in , ,

6 Απλές Τεχνικές Βαψίματος Πασχαλινών Αυγών

βάψιμο πασχαλινών αυγών,τεχνικές βαψίματος πασχαλινών αυγών,Πάσχα,γιορτές,πασχαλινά αυγά,πασχαλινή διακόσμηση
βάψιμο πασχαλινών αυγών,τεχνικές βαψίματος πασχαλινών αυγών,Πάσχα,γιορτές,πασχαλινά αυγά,πασχαλινή διακόσμηση

Τίποτα δεν συμπληρώνει το Πάσχα όπως το να καθίσετε με την οικογένεια για να βάψετε μερικά πασχαλινά αυγά. Είναι μια δραστηριότητα που φέρνει τους πάντες κοντά με την απλότητά της και αφήνει όλους να αγκαλιάσουν τη δημιουργικότητά τους. Αυτές οι 6 απλές τεχνικές βαψίματος θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε τη διακόσμηση των πασχαλινών σας αυγών σε άλλο επίπεδο. ΒΑΨΙΜΟ ΑΥΓΩΝ: Πώς να Βάψετε Στροβιλιστά Πασχαλινά Αυγά

Πασχαλινά αυγά με διακοσμητική ταινία

Θα χρειαστείτε:
σφιχτά βραστά αυγά
διακοσμητική ταινία
νερό
χρωστικές τροφίμων ή βαφές αυγών

Τυλίξτε διακοσμητική ταινία γύρω από ένα βρασμένο αυγό για να δημιουργήσετε ένα μοτίβο. Προσθέστε χρωστική τροφίμων ή βαφή αυγών σε ένα φλιτζάνι νερό και μετά τοποθετήστε το διακοσμημένο αυγό στο νερό.

6 Απλές Τεχνικές Βαψίματος Πασχαλινών Αυγών

Αφήστε το αυγό στο νερό μέχρι να αλλάξει χρώμα το τσόφλι του. Μόλις γίνει, αφαιρέστε το αυγό, αφήστε το να στεγνώσει εντελώς και μετά ξεκολλήστε τη διακοσμητική ταινία. Τυλίξτε άλλη μια στρώση διακοσμητικής ταινίας γύρω από το αυγό με διαφορετικό σχέδιο. Προσθέστε ένα διαφορετικό χρώμα χρωστικής τροφίμων ή βαφής σε ένα φλιτζάνι νερό και μετά βάλτε το αυγό στο νερό.

Μόλις βαφτεί το αυγό, αφήστε το να στεγνώσει. Ξεφλουδίστε τη διακοσμητική ταινία και τα γεωμετρικά πασχαλινά αυγά σας είναι έτοιμα!

Πασχαλινά Αυγά με ρύζι

Θα χρειαστείτε:
σφιχτά βραστά αυγά
επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα
ρύζι
χρωστικές τροφίμων

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βάλτε λίγο ωμο ρύζι στην επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα μαζί με μερικές σταγόνες χρωστική τροφίμων. Βάλτε ένα βρασμένο αυγό στην πλαστική σακούλα, σφραγίστε την και ζυμώστε απαλά το ρύζι, κινούμενοι γύρω από το βρασμένο αυγό μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με το χρώμα του.

Βγάλτε το αυγό από τη σακούλα και θαυμάσετε το όμορφο μαρμάρινο σχέδιο του.

Πασχαλινά αυγά με φλούδα κρεμμυδιού

Θα χρειαστείτε:
φλούδα κρεμμυδιού
καλσόν
ωμά αυγά
νερό
χρωστικές τροφίμων

Κόψτε τη φλούδα του κρεμμυδιού σε μικρά κομμάτια. Βάλτε το ένα από τα χέρια σας μέσα στο καλσόν και τοποθετήστε μερικά κομμάτια από τη φλούδα του κρεμμυδιού στην παλάμη σας. Τοποθετήστε το αυγό από πάνω, καλύψτε το με περισσότερα κομμάτια φλούδας κρεμμυδιού, τραβήξτε το χέρι σας από το καλσόν και δέστε το σφιχτά γύρω από το αυγό.

Ζεσταίνετε λίγο νερό σε μια κατσαρόλα και ρίξτε τη χρωστική τροφίμων. Τοποθετήστε τα αυγά τυλιγμένα σε καλσόν στην κατσαρόλα και βράστε τα.

Βγάλτε τα αυγά από το νερό μόλις βράσουν, αφήστε τα να στεγνώσουν και βγάλτε τα από το καλσόν. Πετάξτε τις φλούδες του κρεμμυδιού και απολαύστε τα όμορφα διακοσμημένα πασχαλινά αυγά σας.

Δείτε ακόμη 7 Φυσικές Σπιτικές Βαφές για Πασχαλινά Αυγά

Πασχαλινά αυγά με μαγειρικό λάδι

Θα χρειαστείτε:
νερό
χρωστικές τροφίμων ή βαφές αυγών
σφιχτά βραστά αυγά
μαγειρικό λάδι

Προσθέστε λίγη χρωστική τροφίμων ή βαφή αυγού σε ένα φλιτζάνι νερό, τοποθετήστε ένα βρασμένο αυγό στο νερό και αφήστε το να μέχρι να αλλάξει χρώμα του τσοφλιού. Βγάλτε το αυγό από το νερό και αφήστε το να στεγνώσει.

Μόλις στεγνώσει το αυγό, ρίξτε λίγο μαγειρικό λάδι από πάνω.

Ανακατέψτε ένα διαφορετικό χρώμα χρωστικής ή βαφής με νερό και μετά βάψτε το αυγό καλυμμένο με μαγειρικό λάδι με το νέο χρώμα. Μόλις το τσόφλι αλλάξει χρώμα, αφήστε το αυγό να στεγνώσει. Θα έχετε όμορφα παστέλ πασχαλινά αυγά με πουά, χάρη στο μαγειρικό λάδι.

Πασχαλινά αυγά με κόκκινο λάχανο

Θα χρειαστείτε:
½ κόκκινο λάχανο
νερό
ωμά αυγά

Ζεσταίνετε μια κατσαρόλα γεμάτη με νερό και προσθέστε το κόκκινο λάχανο. Αφήστε να βράσει, προσθέστε τα αυγά και αφήστε να βράσουν μέχρι να σφίξουν.

Δεδομένου ότι το κόκκινο λάχανο βάφει το νερό, τα αυγά θα αλλάξουν επίσης χρώμα και θα γίνουν ένα εξαιρετικό μπλε. Μοιάζουν σχεδόν με αυγά κοκκινολαίμη.

Πασχαλινά αυγά με μαρκαδόρους

Θα χρειαστείτε:
επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα
μαρκαδόρους
σφιχτά βραστά αυγά

Σχεδιάστε το εσωτερικό της επανασφραγιζόμενης πλαστικής σακούλας με πολλούς διαφορετικούς μαρκαδόρους. Βάλτε ένα βρασμένο αυγό στην πλαστική σακούλα και κλείστε το. Τρίψτε τη σακούλα πάνω στο αυγό για να μεταφέρετε το χρώμα από τους μαρκαδόρους στο τσόφλι.

Βγάλτε το αυγό από τη σακούλα και θαυμάστε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη δημιουργία. Αυτή η μέθοδος είναι τέλεια για τη βαφή μεμονωμένων πασχαλινών αυγών και είναι τόσο εύκολο να γίνει που είναι μια εξαιρετική τεχνική για τα παιδιά.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Φτιάξετε Tie Dye Πασχαλινά Αυγά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικά κόλπα,κόλπα καθημερινότητας,συμβουλές,χρήσιμα

13 Μοναδικά Σπιτικά Κόλπα που Μπορούν να Κάνουν τη Ζωή σας πιο Εύκολη και θα σας κάνουν να αναφωνήσετε ΟΥΑΟΥ!

7 συμβουλές από Συνεργεία Καθαρισμού που θα κάνουν το καθάρισμα του μπάνιου σας να μοιάζει παιχνιδάκι

7 συμβουλές από Συνεργεία Καθαρισμού που θα κάνουν το καθάρισμα του μπάνιου σας να μοιάζει παιχνιδάκι. Αυτό με το χαρτί υγείας θα σας λύσει τα χέρια [Βίντεο]