη μύτη απολύτως καθαρούς. Η ισχυρή κόλλα αφαιρεί μόνο τα ανώτερα στρώματα των νεκρών κυττάρων του δέρματος και πολλές βρωμιές παραμένουν ακόμα μέσα στους πόρους. Έτσι, μπορεί να χρειαστείτε βαθύ καθαρισμό ούτως ή άλλως.

Μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα.

© shutterstock.com

Οι ειδικοί λένε ότι εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, οι ταινίες μπορεί να το ερεθίσουν, ακόμη και να το καταστρέψουν. Αυτό συμβαίνει επειδή η κόλλα μπορεί να βγάλει μερικές τρίχες και να χαλάσει το δέρμα. Επιπλέον, πρέπει να δείτε εάν έχετε αλλεργία στην κόλλα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να την εφαρμόσετε πρώτα στο χέρι σας.

Δείτε ακόμη Απαλλαγείτε από τα Μαύρα Στίγματα σε 15 λεπτά με Φυσικό Τρόπο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ατμίστε το πρόσωπό σας για 10-20 λεπτά πριν εφαρμόσετε μια ταινία.

© shutterstock.com

Το ζεστό νερό και ο ατμός μπορεί να βοηθήσουν στη χαλάρωση του σμήγματος μέσα στους πόρους. Έτσι οι ταινίες μπορούν να αφαιρέσουν καλύτερα το σμήγμα. Απλώς κάντε ένα ατμόλουτρο στο πρόσωπό σας για περίπου 10-20 λεπτά ή απλώστε ζεστές πετσέτες. Οι πόροι θα ανοίξουν και θα είναι πιο εύκολο να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα.

Κόψτε τις ταινίες για καλύτερα αποτελέσματα.

brightside

Οι beauty vloggers συνιστούν να κόβετε τις άκρες της ταινίας ώστε να είναι πιο εύκολο να την προσαρμόσετε ανάλογα με το σχήμα της μύτης σας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αποφύγετε τις φυσαλίδες κάτω από την ταινία, ώστε να μην χάσετε κανένα σημείο στη μύτη σας. Μπορείτε επίσης να την κόψετε στη μέση και να την χρησιμοποιήσετε και στις δύο πλευρές της μύτης σας.

Χρησιμοποιήστε ένα παγάκι αφού εφαρμόσετε μια ταινία.

© shutterstock.com

Οι κολλώδεις ταινίες καθαρισμού μύτης μπορούν να κάνουν τους πόρους να φαίνονται μεγαλύτεροι μετά την αφαίρεση της κορυφής του σπυριού. Αυτό μπορεί να κάνει τους πόρους σας πιο ευαίσθητους στη μόλυνση.

Εφαρμόστε ένα παγάκι αφού χρησιμοποιήσετε μια ταινία για να κλείσετε τους πόρους. Αλλιώς ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

Δείτε επίσης Φτιάξτε ταινίες καθαρισμού προσώπου για τα μαύρα στίγματα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα,συμβουλές καθημερινότητας,χρήσιμα

14 Καθημερινά Κόλπα που Όλοι Πρέπει να Γνωρίζουν

κόλπα εστιατορίων,συμβουλές για εστιατόρια,χρήσιμα

8 Κόλπα που Χρησιμοποιούν τα Εστιατόρια για να σας Πεινάσουν Περισσότερο και να Κάνουν τα Φαγητά τους Γευστικότερα