in ,

10 Λάθη Ομορφιάς που Κάνουμε Συνήθως Χωρίς να το Γνωρίζουμε και πρέπει να διορθώσουμε Σήμερα

λάθη ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
10 Λάθη Ομορφιάς που Κάνουμε Συνήθως Χωρίς να το Γνωρίζουμε

Μερικές φορές φαίνεται ότι τα υψηλής ποιότητας και ακριβά προϊόντα ομορφιάς δεν έχουν καμία επίδραση στο δέρμα μας. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό αλλά μερικές φορές, απλώς δεν χρησιμοποιούμε σωστά ένα νέο προϊόν ομορφιάς. Υπάρχουν μερικά λάθη ομορφιάς που κάνουμε συνήθως χωρίς να το γνωρίζουμε. 10 Συνηθισμένα Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες

Εφαρμογή patches ακριβώς κάτω από τα μάτια

brightside

Τα patches ματιών είναι ένα πραγματικό εύρημα για όσες δεν μπορούν να αφιερώσουν πολύ χρόνο στη φροντίδα του δέρματος. Υπόσχονται εμφανώς ενυδατωμένη και λεία επιδερμίδα σε μόλις 15 λεπτά. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν όλες πώς να χρησιμοποιούν σωστά αυτό το προϊόν ομορφιάς.

Ανάλογα με το πρόβλημά σας, τα patches μπορούν να εφαρμοστούν στην εσωτερική γωνία του ματιού με το στενό άκρο τους (με αυτόν τον τρόπο, το φαρδύ μέρος θα εξομαλύνει το πόδι της χήνας) ή με το φαρδύ άκρο (για να απαλλαγείτε από το πρήξιμο και τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια) . Αλλά η εφαρμογή τους πολύ κοντά στο μάτι δεν συνιστάται: υπάρχει υψηλός κίνδυνος πρόκλησης ερυθρότητας και ερεθισμού.

Στεγνό βούρτσισμα με λάθος τρόπο

© Depositphotos.com

Το στεγνό βούρτσισμα είναι ένα απλό και οικονομικό μασάζ σώματος που μπορεί να γίνει στο σπίτι. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και προάγει τη ροή και την παροχέτευση της λέμφου. Μάλιστα, δημιουργεί συνθήκες για τη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού και βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος. Για να επιτευχθούν όμως καλά αποτελέσματα, το στεγνό βούρτσισμα θα πρέπει να γίνεται σωστά.

Δεν πρέπει να κινείτε απλώς τη βούρτσα σε τυχαίες κατευθύνσεις. Δεδομένου ότι η λέμφος ρέει προς την καρδιά, το μασάζ προς την αντίθετη κατεύθυνση δεν θα είναι αποτελεσματικό. Επιπλέον, πρέπει να προσέχετε τη δύναμη της πίεσης που ασκείτε. Οι σκληρές τρίχες μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστο ερεθισμό αντί για ανανέωση του δέρματος.

Περιμένετε αποτέλεσμα πλαστικής χειρουργικής από το μασάζ προσώπου με gua sha

Τα εργαλεία Gua sha από χαλαζία γίνονται όλο και πιο δημοφιλή αυτές τις μέρες. Οι άνθρωποι τα αγοράζουν για να κάνουν λεμφικό μασάζ χρησιμοποιώντας την τεχνική gua sha, περιμένοντας ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα ανύψωσης και λείανσης στο δέρμα. Αλλά πολλοί δεν βλέπουν καμία αλλαγή, παρά το γεγονός ότι κάνουν αυτό το μασάζ τακτικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το γεγονός είναι ότι το μασάζ gua sha, αν και καλό για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την αύξηση της συγκέντρωσης οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στο δέρμα (αν γίνεται σωστά), δεν μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα κολλαγόνου και να ενισχύσει την ελαστίνη, η οποία είναι απαραίτητη για την ελαστικότητα του δέρματος. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι η αποτελεσματικότητά του όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου δεν έχει αποδειχθεί από καμία μελέτη.

Εφαρμογή ξηρού σαμπουάν σε βρώμικα μαλλιά

© Depositphotos.com

Έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε ξηρό σαμπουάν όταν τα μαλλιά μας είναι ήδη βρώμικα. Αλλά είναι πολύ πιο αποτελεσματικό αν το εφαρμόσετε αμέσως μετά το λούσιμο των μαλλιών σας. Έτσι, το προϊόν θα απορροφήσει σταδιακά τις εκκρίσεις των αδένων του τριχωτού της κεφαλής και τα μαλλιά θα παραμείνουν καθαρά για περισσότερη ώρα.

Κινείτε το πινέλο της μάσκαρα μέσα και έξω από το μπουκάλι

brightside

Πολλές γυναίκες κλίνουν το πινέλο της μάσκαρα μέσα και έξω από το μπουκάλι πολλές φορές πριν βάψουν τις βλεφαρίδες τους για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα το προϊόν και να αποτραπούν οι νιφάδες. Ωστόσο, αυτό επιδεινώνει το πρόβλημα. Μετακινώντας το πινέλο μπρος-πίσω, ωθείτε αέρα μέσα στο σωληνάριο, κάνοντας τη μάσκαρα να ξεραθεί νωρίτερα από όσο θα έπρεπε.

Δείτε ακόμη 15 καθημερινά λάθη που κάνουμε εν αγνοία μας και προκαλούμε κακό στα μαλλιά μας

Χρήση του ίδιου προϊόντος για μεγάλο χρονικό διάστημα

brightside

Η επιλογή ενός προϊόντος που απορροφάται γρήγορα, λειαίνει το δέρμα και δεν αφήνει μια αίσθηση κολλώδους ή λιπαρότητας στο δέρμα σας κάνει να θέλετε να το χρησιμοποιείτε για πάντα. Αλλά μερικές φορές αυτό δεν είναι καλή ιδέα.

Το δέρμα τείνει να προσαρμόζεται και η χρήση του ίδιου προϊόντος γίνεται ο κανόνας για το δέρμα σας. Μερικές φορές, η εναλλαγή καλλυντικών προϊόντων μπορεί να αυξήσει το χρόνο κατά τον οποίο είναι αποτελεσματικά και παρέχουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Μη εφαρμογή προϊόντων ομορφιάς με την απαραίτητη σειρά

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Η χρήση κατάλληλων προϊόντων ομορφιάς είναι ένα πράγμα και η σωστή χρήση τους είναι άλλο. Εάν θέλετε τα προϊόντα ομορφιάς σας να είναι αποτελεσματικά, είναι σημαντικό να τα εφαρμόζετε με μια συγκεκριμένη σειρά – από την πιο λεπτή σύνθεση έως την πιο πυκνή – και να αφήνετε αρκετό χρόνο πριν εφαρμόσετε το επόμενο προϊόν. Αυτό θα αφήσει τους ορούς και τα τζελ να απορροφηθούν από το δέρμα χωρίς να εμποδιστούν από από πυκνότερα προϊόντα.

Αναμένετε άμεσο αποτέλεσμα από τα προϊόντα ακμής

© Depositphotos.com

Στον καθένα έχει τύχει να εμφανιστεί ένα σπυράκι τη λάθος στιγμή – είτε πριν από ένα ραντεβού είτε μια σημαντική συνέντευξη. Εκείνη τη στιγμή, είμαστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρη τη σειρά φαρμακευτικών καλλυντικών για να απαλλαγούμε από αυτό το συντομότερο δυνατό. Αλλά, δυστυχώς, τα άμεσα αποτελέσματα είναι αδύνατα εδώ. Είναι απαραίτητο να περάσετε από έναν πλήρη κύκλο ανανέωσης του δέρματος (τουλάχιστον 30 ημέρες) για να έχετε τα αποτελέσματα που μπορεί να επιτύχει ένα προϊόν για την ακμή.

Χρησιμοποιείτε ψαλιδάκι βλεφαρίδων μετά την εφαρμογή της μάσκαρα

© Depositphotos.com

Υπάρχει ένας μεγάλος πειρασμός να κατσαρώσετε τις βλεφαρίδες σας αφού εφαρμόσετε τη μάσκαρα. Αλλά αυτό είναι λάθος και μάλιστα επικίνδυνο. Η μάσκαρα κάνει τις βλεφαρίδες πιο εύθραυστες και ευάλωτες: μπορεί να σπάσουν ή να κολλήσουν στο ψαλιδάκι και να σχιστούν.

Δεν βρέχετε το σφουγγάρι του μέικ-απ πριν τη χρήση

© Depositphotos.com

Πολύ λίγοι πιθανόν να διαβάσουν τις οδηγίες για ένα σφουγγάρι μέικ-απ. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο στη χρήση του: απλώς πιέστε το μέικ-απ πάνω στο σφουγγάρι και απλώστε το πάνω στο δέρμα. Αλλά, στην πραγματικότητα, ένα σφουγγάρι μέικ-απ πρέπει να είναι βρεγμένο όταν χρησιμοποιείται. Διαφορετικά, θα απορροφήσει το μέικ-απ.

Δείτε επίσης 8 προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε εντελώς λάθος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY αποσμητικό χαλιών,καθαρισμός,χρήσιμα

Μαγειρική Σόδα: Φρέσκαρε το σπίτι σου με αυτό το Φυσικό Αποσμητικό Χαλιών και δες το να αστράφτει

γεωμετρική διακόσμηση καθιστικού,ιδέες γεωμετρικής διακόσμησης καθιστικού,διακόσμηση καθιστικού,ιδέες διακόσμησης καθιστικού

56 Ιδέες Γεωμετρικής Διακόσμησης Καθιστικού