in , ,

8 Χρήσιμα Κόλπα για να Εξοικονομήσετε Χρήματα σε αυτούς του δύσκολους καιρούς

εξοικονόμηση χρημάτων,κόλπα εξοικονόμησης χρημάτων,συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων,χρήσιμα
8 Χρήσιμα Κόλπα για να Εξοικονομήσετε Χρήματα

Δεν χρειάζεται να χρεωκοπήσετε για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε να ζήσετε. Υπάρχουν μερικά χρήσιμα κόλπα για να εξοικονομήσετε χρήματα. Σοκ στο ρεύμα: 5 Συσκευές που Καταναλώνουν Ρεύμα Ακόμα και Απενεργοποιημένες

Καθαρίστε την ισιωτική μαλλιών με μαγειρική σόδα και νερό.

8 Χρήσιμα Κόλπα για να Εξοικονομήσετε Χρήματα

Οι ισιωτικές μαλλιών και τα σίδερα για μπούκλες λερώνονται εύκολα λόγω διάφορων προϊόντων μαλλιών και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν. Αλλά υπάρχει ένας αρκετά εύκολος, αποτελεσματικός τρόπος να το κάνετε στο σπίτι σας. Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό είναι μαγειρική σόδα και νερό.

Αναμείξτε μαγειρική σόδα και νερό σε ένα μπολ και εφαρμόστε το στη ισιωτική μαλλιών και αφήστε το για περίπου 10-30 δευτερόλεπτα πριν το σκουπίσετε με ένα χαρτομάντιλο. Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό σφουγγάρι για να εφαρμόσετε το μείγμα και να καθαρίσετε τα συσσωρευμένα προϊόντα μαλλιών να φεύγει. Η μαγειρική σόδα βοηθά να σκοτωθούν τα βακτήρια και σας επιτρέπει να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς προβλήματα.

Βάλτε την ξεραμένη μάσκαρα σε ζεστό νερό για να τη χρησιμοποιήσετε ξανά.

Εάν έχετε πολλά ξεραμένα σωληνάρια μάσκαρας, βάλτε τα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό για να τα επαναχρησιμοποιήσετε. Μην βάζετε νερό στις μάσκαρες. Αφήστε τα εκεί για λίγα λεπτά. Η θερμότητα θα μαλακώσει την ξεραμένη μάσκαρα και θα σας δώσει ξανά ομαλή εφαρμογή.

Χρησιμοποιήστε σπασμένο lip balm για να μαλακώσετε το ξηρό δέρμα.

Έσπασε το lip balm σας; Αντί να το πετάξετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μαλακώσετε το ξηρό δέρμα. Εάν είναι πολύ σπασμένο για να χρησιμοποιηθεί σε σωληνάριο, ρίξτε το σε ένα μικρό δοχείο και χρησιμοποιήστε κερί για να το ανακατέψετε και αφήστε το να στερεοποιηθεί ανάλογα με το δοχείο.

Εάν αγοράσατε κατά λάθος μια πιο σκούρα απόχρωση μέικ-απ, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα για να ανοίξει η απόχρωση.

Δείτε ακόμη 7 λάθη που μας κοστίζουν χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνουμε και πως να τα διορθώσουμε για να κάνουμε οικονομία

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Προσθέστε σταγόνες για τα μάτια στο ξεραμένο βερνίκι νυχιών για να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

Μερικές φορές, όταν δεν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών για λίγο, στεγνώνει, οπότε όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, δεν μπορείτε. Προσθέστε οφθαλμικές σταγόνες σε αυτό, αφήστε το για λίγο και θα είναι ξανά χρησιμοποιήσιμο.

Η αποθήκευση του βερνικιού νυχιών στο ψυγείο το βοηθά να διαρκέσει περισσότερο.

Βαρεθήκατε να βάζετε βερνίκι νυχιών ξανά και ξανά; Μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο για να διατηρηθεί περισσότερο. Η αποθήκευση του βερνικιού νυχιών στο ψυγείο επιβραδύνει τον αποχρωματισμό και την εξάτμιση του διαλύτη του βερνικιού.

Χρησιμοποιήστε μια πιο ανοιχτή απόχρωση μέικ-απ ως concealer.

Αγοράσατε μια απόχρωση μέικ-απ που είναι πολύ ανοιχτή για εσάς; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως concealer. Εφαρμόστε το στο κέντρο του προσώπου σας, προσπαθώντας να αποφύγετε την εξωτερική περίμετρο. Αυτό λειτουργεί επειδή αυτά τα σημεία στο κέντρο είναι όπου το φως πέφτει φυσικά και φωτίζει το πρόσωπο.

Χρησιμοποιήστε ένα παιχνίδι σκύλου δαχτυλίδι για να κάνετε μπούκλες.

Εάν θέλετε εύκολες και φθηνές μπούκλες, χρησιμοποιήστε ένα παιχνίδι σκύλου σε σχήμα δακτυλίου. Πρώτα, βρέξτε τα μαλλιά σας, μετά βάλτε το παιχνίδι στο κεφάλι σας και τυλίξτε όλα τα μαλλιά σας γύρω από αυτό, μετά αφήστε τα όλη τη νύχτα και το πρωί, θα έχετε εκπληκτικές μπούκλες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 12 Αγορές που Εξοικονομούν Πολλά Χρήματα Παρόλο που Φαίνονται Σπάταλη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λεκέδες δοντιών,φροντίδα δοντιών,στοματική υγιεινή,αιτίες λεκέδων δοντιών,υγεία,συμβουλές υγείας

6 Λάθη που Μπορεί να Προκαλέσουν Λεκέδες στα Δόντια

DIY αποσμητικό χαλιών,καθαρισμός,χρήσιμα

Μαγειρική Σόδα: Φρέσκαρε το σπίτι σου με αυτό το Φυσικό Αποσμητικό Χαλιών και δες το να αστράφτει