7 Τρόποι για να Διατηρήσετε το Πρόσωπό σας Νεανικό και Τονωμένο

Καθώς γερνάμε, το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου μας γερνά γρηγορότερα, όπως και τα άλλα ακάλυπτα μέρη του σώματός μας, όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια. Υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να διατηρήσετε το πρόσωπό σας τονωμένο και νεανικό χωρίς να χρειάζεται να υποβληθείτε σε επεμβατικές διαδικασίες. Δείτε παρακάτω πώς να δώσετε στο πρόσωπό σας μια λάμψη με φυσικό τρόπο. 10 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τη Χαλάρωση του Δέρματος στο Πρόσωπο και το Λαιμό

Πέτρες Gua sha

7 Τρόποι για να Διατηρήσετε το Πρόσωπό σας Νεανικό και Τονωμένο

Όταν εργαζόμαστε ή είμαστε υπό πίεση, ασυναίσθητα τεντώνουμε το σώμα και τους μυς μας. Δεδομένου ότι όλες οι εκφράσεις μας προέρχονται από το πρόσωπό μας, οι μύες του τεντώνονται επίσης, προκαλώντας λεπτές γραμμές που αργότερα μπορούν να εξελιχθούν σε ρυτίδες. Η έλλειψη ύπνου, το άγχος και άλλοι παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν κατακράτηση νερού και να κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πρησμένο και κουρασμένο.

Η χρήση πετρών gua sha στο πρόσωπο, το λαιμό, ακόμη και σε μέρη των ώμων και της πλάτης σας, μπορεί να επιταχύνει την αποστράγγιση των υγρών και να μειώσει το πρήξιμο. Μπορεί επίσης να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, καθώς ξύνετε απαλά το δέρμα σας με αυτό με μια κίνηση προς τα πάνω.

Χρησιμοποιείστε το στόμα σας

Εάν θέλετε να τονώσετε τους μύες του προσώπου σας, πρέπει να τους χρησιμοποιήσετε, όπως σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Οι ειδικοί λένε ότι ένα διπλό πηγούνι και ένα πλαδαρό σαγόνι μπορεί να συμβεί λόγω κακής στάσης του σώματος, γενετικής και παχυσαρκίας, μεταξύ άλλων λόγων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στόμα σας για να ασκήσετε το πρόσωπό σας. Σφυρίξτε τα χείλη σας, αλλά αν εργάζεστε μην σφυρίζετε μήπως ενοχλήσετε τους άλλους. Σφίξτε τα χείλη σας σαν ψάρι και μετά χαλαρώστε σε σχήμα «Ο». Βγάλτε τη γλώσσα σας μερικές φορές. Δουλέψτε την κάτω γνάθο με τα χείλη σας. Και αν όλα αυτά είναι λίγο ενοχλητικά για να τα κάνετε σε δημόσιο χώρο, μασήστε τσίχλα, αλλά φροντίστε να μην είναι με ζάχαρη και θερμίδες.

Η στάση γιόγκα Kapol Shakti Vikasak kriya

Στη γιόγκα, μια από τις λιγότερο γνωστές και ασκούμενες ασάνες είναι το «kapol shakti vikasak». Αυτή η κρίγια, στην πράξη, δεν τονώνει μόνο το πρόσωπο, αλλά θεωρείται επίσης καλό για την υγεία του δέρματός σας και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ακμής και της μελάγχρωσης και στην καθυστέρηση των ρυτίδων.

Δείτε ακόμη Ασιατικό Μασάζ που Συσφίγγει το Δέρμα του Προσώπου σε Μόνο 2 Εβδομάδες

Χρησιμοποιείστε ένα ρολό νεφρίτη

Όπως και οι πέτρες gua sha, ένα ρολό νεφρίτη, όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και να μειώσει τυχόν πρήξιμο στο πρόσωπο. Η τακτική χρήση μπορεί να τονώσει τους μύες και να ενισχύσει την λεμφική παροχέτευση για ένα πιο λεπτό, λαμπερό πρόσωπο.

Όσο πιο κρύο είναι το ρολό νεφρίτη, τόσο πιο αποτελεσματικό μπορεί να είναι. Οι ειδικοί συμβουλεύουν επίσης να εφαρμόσετε ορό ή κρέμα δέρματος πριν χρησιμοποιήσετε το ρολό, καθώς αυτό μπορεί να βελτιώσει την απορρόφηση.

Related Post

Μερικές βασικές ασκήσεις

Ενώ όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι η «τόνωση σημείων» δεν λειτουργεί πραγματικά, όσο πιο δραστήριοι είναι οι μύες σας, τόσο πιο τονωμένο το σώμα σας και το ίδιο ισχύει και για το πρόσωπό σας. Αν και χρειάζονται περισσότερες μελέτες για να αποδείξουν την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων προσώπου, οι ειδικοί προτείνουν ότι η εκτέλεση τους δεν μπορεί να βλάψει, ακόμα κι αν τα οφέλη πρέπει ακόμα να αποδειχθούν.

Ο καλύτερος τρόπος για να ασκήσετε το πρόσωπό σας είναι να περάσετε από μια σειρά έντονων εκφράσεων που καλύτερα να κάνετε σπίτι μπροστά σε έναν καθρέφτη.

Εδώ είναι μερικές απλές ασκήσεις προσώπου. Φροντίστε να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα πριν τις κάνετε σε περίπτωση που έχετε ξηρό δέρμα.

  • Σηκώστε το πρόσωπό σας μέχρι το ταβάνι και εναλλακτικά σφίξτε τα χείλη σας και ανοίξτε τα διάπλατα με μια σιωπηλή κραυγή, κρατώντας το καθένα για 5 δευτερόλεπτα, επαναλαμβάνοντας 10 φορές το καθένα.
  • Εκτείνετε την κάτω γνάθο σας όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι να νιώσετε την καταπόνηση και κρατήστε την για 5 δευτερόλεπτα πριν χαλαρώσετε. Επαναλάβετε 5-10 φορές.
  • Φουσκώστε τα μάγουλά σας και κρατήστε το για 5 δευτερόλεπτα και μετά βγάλτε τη γλώσσα σας για άλλα 5 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε 5 φορές.

Μασάζ προσώπου

Ένα απλό μασάζ προσώπου, που γίνεται με λάδι φυτικής προέλευσης ή οποιοδήποτε σέρουμ ή κρέμα εμπιστεύεστε, μπορεί επίσης να κάνει θαύματα όχι μόνο στην τόνωση του προσώπου, αλλά και στην πρόληψη των ρυτίδων.

Ένα μασάζ προσώπου μπορεί να καταπολεμήσει το άγχος των μυών, να κάνει το αίμα να ρέει για να σας δώσει λάμψη και να βοηθήσει στην καθυστέρηση της εμφάνισης των ρυτίδων.

Προϊόντα σύσφιξης δέρματος

Οι κρέμες, οι οροί και οι μάσκες προσώπου για σύσφιξη του δέρματος είναι ένας άλλος τρόπος για να ενισχύσετε τη νεανική λάμψη και ζωντάνια του προσώπου. Αν και αυτά από μόνα τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα χαλαρό διπλό πηγούνι ή τα πεσμένα μάγουλα, μπορούν εν μέρει να βοηθήσουν συσφίγγοντας το χαλαρό δέρμα.

Η τρετινοΐνη, ένα παράγωγο της βιταμίνης Α, έχει τα μέγιστα αποτελέσματα με τον ίδιο τρόπο, επομένως τα προϊόντα δέρματος που την περιέχουν μπορούν να βοηθήσουν στη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Καλύτερα από Botox: Η Φυσική Μάσκα Προσώπου που θα σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια Νεότερη!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Η Θαυματουργή Λύση με Αιθέρια Έλαια για τους Μύκητες Νυχιών Ποδιών

Οι μύκητες των νυχιών ποδιών μπορεί να είναι ένα επίμονο και ενοχλητικό πρόβλημα, επηρεάζοντας την… Read More

17 Μαΐου, 2024

Υπάρχουν 4 Τύποι Γήρανσης και Μπορείτε να Παραμείνετε Νέοι αν Γνωρίζετε το Δικό σας

Σήμερα οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν περισσότερο. Μέχρι το 2050, ο παγκόσμιος πληθυσμός,… Read More

17 Μαΐου, 2024

Ακρυλαμίδιο: Η τοξική ουσία που “κρύβεται” στο air fryer – Είναι τελικά τόσο αθώο το μαγείρεμα;

Το air fryer είναι η “φριτέζα” που σχεδόν κάθε σπίτι πλέον έχει, αφού έχει λύσει… Read More

17 Μαΐου, 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Το κορίτσι του “Maestro” μας δείχνει το minimal σαλόνι της

Η Κλέλια Ανδριολάτου που πολλοί την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Maestro"… Read More

17 Μαΐου, 2024

Παρβοϊός του Σκύλου: Τι είναι, συμπτώματα και πώς αντιμετωπίζεται

Ο Παρβοϊός του σκύλου (CPV) ή αλλιώς παρβοϊωση του σκύλου είναι ιογενής μεταδοτική ασθένεια και… Read More

17 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα