in , ,

3 Δημιουργικές DIY Κατασκευές από Τσιμέντο και Γύψο

DIY κατασκευές με τσιμέντο,DIY κατασκευές με γύψο,DIY κατασκευές,DIY διακοσμητικά
3 Δημιουργικές DIY Κατασκευές από Τσιμέντο και Γύψο

Πολλοί λάτρεις του DIY χρησιμοποιούν τσιμέντο και γύψο του Παρισιού λόγω της ευελιξίας τους. Όταν βρίσκονται σε υγρή μορφή, και τα δύο υλικά μπορούν εύκολα να χυθούν σε μια μεγάλη ποικιλία καλουπιών, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για την κατασκευή εντυπωσιακών διακοσμητικών για το σπίτι. Αν δεν έχετε ξαναδουλέψει με τσιμέντο ή γύψοι, αυτές οι 3 δημιουργικές ιδέες είναι εξαιρετικές για να ξεκινήσετε! 50 Υπέροχα τραπέζια και τραπεζάκια απο τσιμέντο!

Καλάθι δώρου αρκουδάκι

Θα χρειαστείτε:
μίγμα τσιμέντου
νερό
παλιό αρκουδάκι
πλαστική παιδική μπάλα
ταινία
σχοινί
πιστόλι κόλλας
πινέλο
ακρυλικό χρώμα

Αναμείξτε το μείγμα τσιμέντου και το νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και βυθίστε το παλιό αρκουδάκι στο τσιμέντο, καλύπτοντάς το εντελώς. Μόλις καλυφθεί, αφήστε το τσιμέντο να στεγνώσει.

3 Δημιουργικές DIY Κατασκευές από Τσιμέντο και Γύψο

Τυλίξτε λίγο σχοινί γύρω από τη μισή μπάλα και στερεώστε το με το πιστόλι κόλλας. Καλύψτε το σχοινί με τσιμέντο και αφήστε το να στεγνώσει.

Φτιάξτε μια σφιχτή σπείρα με ένα κομμάτι σχοινί και στερεώστε το στη θέση του με το πιστόλι κόλλας.

Βουρτσίστε με το πινέλο τσιμέντο και στις δύο πλευρές της σπείρας του σχοινιού για να γίνει μια παχιά πλάκα και μετά αφήστε να στεγνώσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κόψτε την μπάλα ώστε να ξεφουσκώσει και αφαιρέστε τα κομμάτια από το εσωτερικό του μπολ. Καλύψτε το εσωτερικό του μπολ με τσιμέντο και αφήστε το να στεγνώσει.

Μόλις στεγνώσει όλο το τσιμέντο, επιλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα και βάψτε το πιάτο, το μπολ και το αρκουδάκι με ακρυλικό χρώμα. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει, στη συνέχεια τοποθετήστε το αρκουδάκι πάνω από το πιάτο και τοποθετήστε το μπολ ακριβώς μπροστά από το αρκουδάκι. Γεμίστε το μπολ με μερικές λιχουδιές και φτιάξατε πραγματικά ένα γλυκό καλάθι δώρου!

Δείτε ακόμη Πώς να φτιάξετε γράμματα απο τσιμέντο!

Κομψό ρολόι από τσιμέντο

Θα χρειαστείτε:
φόρμα κέικ αποσπώμενη
μείγμα τσιμέντου
νερό
καλαμάκια
πιστόλι κόλλας
χοντρό σχοινί
χρυσό ακρυλικό χρώμα
μηχανισμό ρολογιού

Αναμείξτε το μείγμα τσιμέντου και το νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και καλύψτε με αυτό τον πάτο της φόρμας. Κόψτε ένα καλαμάκι σε μικρά κομμάτια και τοποθετήστε 1 στη μέση του υγρού τσιμέντου. Μόλις στεγνώσει το τσιμέντο, αφαιρέστε το καλαμάκι και το τσιμέντο από τη φόρμα.

Κόψτε τα καλαμάκια σε ακόμη μικρότερα κομμάτια, βάψτε τα χρυσά και κολλήστε τα γύρω από την άκρη του τσιμεντένιου κύκλου για να σημειώσετε τις ώρες του ρολογιού. Στερεώστε τον μηχανισμό του ρολογιού στο κέντρο του κύκλου έτσι ώστε οι δείκτες να είναι στο πλάι με τα καλαμάκια. Με το πιστόλι κολλήστε ένα χοντρό σχοινί γύρω από το κύκλο, αφήνοντας μια θηλιά στο επάνω μέρος για να μπορείτε να το κρεμάσετε.

Κηροπήγια που λιώνουν

Θα χρειαστείτε:
γύψο του Παρισιού
νερό
PVC σωλήνες διαφόρων μεγεθών
πριόνι
ποτήρια διαφόρων μεγεθών
χαρτοταινία
μαύρο & χρυσό ακρυλικό χρώμα
ρεσώ φωτάκια

Κόψτε τους σωλήνες PVC σε διάφορα μεγέθη. Κάντε 1 κόψιμο σε όλο το μήκος κάθε σωλήνα και, στη συνέχεια, κολλήστε τον σωλήνα με τη χαρτοταινία. Αναμείξτε το γύψο με νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και γεμίστε τους σωλήνες.

Πιέστε ένα μικρό ποτήρι σε καθένα από τους σωλήνες γεμάτους με γύψο για να φτιάξετε ένα ρηχό φρεάτιο, στερεώστε το στη θέση του με την ταινία και αφήστε το γύψο να στεγνώσει.

Μόλις στεγνώσει ο γύψος, αφαιρέστε το ποτήρι, τραβήξτε την ταινία από τους σωλήνες PVC και αφαιρέστε τα καλούπια. Στάξτε λίγο επιπλέον γύψο γύρω από την επάνω άκρη του γύψινου κυλίνδρου για να μοιάζει με κερί και μετά αφήστε τον να στεγνώσει.

Βάψτε τα νέα σας κηροπήγια με μαύρο και χρυσό ακρυλικό χρώμα. Μόλις στεγνώσει το χρώμα, τοποθετήστε τα ρεσώ στα φρεάτια.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης DIY Τσιμεντένια Βάζα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τροφές που επιταχύνουν τη γήρανση,διατροφή,συμβουλές διατροφής,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

10 Τροφές που σας κάνουν να γερνάτε πιο γρήγορα!

Αν έχετε μαγνητάκια στο ψυγείο σας, δείτε αυτό!

Αν έχετε μαγνητάκια στο ψυγείο σας, δείτε αυτό!