in , ,

29 Μοντέρνοι Τρόποι για να Κρύψετε μια Τηλεόραση

Μια τηλεόραση θεωρείται απαραίτητη για ένα σαλόνι και μπορεί να τη δει κανείς συχνά σε άλλα δωμάτια – ένα υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα, μια τραπεζαρία και ούτω καθεξής. Μερικές φορές σπάει την αρμονία του χώρου όπου βρίσκεται και το κρύψιμο της είναι η μόνη επιλογή. 40 Ελκυστικές Ιδέες για Βάσεις Τηλεόρασης που θα φαίνονται υπέροχες στο σπίτι σας!

Πόρτες/Πάνελ

Η πιο δημοφιλής ιδέα για μια επιτοίχια τηλεόραση είναι να υπάρχουν πόρτες ή πάνελ που την κρύβουν. Αυτά τα πάνελ μπορούν να είναι ανοιγόμενα ή συρόμενα, για παράδειγμα, ενώ και τα διπλά πάνελ είναι επίσης μια δημοφιλής ιδέα. Το κύριο σημείο εδώ είναι πώς διαμορφώνετε αυτά τα πάνελ ή τις πόρτες για να τα κάνετε συνεκτικά με το χώρο σας. Σκεφτείτε το στυλ και τον χρωματικό συνδυασμό και επιλέξτε τον τρόπο: συρόμενες πόρτες αχυρώνα για ρουστίκ χωρο, ένα έργο τέχνης, που είναι ταιριαστό για κάθε εσωτερικό, κομψά πάνελ από μέταλλο ή κόντρα πλακέ για μοντέρνους χώρους, πόρτες καθρέφτη για ένα glam δωμάτιο ή μια ολόκληρη γκαλερί τοίχου από μικρά έργα τέχνης ή αφίσες. Μια ακόμη ιδέα εδώ είναι να κρύψετε μια τηλεόραση στο πιο εμφανές μέρος. Φτιάξτε έναν τοίχο γκαλερί που περιλαμβάνει την τηλεόραση και το τζάκι και προσθέστε διάφορα έργα τέχνης ώστε να φαίνονται ως αναπόσπαστο μέρος του.

Δείτε ακόμη ΕΠΙΠΛΑ: Πώς να Επιλέξετε τα Τέλεια Έπιπλα για το Σπίτι σας

Έπιπλα

Η απόκρυψη μιας τηλεόρασης σε ένα έπιπλο μπορεί να είναι πιο δύσκολη, αλλά είναι πιο ελκυστική και πιο δημιουργική. Επιλέξτε ένα μεγάλο μπουφέ, γραφείο γραμματείας ή κάποια άλλη μονάδα αποθήκευσης που θα γίνει κεντρικό στοιχείο στο χώρο και ταυτόχρονα θα κρύβει την τηλεόρασή σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε συρόμενες πόρτες σε αυτό ή να χρησιμοποιήσετε συνηθισμένες ή ακόμα και να καλύψετε την τηλεόραση με ένα παραπέτασμα το οποίο θα σηκώνετε όταν θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι. Μια άλλη ιδέα είναι να πάμε για ένα ντουλάπι που θα ανυψώνει την τηλεόρασή σας όταν τη χρειάζεστε και θα την κρύβει όταν όχι – μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολο να εγκαταστήσετε και να βρείτε ένα κατάλληλο κομμάτι, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 47 ιδέες διακόσμησης γύρω απο την τηλεόραση!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ύπνος χωρίς κουβέρτα,ύπνος και υγεία,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Αρχίσετε να Κοιμάστε Χωρίς Κουβέρτα

χρώμα taupe,διακόσμηση υπνοδωματίου με χρώμα taupe,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου

33 Ιδέες Διακόσμησης Υπνοδωματίου με Χρώμα Taupe