in , , , , ,

35 Ιδέες για Μοντέρνες Γλάστρες Εξωτερικού Χώρου

35 Ιδέες για Μοντέρνες Γλάστρες Εξωτερικού Χώρου
35 Ιδέες για Μοντέρνες Γλάστρες Εξωτερικού Χώρου

Γλάστρες Εξωτερικού Χώρου: Εάν διακοσμείτε το σπίτι σας σε mid-century modern ή σκανδιναβικό στιλ, ίσως με μερικές μοντέρνες πινελιές boho, να επεκτείνετε αυτήν την ομορφιά και σε εξωτερικούς χώρους. Εκτός από έπιπλα εξωτερικού χώρου σε αυτά τα στυλ, μπορεί να θέλετε λίγη διακόσμηση και οι μοντέρνες γλάστρες είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. 29 Ιδέες Φανταστικής Kαλοκαιρινής Διακόσμησης Κήπου που σίγουρα θα λατρέψετε!

Γλάστρες Εξωτερικού Χώρου

35 Ιδέες για Μοντέρνες Γλάστρες Εξωτερικού Χώρου

Ποια υλικά να επιλέξετε για μοντέρνες γλάστρες

Το σκυρόδεμα, το πλαστικό, το ξύλο, η πέτρα και το μέταλλο είναι τέλεια υλικά για μοντέρνες γλάστρες. Η πιο δημοφιλής ιδέα είναι φυσικά το σκυρόδεμα και το μέταλλο, αν και μπορεί να βρείτε και πολλές ξύλινες και πλαστικές γλάστρες. Το κύριο σημείο εδώ είναι ότι η μοντέρνα γλάστρα σας να φαίνεται πολύ κομψή και λίγο λαμπερή. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη διάταξη από μοντέρνες γλάστρες διαφόρων όψεων και μεγεθών που ταιριάζουν στο χρώμα ή το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες. Όσο για τα χρώματα, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει με τον εξωτερικό σας χώρο, συχνά αυτά είναι μονόχρωμα ουδέτερα, μαύρο και διάφορα φυσικά χρώματα.

Ποια σχήματα να προτιμήσετε

Επιλέξτε ορθογώνιες, τετράγωνες, στρογγυλεμένες, κυπελλοειδείς, σε σχήμα μπολ και απλά υπερμεγέθεις γλάστρες που θα αναδείξουν το κήπο σας! Μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα είδη σχημάτων και διάφορα χρώματα, ώστε να μπορείτε να δώσετε έμφαση όχι μόνο με το σχέδιο της γλάστρας.

Δείτε ακόμη 20 Ιδέες Πρασίνου για Μικρή Αυλή

Τι να φυτέψετε σε μια μοντέρνα γλάστρα

Η πρασινάδα και τα παχύφυτα κάνουν τους εξωτερικούς σας χώρους να φαίνονται πιο ζωντανοί, και αν πρόκειται για μαύρες ή λευκές γλάστρες, το πράσινο θα δημιουργήσει μια σούπερ τολμηρή αντίθεση μαζί τους. Μερικές γλάστρες είναι ωραίες μόνο για πράσινο ή άνθη, άλλες μπορούν να φιλοξενήσουν ολόκληρα δέντρα – εξαρτάται από εσάς τι θα επιλέξετε!

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης 46 Εξωτερικοί Χώροι σε Μεσογειακό Στυλ Διακόσμησης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 10

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός πλάκας σίδερου,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε την Πλάκα του Σίδερου

15 είδη που πρέπει να αγοράσετε σε μεγάλες ποσότητες. Το Χαρτί Υγείας στο Νο1 της Λίστας

15 είδη που πρέπει να αγοράσετε σε μεγάλες ποσότητες. Το Χαρτί Υγείας στο Νο1 της Λίστας