in , ,

Πώς να Καθαρίσετε με Ασφάλεια μια Φρυγανιέρα

καθαρισμός φρυγανιέρας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
Πώς να Καθαρίσετε με Ασφάλεια μια Φρυγανιέρα

Η κλασική φρυγανιέρα έχει απλό σχεδιασμό μέχρι τη στιγμή που πρέπει να την καθαρίσετε. Και θα πρέπει πραγματικά να καθαρίζετε τη φρυγανιέρα σας σε τακτική βάση. Γιατί όσο περισσότερο τη χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερα ψίχουλα συσσωρεύονται μέσα. Μια βρώμικη φρυγανιέρα μπορεί να μυρίζει, να καπνίζει και να κάνει το ψωμί σας να έχει δυσάρεστη γεύση. Πώς να Καθαρίσετε Σπάτουλες Σιλικόνης

Πώς να Καθαρίσετε με Ασφάλεια μια Φρυγανιέρα

Πώς να καθαρίσετε μια φρυγανιέρα

Θα χρειαστείτε:

  • βούρτσα με μαλακές τρίχες σαν οδοντόβουρτσα ή πινέλο ζαχαροπλαστικής
  • υγρό για τα πιάτα
  • μη λειαντικό σφουγγάρι
  • μαλακό πανί πιάτων
  • μαγειρική σόδα
  • λευκό ξύδι (για φρυγανιέρες από ανοξείδωτο χάλυβα)

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε τη Σκουριά με Οδοντόκρεμα

Οδηγίες

Όταν καθαρίζετε μικρές συσκευές, θυμηθείτε να τις αποσυνδέετε πάντα από την πηγή ρεύματος για να αποφύγετε τυχόν κινδύνους ηλεκτροπληξίας.

Αφαιρέστε και καθαρίστε το δίσκο για τα ψίχουλα. Οι περισσότερες φρυγανιέρες περιλαμβάνουν αφαιρούμενο δίσκο για ψίχουλα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής.

Εάν η φρυγανιέρα σας έχει δίσκο για ψίχουλα, κουνήστε την απαλά και χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να απομακρύνετε τυχόν χαλαρά σωματίδια ώστε να πέσουν στον πάτο. Αφαιρέστε το δίσκο με τα ψίχουλα και αδειάστε τον στα σκουπίδια. Πλύντε το με ζεστό, σαπουνόνερο πιάτων και αφήστε τον στην άκρη να στεγνώσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γυρίστε τη φρυγανιέρα ανάποδα και κουνήστε την. Εάν δεν έχει δίσκο για ψίχουλα (ακόμα κι αν έχει), κρατήστε την ανάποδα πάνω από τον νεροχύτη ή τα σκουπίδια και ανακινήστε την για να χαλαρώσουν τυχόν υπολείμματα που έχουν απομείνει. Ανάλογα με την ποσότητα των ψίχουλων, μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες.

Για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα κομματιών από δυσπρόσιτες γωνίες και σχισμές, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πεπιεσμένο αέρα. Απλώς φροντίστε να το κάνετε ελεγχόμενα και να μην μπει καθόλου υγρό στη φρυγανιέρα.

Για φρυγανιέρες με εξωτερικό πλαστικό ή μικτό μέταλλο, σκουπίστε το εξωτερικό με ένα υγρό πανί, χρησιμοποιώντας ζεστό σαπουνόνερο. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά ή λειαντικά χημικά ή συρμάτινα πετσετάκια καθαρισμού.

Όταν καθαρίζετε το εξωτερικό μιας φρυγανιέρας από ανοξείδωτο χάλυβα, αναμείξτε ίσα μέρη ζεστό νερό και λευκό ξύδι με μια σταγόνα υγρό πιάτων. Βρέξτε ένα πανί με το διάλυμα και σκουπίστε τη φρυγανιέρα. Για να γυαλίσει περάστε την με ένα πανί από μικροΐνες.

Χρησιμοποιήστε μια πάστα μαγειρικής σόδας και νερού για να αφαιρέσετε τα σημάδια από καψίματα. Με μια οδοντόβουρτσα εφαρμόστε την πάστα στους λεκέδες και μετά ένα καθαρό και μαλακό πανί σκουπίστε τα υπολείμματα της πάστας. Ωστόσο, φροντίστε να μην στάξει η πάστα μέσα στη φρυγανιέρα, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθεί.

Τοποθετήστε ξανά το δίσκο για τα ψίχουλα και αφήστε τον να στεγνώσει. Η φρυγανιέρα θα χρειαστεί αρκετές ώρες για να στεγνώσει. Μόλις όλα είναι καθαρά, ξαναβάλτε το δίσκο για ψίχουλα στη θέση του και συνδέστε ξανά τη φρυγανιέρα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Κολλημένες Τσίχλες – Τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη με ένα απλό υλικό που έχουμε όλοι Σπίτι μας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλιμοι συνδυασμοί τροφών,συμβουλές διατροφής,διατροφή

20 Τροφές που Αποφέρουν το Μέγιστο Όφελος Όταν Τρώγονται Μαζί

οφέλη κρύου ντους,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Μπορει να Συμβεί στο Σώμα σας αν Αρχίσετε να Κάνετε Κρύο Ντους