in , , ,

10 Συμβουλές Διακόσμησης Μικρού Κήπου

διακόσμηση μικρού κήπου,συμβουλές διακόσμησης μικρού κήπου,ιδέες διακόσμησης μικρού κήπου
διακόσμηση μικρού κήπου,συμβουλές διακόσμησης μικρού κήπου,ιδέες διακόσμησης μικρού κήπου

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να βελτιώσετε την εμφάνιση ενός μικρού κήπου. Ως αφετηρία, μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα υπέροχο μέρος ξεκούρασης για να το απολαύσετε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως εξαιρετικός χώρος για τη φιλοξενία εκδηλώσεων και την ψυχαγωγία των επισκεπτών. Αν έχετε έναν μικρό κήπο, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τον διακοσμήσετε και να τον κάνετε να φαίνεται εντυπωσιακός. 25 Ιδέες Διακόσμησης για Μικρούς Κήπους

10 Συμβουλές Διακόσμησης Μικρού Κήπου

Χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμα υφάσματα.

Για να κάνετε τον κήπο σας να φαίνεται μεγαλύτερος, χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμα υφάσματα και έπιπλα. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις θα αντανακλούν το φως και θα κάνουν το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος λόγω του τρόπου με τον οποίο αντανακλούν το φως. Επιλέξτε ανοιχτά χρώματα όπως λευκό, κρεμ, παστέλ ή οποιαδήποτε άλλη ανοιχτή απόχρωση.

Διατηρήστε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται.

Δεν πρέπει να τρελαίνεστε όταν πρόκειται για τη διακόσμηση ή την αγορά επίπλων για τον κήπο. Μερικά πράγματα σωστά τοποθετημένα αρκούν.

Ενσωματώστε μερικά στοιχεία της φύσης.

Ένας τρόπος για να κάνετε τον κήπο σας πιο φιλόξενο είναι να ενσωματώσετε ορισμένα φυσικά στοιχεία. Φυτέψτε μερικά φυτά ή λουλούδια σε γλάστρες, σκορπίστε μερικές πέτρες τριγύρω ή τοποθετήστε ταΐστρες πουλιών για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Χρησιμοποιήστε καθρέφτες.

Προσθέστε μερικούς καθρέφτες στον κήπο σας αν θέλετε να δώσετε την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερος. Οι καθρέφτες αντανακλούν το φως και κάνουν το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Πειραματιστείτε με διαφορετικά εφέ φωτισμού.

Ο φωτισμός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνει έναν κήπο να φαίνεται μεγαλύτερος. Τα φώτα μπορούν να κρεμαστούν γύρω από την περίμετρο του κήπου ή στα δέντρα για να προσφέρουν ατμόσφαιρα. Μάλιστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και κεριά για να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα τις βραδινές ώρες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 14 Συμβουλές Κηπουρικής για Μικρό Μπαλκόνι

Συμπεριλάβετε ένα εστιακό σημείο στη διακόσμηση.

Κάθε κήπος χρειάζεται ένα κεντρικό σημείο εστίασης. Τα σιντριβάνια, τα έργα τέχνης και τα έπιπλα είναι όλα παραδείγματα του τι μπορείτε να βάλετε στον κήπο σας. Η παρουσία ενός εστιακού σημείου θα βοηθήσει στην ενοποίηση του χώρου.

Χωρίστε τον κήπο.

Μπορειτε να χωρίστε τον κήπο σε τμήματα για διαφορετικές δραστηριότητες. Ορίστε ένα μέρος για φαγητό, χαλάρωση ή δραστηριότητες κηπουρικής.

Βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Είναι σημαντικό να διατηρείτε τον κήπο σας σε καλή κατάσταση, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή μικροσκοπικός είναι. Κόψτε το γρασίδι, τραβήξτε τα ζιζάνια και σκουπίστε το πάτωμα σε τακτική βάση.

Επενδύστε σε έπιπλα υψηλής ποιότητας.

Εάν σκοπεύετε να επιπλώσετε τον κήπο σας, φροντίστε να αγοράσετε έπιπλα υψηλής ποιότητας. Αναζητήστε έπιπλα εξωτερικού χώρου που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε ακραίες κλιματικές συνθήκες.

Απαλλαγείτε από την ακαταστασία

Για να κάνετε έναν μικροσκοπικό κήπο να φαίνεται μεγαλύτερος, είναι σημαντικό να αφαιρέσετε κάθε περιττή ακαταστασία. Αυτό συνεπάγεται την απαλλαγή από τυχόν περιττά έπιπλα, διακοσμητικά ή άλλα αντικείμενα που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο και κάνουν τον κηπο να φαίνεται μικρότερος.

πηγή φωτό / (Image credit: Wayfair)

Δείτε επίσης 29 Ιδέες Φανταστικής Kαλοκαιρινής Διακόσμησης Κήπου που σίγουρα θα λατρέψετε!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιβλαβείς υγίεις συνήθειες,συμβουλές υγείας,υγεία

9 Φαινομενικά Υγίεις Συνήθειες που Κάνουν Περισσότερο Κακό παρά Καλό

ποδόλουτρο με Listerine,οφέλη ποδόλουτρου με Listerine,φροντίδα ποδιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές υγείας,υγεία

Τα Οφέλη που Προσφέρει το Ποδόλουτρο με Listerine