in ,

Πώς να Διορθώσετε ένα Καμένο Κέικ

καμένο κέικ,διόρθωση καμένου κέικ,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα
Πώς να Διορθώσετε ένα Καμένο Κέικ

Το κάψιμο ενός κέικ είναι μια δυσάρεστη εμπειρία που έχει κάνει σχεδόν ο καθένας. Ένα καμένο κέικ συνήθως θα έχει ξηρή και καμένη γεύση που οι άλλοι μπορούν να παρατηρήσουν αρκετά καλά και μόνο κοιτάζοντάς το. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι να διορθώσετε και να αποθηκεύσετε ένα καμένο κέικ για να μην πάει χαμένο ή αν βιαζόσασταν και ψησατε ένα κέικ που κατέληξε καμένο. 8 Απλά Γεμίσματα για Κέικ σε Ελάχιστο Χρόνο

Κόψτε τις καμένες άκρες από το κέικ με ένα μαχαίρι ψωμιού. Κόψτε το καμένο κάτω μέρος και τις καμένες πλευρές. Το ξύσιμο των καμένων άκρων θα αποτρέψει το κέικ από το να έχει καμένη γεύση. Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη εάν το κέικ έχει μερικα καμενα σημεια.

Ενώ το κέικ μπορεί να καταλήξει να φαίνεται μικρότερο, οι καμένες άκρες θα εξαφανιστούν και θα μπορεί να καταναλωθεί ευχάριστα. Εάν το επάνω μέρος έχει καεί, ισιώστε το αφαιρώντας το καμένο μέρος.

Πώς να Διορθώσετε ένα Καμένο Κέικ

Μερικές φορές, όταν ψήνετε υπερβολικά ένα κέικ, δεν καίγεται ή μαυρίζει, αλλά αντίθετα, έχει ξηρή και εύθρυπτη γεύση. Μπορείτε να το διορθώσετε αλείφοντας το κέικ με βούτυρο με ένα μεγάλο μαχαίρι βουτύρου όσο το κέικ είναι ακόμα ζεστό. Το βούτυρο θα λιώσει στο κέικ και θα το υγράνει ώστε να μην έχει τόσο ξηρή γεύση.

Καλύψτε την καμένη γεύση του κέικ προσθέτοντας μια ποικιλία επικαλύψεων για κέικ, όπως γλάσο, κρέμα, ganache, γλάσο βανίλιας, φρέσκα φρούτα, καραμέλες σοκολάτας, κόμμι και ξηρούς καρπούς για να κρύψετε την καμένη, ξηρή γεύση.

Αφού κόψετε τις καμένες άκρες από το κέικ, καλύψτε το με γλάσο για μην φαίνεται κομμένο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Σερβίρετε το κέικ με ένα ποτήρι γάλα, μια κούπα ζεστή σοκολάτα, λίγο τσάι ή καφέ. Αυτό θα κρύψει την καμένη ξηρή, εύθρυπτη γεύση του κέικ.

Δείτε ακόμη Κέικ πίτσα. Θα γίνει κομμάτια για Party σας!!!

Κόψτε τα καμένα σημεία από το κέικ, γλασάρετε το και μετά καταψύξτε το μέχρι να γίνει στερεό το γλάσο. Αφήστε το να ξεπαγώσει και μετά ξαναγλασάρετε το με περισσότερο γλάσο. Η ξηρή, καμένη γεύση θα φύγει και δεν θα το προσέξει κανείς. Συνήθως θα χρειαστεί περίπου 5 ώρες μέχρι μια νύχτα μέχρι να καταψυχθεί ένα γλασαρισμένο κέικ.

Εάν το κέικ είναι πολύ στεγνό και εύθρυπτο, τα cake pops είναι μια καλή ιδέα. Θρυμματίστε το κέικ σε ένα μεγάλο μπολ και στη συνέχεια προσθέστε ένα ή δύο φλιτζάνια γλάσο. Αναμείξτε και τυλίξτε το μείγμα σε μεσαίου μεγέθους μπάλες. Αφήστε τις μπάλες να κρυώσουν μέχρι να σφίξουν και περάστε ένα ξυλάκι σε κάθε μπαλα. Βουτήξτε τις μπάλες σε ό,τι επικάλυψη θέλετε και απολαύστε.

Εάν το κέικ είναι πολύ καμένο εξωτερικά, κόψτε το εσωτερικό του σε κομμάτια μεγέθους κύβου. Γαρνίρετε με σαντιγί, φρέσκα φρούτα και τρούφες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Φτιάξτε κέικ σε μια κούπα μέσα σε 3 λεπτά!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

απώθηση εντόμων με φυσικό τρόπο,συμβουλές απώθησης εντόμων,αντιμετώπιση εντόμων,χρήσιμα

6 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από Εντομα Χωρίς Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

λάθη μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα

11 Λάθη Μόδας που Κάνουν την Εμφάνισή σας Άκομψη