toftiaxa - Διακόσμηση - DIY κατασκευές - Lifestyle toftiaxa - Διακόσμηση - DIY κατασκευές - Lifestyle
Κυριακή, Μάι 11, 2025
  • Διακόσμηση Σπιτιού
    • Διακόσμηση σαλονιού
    • Διακόσμηση τραπεζαρίας
    • Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας
    • Διακόσμηση κουζίνας
    • Διακόσμηση μπάνιου
    • Διακόσμηση παιδικού δωματίου
    • Είσοδος σπιτιού
    • Διακόσμηση γραφείου
    • Ανακαίνιση Σπιτιού
    • Ιδέες Διακόσμησης
    • Διακοσμητικά
  • Κήπος και Μπαλκόνι
    • Διακόσμηση κήπου
    • Διακόσμηση μπαλκονιού
    • Φυτά και Δέντρα
    • Κατασκευές κήπου
    • Γλάστρες
  • DIY Κατασκευές
    • Κατασκευές επίπλων
    • Έπιπλα
    • Έπιπλα IKEA Hacks
    • Χειροτεχνίες
    • Παιδικές κατασκευές
      • Για το παιδί
      • Μαζί με το παιδί
    • Ανακύκλωση
    • επαναχρησιμοποίηση
    • DIY Διακοσμητικά
    • Χειροποίητα κοσμήματα
    • Ρούχα
    • decoupage
  • Κατασκευές για το σπίτι
  • Οργάνωση σπιτού
    • Καθαριότητα
    • Συμβουλές για το σπίτι
  • Έξυπνα Κόλπα
  • Εποχιακά
    • Άνοιξη
    • Καλοκαίρι
    • Φθινόπωρο
    • Χειμώνας
    • Χριστούγεννα
    • Πάσχα
    • Απόκριες
    • Άγιος Βαλεντίνος
    • Γάμος
  • Ομορφιά
    • Μαλλιά
    • Νύχια
    • Πρόσωπο – Σώμα
    • Διατροφή
    • Μόδα
  • Υγεία
    • Συμβουλές Υγείας
    • Γιατροσόφια
  • συν+
    • Περίεργα – αστεία
    • Κουίζ
    • Νόστιμες δημιουργίες
      • Αλμυρές δημιουργίες
      • Γλυκιές δημιουργίες
    • Ταξίδια
    • τεχνολογία
    • Viral
    • Video
    • Σπίτια διασήμων
  • Blog – Toftiaxa
Toftiaxa.grToftiaxa.gr
Font ResizerAa
Αναζήτηση
  • Διακόσμηση Σπιτιού
    • Διακόσμηση σαλονιού
    • Διακόσμηση τραπεζαρίας
    • Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας
    • Διακόσμηση κουζίνας
    • Διακόσμηση μπάνιου
    • Διακόσμηση παιδικού δωματίου
    • Είσοδος σπιτιού
    • Διακόσμηση γραφείου
    • Ανακαίνιση Σπιτιού
    • Ιδέες Διακόσμησης
    • Διακοσμητικά
  • Κήπος και Μπαλκόνι
    • Διακόσμηση κήπου
    • Διακόσμηση μπαλκονιού
    • Φυτά και Δέντρα
    • Κατασκευές κήπου
    • Γλάστρες
  • DIY Κατασκευές
    • Κατασκευές επίπλων
    • Έπιπλα
    • Έπιπλα IKEA Hacks
    • Χειροτεχνίες
    • Παιδικές κατασκευές
    • Ανακύκλωση
    • επαναχρησιμοποίηση
    • DIY Διακοσμητικά
    • Χειροποίητα κοσμήματα
    • Ρούχα
    • decoupage
  • Κατασκευές για το σπίτι
  • Οργάνωση σπιτού
    • Καθαριότητα
    • Συμβουλές για το σπίτι
  • Έξυπνα Κόλπα
  • Εποχιακά
    • Άνοιξη
    • Καλοκαίρι
    • Φθινόπωρο
    • Χειμώνας
    • Χριστούγεννα
    • Πάσχα
    • Απόκριες
    • Άγιος Βαλεντίνος
    • Γάμος
  • Ομορφιά
    • Μαλλιά
    • Νύχια
    • Πρόσωπο – Σώμα
    • Διατροφή
    • Μόδα
  • Υγεία
    • Συμβουλές Υγείας
    • Γιατροσόφια
  • συν+
    • Περίεργα – αστεία
    • Κουίζ
    • Νόστιμες δημιουργίες
    • Ταξίδια
    • τεχνολογία
    • Viral
    • Video
    • Σπίτια διασήμων
  • Blog – Toftiaxa
Follow US
Toftiaxa.gr > Blog – Toftiaxa > Έξυπνα Κόλπα > 15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
Έξυπνα ΚόλπαΧρήσιμες Συμβουλές

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής

Jim Taylor
Last updated: 12 Οκτωβρίου, 2024 10:49 μμ
By Jim Taylor
9 Min Read
κόλπα μαγειρικής από σεφ,κόλπα σε σχολές μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής από σεφ
15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
SHARE

Οι σεφ κρατούν μυστικά όλα τα μαγειρικά τους κόλπα και τα μοιράζονται μόνο με τους μαθητές τους. Συγκεντρώσαμε τα μαγειρικά κόλπα επαγγελματιών σεφ από όλο τον κόσμο για να σας βοηθήσουν να κάνετε τα πιάτα σας εξίσου υπέροχα με αυτά του Gordon Ramsay. Ή ακόμα καλύτερα. Υπάρχει στο τέλος το πιο ασυνήθιστο μαγειρικό κόλπο που έχετε ακούσει ποτέ. 12 Εύκολες και Αποτελεσματικές Συμβουλές Μαγειρικής από Master Chef

Η τέλεια μπριζόλα

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos

Μην τηγανίζετε ένα κομμάτι κρέας που μόλις βγάλατε από το ψυγείο. Αφήστε το για 1 ή 2 ώρες πριν το μαγειρέψετε για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Θα τηγανιστεί ομοιόμορφα το κρέας και θα έχετε ένα υπέροχο γεύμα, ανεξάρτητα από το πώς σας αρέσει να γίνεται η μπριζόλα σας. Αν θέλετε μια όμορφη καφέ κρούστα στη μπριζόλα σας, στεγνώστε όλη την υγρασία στο κρέας πριν το τηγανίσετε.

Το πιο ζουμερό κρέας

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Χρειάζεται χρόνος για να τηγανίσετε σωστά το κοτόπουλο ή το χοιρινό και μπορείτε να τα στεγνώσετε πολύ εύκολα. Για να το αποφύγουν αυτό, πολλοί Ευρωπαίοι σεφ χρησιμοποιούν ένα απλό κόλπο: βάζουν το κρέας σε άλμη. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μια άλμη: πάρτε 3 φλιτζάνια νερό και προσθέστε ¼ φλιτζάνι αλάτι και ¼ φλιτζάνι ζάχαρη. Ρίξτε την άλμη πάνω στο κρέας ώστε να το σκεπάσει και βάλτε το μπολ στο ψυγείο.

Ο χρόνος άλμης εξαρτάται από το πάχος της μπριζόλας που έχετε – περίπου 1 ώρα για 1 κιλό κρέας. Μην το αφήνετε για περισσότερο από 8 ώρες ή λιγότερο από μισή ώρα. Εάν μαγειρεύετε φτερούγες κοτόπουλου, ο χρόνος άλμης θα πρέπει να βασίζεται σε ένα μέσο βάρος 1 φτερούγας. Μην ξεχάσετε να στεγνώσετε τις μπριζόλες πριν τις μαγειρέψετε.

Αρωματικά μπαχαρικά

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos

Για να βγάλετε φυσικές γεύσεις και να βελτιώσετε τη γεύση του μαύρου πιπεριού ή κύμινου στο φαγητό σας, ρίξτε τα σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, φρυγανίζοντας τα μέχρι να μυρίσουν. Μετά από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γουδί και γουδοχέρι για να τα τρίψετε. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλεσμένο μαύρο πιπέρι με κόκκους μαύρου πιπεριού και να σπάσετε τους σπόρους. Όταν το προσθέσετε στο φαγητό σας, θα έχετε πολύ καλύτερο άρωμα και γεύση.

Ζύμη ελαφριά και αέρινη

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos

Αν θέλετε να φτιάξετε την τέλεια ζύμη, ακολουθήστε αυτόν τον απλό κανόνα: βγάλτε το βούτυρο και τα αυγά από το ψυγείο το προηγούμενο βράδυ για να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου.

Ψάρι με λεπτή κρούστα

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Αν θέλετε να μαγειρέψετε ψάρι σε σχάρα, απλώστε λίγη μαγιονέζα για να πάρει μια νόστιμη λεπτή κρούστα. Πάρτε ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής, βουτήξτε το άκρο στη μαγιονέζα και απλώστε την ελαφρά στο ψάρι. Προσθέστε λίγο αλάτι και στη συνέχεια ψήστε το στη σχάρα. Θα έχετε μια τέλεια χρυσή κρούστα.

Χρησιμοποιήστε την ελάχιστη ποσότητα μπαχαρικών στα ψάρια σας. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε αλάτι. Όταν το ψάρι είναι έτοιμο, ραντίστε το με χυμό λεμονιού για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μαγείρεμα μπριζόλας χωρίς λάδι

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos

Ο Alain Ducasse, ένας από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο, αποκάλυψε το μυστικό του για το μαγείρεμα μιας υπέροχης μπριζόλας. Η μπριζόλα τοποθετείται στην άκρη της γιατί αποδίδει το λίπος. Τώρα μπορείτε να μαγειρέψετε τη μπριζόλα σε λίπος βοείου κρέατος, καθώς δημιουργεί μια ορεκτική κρούστα στις άκρες. Επομένως, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε λάδι κατά το μαγείρεμα. Είναι τόσο απλό.

Κρεμώδης πουρές πατάτας

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos

Πριν μετατρέψετε τις βραστές πατάτες σε πουρέ, πρέπει να τις στεγνώσετε σωστά. Απλώς τοποθετήστε τις σε ένα θερμαινόμενο κατσαρόλι και κρατήστε τις εκεί μέχρι να στεγνώσουν τα υπολείμματα νερού. Όταν οι πατάτες στεγνώσουν, θα έχετε τον καλύτερο κρεμώδη πουρέ πατάτας.

Ένα μικρό μυστικό: για να αποφύγετε να σας πιτσιλίσει το ζεστό γάλα όταν φτιάχνετε πουρέ, σπάστε μερικές από αυτές και μετά προσθέστε το γάλα.

Εξαιρετική κρεμώδη σούπα

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Ακριβώς πριν ξεκινήσετε να μαγειρεύετε σούπα λαχανικών, τηγανίστε όλα τα λαχανικά χωριστά με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο νερό ή ζωμό. Το τηγάνισμα θα καραμελώσει τη ζάχαρη στα λαχανικά και θα ενισχύσει τη γεύση τους. Το ίδιο κόλπο μπορεί να εφαρμοστεί και σε στιφάδο λαχανικών.

Δείτε ακόμη Συμβουλές από Σεφ που Θα Ανεβάσουν την Μαγειρική σας σε Άλλο Επίπεδο

Τα καλύτερα pancakes

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos

Ανεξάρτητα από τη συνταγή που ακολουθείτε, προσθέτετε πάντα 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος στο μείγμα. Αυτό το κόλπο ταιριάζει σε όλα τα είδη τηγανιτών και αποδεικνύονται πολύ νόστιμα, αφράτα και χωρίς σπασίματα.

Η ζάχαρη δεν είναι για γλύκα

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos

Η ζάχαρη μπορεί να είναι τόσο καλό καρύκευμα όσο το αλάτι. Προσθέστε λίγη ζάχαρη σε ένα φαγητό με ντομάτες τουρσί ή φρέσκες ντομάτες ή έναν πελτέ ντομάτας – η ζάχαρη θα μειώσει τη φυσική τους ξινίλα και θα κάνει οποιοδήποτε γεύμα να έχει καλύτερη γεύση.

Το πιο δύσκολο: τέλεια τηγανητά αυγά

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos

Τα 3 συστατικά των τέλεια τηγανισμένων αυγών είναι ένα τηγάνι με παχύ τοίχωμα, βούτυρο και ελάχιστη θερμότητα. Ζεσταίνετε το τηγάνι και προσθέτετε 1/2 κουταλιά της σούπας βούτυρο. Πρέπει να λιώσει σιγά σιγά, να μην φτάσει στο τσιτσίρισμα. Σπάστε τα αυγά και τηγανίστε για 4-5 λεπτά. Προσθέστε αλάτι και απολαύστε τα τέλεια τηγανισμένα αυγά.

Διαφανής ζωμός

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos

Ένας διαφανής ζωμός είναι το κύριο συστατικό σε πολλές σούπες, σάλτσες και άλλα πιάτα. Για να τον φτιάξετε, πρέπει να μαγειρέψετε ένα κοτόπουλο σε χαμηλή φωτιά χωρίς καπάκι για τουλάχιστον 3 ώρες. Μην το αφήσετε να βράσει και αφαιρέστε τον αφρό. Αφού το μαγειρέψετε για 1,5 ώρα, μπορείτε να προσθέσετε μαϊντανό, σέλινο, καρότα και κρεμμύδια.

Όταν μαγειρεύετε ένα ζωμό βοείου κρέατος ή αρνιού, μπορεί να θέλετε να ψήσετε λαχανικά με ρίζα πριν τα προσθέσετε στη σούπα σας. Απλά κόψτε τα στη μέση και βάλτε τα σε ένα ζεστό τηγάνι χωρίς λάδι. Τηγανίστε τα μέχρι να εμφανιστεί μια σκούρα καφέ κρούστα και μετά προσθέστε τα στον ζωμό. Αυτό το κόλπο θα κάνει τη γεύση του φαγητού σας πολύ πλούσια.

Τραγανή κρούστα ψωμιού

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Εάν ψήνετε ψωμί στο σπίτι, μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες με την κρούστα: είναι είτε πολύ λεπτή είτε πολύ παχιά. Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα πολύ εύκολα βάζοντας ένα μπολ με νερό στο φούρνο όταν ψήνετε. Ο ατμός θα κάνει τα μαγικά του και θα έχετε μια καλή τραγανή κόρα ψωμιού.

Μαγειρέψτε σωστά τα κρεμμύδια

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Χρησιμοποιήστε μέτρια φωτιά για το τηγάνισμα και προσθέστε μαγειρικό λάδι και βούτυρο στο ζεστό τηγάνι. Κόψτε τα κρεμμύδια και τηγανίστε τα με λίγο αλάτι. Το αλάτι κάνει 3 καλά πράγματα: διώχνει τη δυσάρεστη μυρωδιά του κρεμμυδιού, τα βοηθά να μαγειρεύονται πιο γρήγορα και καραμελώνει για να προσθέσει μια γλυκιά γεύση. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο βούτυρο για το τηγάνισμα κρεμμυδιών. Αν θέλετε να αποφύγετε να μαυρίσουν, χρησιμοποιήστε λιωμένο βούτυρο.

Μη φοβάστε το σκόρδο

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos

Δεν φοβούνται μόνο οι βρικόλακες το σκόρδο! Η μυρωδιά του μπορεί να καταστρέψει μια επαγγελματική συνάντηση ή ένα ρομαντικό δείπνο. Αν πάλι σας αρέσει να το τρώτε αλλά δεν θέλετε να τρομάξετε το ραντεβού σας, μην προσθέσετε σκόρδο στο φαγητό. Αντίθετα, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο χυμό σκόρδου. Έτσι θα αποφύγετε τη δυσάρεστη μυρωδιά και θα απολαύσετε την αγαπημένη σας γεύση.

Πείτε όχι στα αντικολλητικά τηγάνια!

15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
© depositphotos, © depositphotos

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι είναι αρκετά δύσκολο να μαγειρέψετε κάτι με τραγανή κρούστα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι; Ο λόγος είναι η αντικολλητική επίστρωση. Χρησιμοποιήστε αυτό το είδος τηγανιού μόνο για τηγάνισμα αυγών και τηγανήτων. Αλλά αν θέλετε το κρέας ή το ψάρι σας να έχει μια χρυσή κρούστα, αγοράστε ένα νέο τηγάνι χωρίς αντικολλητική επίστρωση. Θα γευτείτε τη διαφορά.

Δείτε επίσης 15 Επαγγελματικά μυστικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιούν οι σεφ και δεν γνωρίζουν οι νοικοκυρές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

TAGGED:κόλπα μαγειρικής από σεφκόλπα σε σχολές μαγειρικήςσυμβουλές μαγειρικής από σεφ
Jim Taylor
ByJim Taylor
Follow:
Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου
Previous Article επαναχρησιμοποίηση παλιών επίπλων,ανακύκλωση παλιών επίπλων,diy έπιπλα,diy κατασκευές 5 Ιδέες για να Επαναχρησιμοποιήσετε Παλιά Έπιπλα
Next Article επιβλαβείς συνήθειες για τα νεφρά,συμβουλές υγείας,υγεία 10 Κοινές Συνήθειες που Μπορούν να Βλάψουν τα Νεφρά
WallnDesign
WallnDesign ταπετσαρίεςWallnDesign πίνακες ζωγραφικήςWallnDesign αυτοκόλλητα τοίχου

Τελευταία Νέα

Μια πολύ απλή αλλά αποτελεσματική λύση περιλαμβάνει το τρίψιμο μισής μπάρας σαπουνιού και τον συνδυασμό του με καθημερινά υλικά της κουζίνας για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό καθαριστικό

Τρίβει μια μπάρα για ένα lifehack που θα κάνει το μπάνιο σου να λάμπει και να μυρίζει υπέροχα κάθε στιγμή

toftiaxa Team
4 Min Read
4 τρόποι για να δεις μόνος σου αν το καρπούζι περιέχει νιτρικά άλατα για να αποφύγεις τη δηλητηρίαση

4 τρόποι για να δεις μόνος σου αν το καρπούζι περιέχει νιτρικά άλατα για να αποφύγεις τη δηλητηρίαση

Dimitrios Kotinos
3 Min Read
Φοράς βραχιόλι στο πόδι; Τι συμβολίζει σε διάφορους πολιτισμούς

Φοράς βραχιόλι στο πόδι; Τι συμβολίζει σε διάφορους πολιτισμούς

toftiaxa Team
2 Min Read
Τι βρίσκεται μέσα στο πατάρι σου: Τα πιο τοξικά πράγματα που πρέπει να διώξεις σήμερα

Τι βρίσκεται μέσα στο πατάρι σου: Τα πιο τοξικά πράγματα που πρέπει να διώξεις σήμερα

toftiaxa.gr
3 Min Read
Chunibyo

Chunibyo: Τι είναι το σύνδρομο της “Δευτέρας Γυμνασίου” που ζουν χιλιάδες έφηβοι

toftiaxa Team
1 Min Read
Γιατί οι ντομάτες του σούπερ μάρκετ δεν έχουν ίδια γευση με της λαϊκής

Γιατί οι ντομάτες του σούπερ μάρκετ δεν έχουν ίδια γευση με της λαϊκής

Dimitrios Kotinos
4 Min Read
Γιατί να μουλιάζεις τα τσόφλια των αυγών: Το μυστικό που δεν γνωρίζεις

Γιατί να μουλιάζεις τα τσόφλια των αυγών: Το μυστικό που δεν γνωρίζεις

Dimitrios Kotinos
3 Min Read
Λευκή Φούστα: Η βασίλισα της Άνοιξης 2025 - Πώς να τη φορέσεις για να είσαι εκθαμβωτική

Λευκή Φούστα: Η βασίλισσα της Άνοιξης 2025 – Πώς να τη φορέσεις για να είσαι εκθαμβωτική

Μαίρη Φρέση
3 Min Read

Σας καλωσορίζουμε στο Toftiaxa.gr. Εδώ θα βρείτε πολλά άρθρα για κατασκευές DIY, για Διακόσμηση σπιτιού, για παιδικές κατασκευές, φυσικές μάσκες και κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, συμβουλές για το σπίτι, την οργάνωση και τον καθαρισμό και πολλά άλλα.

  • Αρχική
  • Ποιοι Είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Blog – Toftiaxa
  • GDPR Privacy policy
  • Quick Links
  • Bewoman
  • SyntagesGiaOlous
@2011 – toftiaxa.gr. All Right Reserved.