in , ,

Τι να Κάνετε και τι Όχι για να Αποκτήσετε Μικρότερη Μέση

απόκτηση μικρότερης μέσης,κόλπα για μικρότερη μέση,συμβουλές άσκησης,χρήσιμα
Τι να Κάνετε και τι Όχι για να Αποκτήσετε Μικρότερη Μέση

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανακάλυψαν ότι η περιφέρεια της μέσης ενός ατόμου δείχνει τη γενική του υγεία. Επιπλέον, μια πιο λεπτή μέση έχει θετική επίδραση στην ποιότητα ζωής και μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε και κάποια όχι για να αποκτήσετε πιο λεπτή μέση. Τι Προκαλεί Λίπος Γύρω από τη Μέση και Πώς να Απαλλαγείτε

Ο προγραμματισμός γευμάτων είναι πιο αποτελεσματικός από το να τρώτε όποτε θέλετε.

brightside

Η πλειοψηφία κάνει το ίδιο λάθος να τρώει ό,τι είναι πιο βολικό. Κατά συνέπεια, κάνετε κακές διατροφικές επιλογές. Το να φτιάξετε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα γευμάτων είναι πιο αποτελεσματικό σε αυτή την περίπτωση. Μπορείτε να φάτε βραστά αυγά, να ψήσετε μερικά λαχανικά στη σχάρα και να φτιάξετε υγιεινά βάζα smoothie για να μην θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας.

Μην συνεχίζετε να κάνετε τον ίδιο τύπο άσκησης κάθε μέρα και δοκιμάστε κάτι νέο. Πειραματιστείτε με διάφορες μορφές άσκησης.

brightside

Η άσκηση στο ίδιο μοτίβο σε τακτική βάση βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί στον καθημερινό φόρτο εργασίας. Επομένως, η επανάληψη των ίδιων ασκήσεων θα εμποδίσει το σώμα σας να κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται. Περαιτέρω αλλαγές είναι δυνατές με τη μετάβαση σε άλλες μορφές άσκησης, όπως γιόγκα, pilates, HIIT, HILIT και τρέξιμο.

Μην ακολουθείτε αυστηρές δίαιτες – τρώτε μικρές ποσότητες.

brightside

Οι περιορισμοί στη διατροφή μπορεί να οδηγήσουν σε ξαφνική πτώση του μεταβολικού ρυθμού. Μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε ζάλη, αδυναμία και φαλάκρα. Επομένως, μια σωστή διατροφή σε μικρά χρονικά διαστήματα είναι ωφέλιμη σε σύγκριση.

Μην κάνετε βαριές ασκήσεις.

brightside

Ένα πρόγραμμα καρδιο είναι απαραίτητο για αποτελεσματική απώλεια βάρους. Ένα ελαφρύ πρόγραμμα ενδυνάμωσης θα έχει υψηλότερο επίπεδο εμπλοκής με τους μύες και, ως εκ τούτου, θα κάψει περισσότερο λίπος. Ως εκ τούτου, προτιμάται από την βαρεία άσκηση.

Μη χρησιμοποιείτε ζώνες μείωσης μέσης.

brightside

Εκτός από το να προκαλούν ενόχληση, οι ζώνες μείωσης της μέσης μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Ασκήσεις όπως σανίδα, κοιλιακοί, πλάγια σανίδα και καθίσματα μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια πιο λεπτή μέση με τον σωστό τρόπο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Τι Σημαίνουν τα Δυο Λακκάκια στη Μέση σας

Αντί να εστιάσετε συγκεκριμένα στη μέση, δώστε την ίδια προσοχή στους γοφούς και τους ώμους.

brightside

Παρόλο που μπορείτε να αποφύγετε την υπερβολική ενδυνάμωση των πλάγιων μυών σας και να ασκήσετε τους εγκάρσιους μυς της κοιλία σας, δεν θα μπορείτε να μειώσετε το πλάγιο λίπος. Το χτίσιμο των μυών στους ώμους και τους γοφούς σας θα σας δώσει αναλογίες για να έχετε καμπύλες.

Εκτός από την απώλεια βάρους, εστιάστε και στο χτίσιμο μυών.

brightside

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν θέλουν μέρη του σώματός τους να γίνουν ογκώδη. Για το λόγο αυτό αποφεύγουν την άσκηση με βάρη. Αξίζει όμως να ληφθεί υπόψη ότι μια γυναίκα δυσκολεύεται πολύ να αποκτήσει τόσο σημαντική ποσότητα μυϊκής μάζας χωρίς στεροειδή. Οι σφιχτοί μύες είναι που δίνουν αυτή την «τονισμένη» και «καθορισμένη» εμφάνιση και επίσης αυξάνουν τον μεταβολισμό.

Για να μικρύνετε τη μέση σας μερικά εκατοστά, κάντε stomach vacuuming.

brightside

Με αυτό το κόλπο, μπορείτε να χάσετε μερικά εκατοστά από τη μέση σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισπνεύσετε από τη μύτη σας και μετά να εκπνεύσετε όσο περισσότερο αέρα μπορείτε από το στόμα σας. Ενώ οι πνεύμονές σας είναι άδειοι, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και κρατήστε την για 5 έως 20 δευτερόλεπτα.

Αφήστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν οι μύες.

© depositphotos.com

Όσον αφορά την άσκηση ενδυνάμωσης, οι επαγγελματίες φυσικής κατάστασης συνιστούν να μην χρησιμοποιείτε τις ίδιες μυϊκές ομάδες σε διαδοχικές ημέρες. Η αξιοποίηση αυτής της κατευθυντήριας γραμμής θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των μυών.

Δείτε επίσης 11 Κόλπα Μόδας για να Αναδείξετε τη Μέση σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κροσέ διακοσμητικά,ιδέες για κροσέ διακοσμητικά,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

52 Ιδέες για Κροσέ Διακοσμητικά Σπιτιού

ανοιξιάτικα νύχια 2022, τάσεις νύχια,νύχια άνοιξη

Ροζ νύχια: 20 προτάσεις από την κορυφαία τάση του 2022 στο ανοιξιάτικο μανικιούρ, για να κλέψετε τις εντυπώσεις