in ,

6 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από Εντομα Χωρίς Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

απώθηση εντόμων με φυσικό τρόπο,συμβουλές απώθησης εντόμων,αντιμετώπιση εντόμων,χρήσιμα
6 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από Εντομα Χωρίς Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

Τα έντομα μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι σας σε πεδίο μάχης. Θα καλούσατε πιθανώς ειδικές υπηρεσίες για να απαλλαγείτε από κατσαρίδες και μυρμήγκια, αλλά όλες αυτές οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούν είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένοι ασφαλείς, αποτελεσματικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από έντομα με φυσικό τρόπο. Σας ταλαιπωρούν τα κουνούπια; 15 Φυτά που Διώχνουν τα Κουνούπια και τα Έντομα

Πάρτε ένα φυτό.

brightside

Τα φυτά δεν κάνουν απλώς το σπίτι μας όμορφο, αλλά μας παρέχουν οξυγόνο και μας προστατεύουν ακόμη και από τα έντομα. Εδώ είναι μερικά φυτά που μπορούν να το κάνουν αποτελεσματικά:

  • Λεβάντα
  • Βασιλικός
  • Θυμάρι
  • Μέντα
  • Λεμονόχορτο
  • Πετούνιες
  • Κατιφέδες
  • Χρυσάνθεμα
  • Άλλιον

Χρησιμοποιήστε αγγούρια.

brightside

Ακούγεται παράξενο, αλλά οι ειδικοί λένε ότι είναι μια αρκετά αποτελεσματική μέθοδος. Κόψτε φέτες αγγουριού και βάλτε τις σε σημεία που έχετε δει κατσαρίδες. Η μυρωδιά θα τις κρατήσει μακριά. Αλλάξτε τις φέτες με φρέσκες μία φορά την εβδομάδα.

Το ψυγείο είναι ένα από τα μέρη που λατρεύουν να επισκέπτονται οι κατσαρίδες. Απλώς σπάστε ένα αγγούρι και αφήστε το εκεί. Το θρυμματισμένο αγγούρι μπορεί να απωθήσει έως και το 90% των κατσαρίδων.

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα.

brightside

Καταπολεμήστε τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες με τη χρήση μαγειρικής σόδας. Περιέχει ένα ενεργό συστατικό που όταν τρώγεται από έντομα, απελευθερώνει φυσαλίδες διοξειδίου του άνθρακα που τα σκοτώνουν.

Βρέξτε λίγο την περιοχή με τα έντομα με νερό και στη συνέχεια πασπαλίστε πάνω της περίπου 2 φλιτζάνια μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια, περιμένετε για μισή ώρα και ρίξτε ένα φλιτζάνι ξύδι. Θα πρέπει να είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να τα απωθήσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 9 Τρόποι να Κρατήσετε τις Αράχνες και τα Έντομα Μακριά από το Σπίτι σας

Φτιάξτε μια παγίδα.

brightside

Φτιάξτε μια παγίδα με τη χρήση ενός πλαστικού μπουκαλιού όπως φαίνεται στην εικόνα. Απλά προσθέστε λίγο νερό με σαπούνι μετά. Αυτή η σπιτική παγίδα είναι μια καλή λύση για άτομα με αλλεργία στα χημικά.

Χρησιμοποιήστε κανέλα.

© Depositphotos.som

Αν έχετε πρόβλημα με έντομα, η κανέλα είναι καλός αποτρεπτικός παράγοντας. Χρησιμοποιήστε την μέσα και έξω από το σπίτι σας. Βρείτε από που εισέρχονται και αφήστε σκόνη κανέλας στο μονοπάτι. Δεν θα σκοτώσει τα έντομα, αλλά θα τα εμποδίσει να μπουν μέσα.

Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια.

© Depositphotos.com

Αυτό όχι μόνο θα κάνει το σπίτι σας να μυρίζει όμορφα, αλλά θα εμποδίσει τα έντομα να εισέλθουν. Απλώς χρησιμοποιήστε λάδι μέντας. Απλώς ανακατέψτε 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας με 250 ml νερό. Ανακινήστε και ψεκάστε το γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λάδι neem.

Δείτε επίσης Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά της Βρομούσας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

IKEA Hacks,Vittsjo γραφείο,έπιπλα IKEA Hacks

56 IKEA Hacks για το Vittsjo Γραφείο Φορητού Υπολογιστή

καμένο κέικ,διόρθωση καμένου κέικ,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα

Πώς να Διορθώσετε ένα Καμένο Κέικ