in , , , , ,

Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Χρώματα Διακόσμησης

Η διακόσμηση για τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστική και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρώμα που θα στολίσετε. Όταν όλα ταιριάζουν σε αποχρώσεις, το σπίτι σας θα μοιάζει με παραμύθι. Και ενώ πολλοί άνθρωποι θέλουν να πειραματιστούν με ασυνήθιστα και μοναδικά χρώματα, επιλέξτε παραδοσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων που δεν ξεφεύγουν ποτέ από το στυλ και είναι διαχρονικοί! Θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται απλά όμορφο, μαγικό και ευχάριστο.

Λευκό

Οι λευκές χιονισμένες διακοσμήσεις είναι πάντα στη μόδα και αν τις επιλέξετε μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι έχετε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο σπίτι σας. Το λευκό χρώμα είναι πολύ κομψό και μπορείτε να συνδυάσετε τα πάντα με ευκολία. Μην περιορίσετε τον εαυτό σας μόνο σε λευκό, γιατί μπορείτε να συνδυάσετε διάφορες αποχρώσεις του, όπως κρέμ, βανίλια, ελεφαντόδοντο και άλλα για να δημιουργήσετε εκπληκτικά εφέ. Διαφορετικές υφές θα σας βοηθήσουν επίσης να κάνετε τα πράγματα να ξεχωρίζουν και να προσελκύσετε την προσοχή.

Source
Source
Source
Source

Κόκκινο

Το κόκκινο είναι το πιο παραδοσιακό χρώμα και μας θυμίζει περισσότερο τα Χριστούγεννα. Υπάρχει κάτι τόσο μαγικό σε αυτό που κάνει το σπίτι ζεστό και φιλόξενο! Αν επιλέξετε κόκκινη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, προτιμήστε το καρό ταρτάν. Προσθέτει μια ιδιαίτερη αίσθηση στο χώρο χωρίς προσπάθεια. Μην φοβάστε να το ενσωματώσετε στο δωμάτιο με έπιπλα όπως σκαμπό. Εάν δεν θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές, απλώς πάρτε μερικά καρό μαξιλάρια, κουβέρτες ή κορδέλες στο δέντρο. Τα διακοσμητικά κλαδιά με κόκκινα μούρα θα είναι μια ωραία προσθήκη σε αυτό το υπέροχο χριστουγεννιάτικο θέμα.

Αν επιλέξετε κόκκινο χρώμα, δεν σημαίνει ότι να βάλετε κόκκινα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Διακοσμήστε το σε λευκό χρώμα και προσθέστε κόκκινα διακοσμητικά στο σπίτι.

Source
Source
Source
Source

Χρυσό

Το χρυσό είναι μια ουδέτερη εναλλακτική λύση που λειτουργεί τέλεια για διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Έχει τη δύναμη να κάνει το σπίτι σας να φαίνεται πολυτελές, κομψό και εκλεπτυσμένο. Επιλέξτε χρυσά στολίδια για το δέντρο και άλλες μικρές χρυσές λεπτομέρειες. Το λευκό και το χρυσό είναι ένας άλλος υπέροχος συνδυασμός, οπότε λάβετε σοβαρά υπόψη εάν θέλετε να έχετε ένα σπίτι διακοσμημένο σαν των περιοδικών!

Source
Source
Source
Source

Μπλε

Αν και το μπλε χρώμα θεωρείται ψυχρό, μπορεί να είναι μια υπέροχη επιλογή για τα Χριστούγεννα, ειδικά αν έχετε ήδη μπλε αποχρώσεις στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Οι διάφορες αποχρώσεις του μπλε όπως το tiffany, το ναυτικό, το βασιλικό και άλλα θυμίζουν χιόνι και παγωμένες λίμνες. Η προσθήκη ορισμένων ασημί λεπτομερειών στο μπλε χρώμα είναι επίσης καλή ιδέα. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε και με άλλα χρώματα, όπως το λευκό, το χρυσό ή άλλα έντονα χρώματα εάν θέλετε κάτι πιο έντονο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Source
Source
Source

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθημερινά πράγματα που προκαλούν αλλεργία,σπάνιες αλλεργίες,συμβουλές υγείας,υγεία

15 Καθημερινά Πράγματα στα Οποία Μπορεί να Είστε Αλλεργικοί Χωρίς να το Καταλαβαίνετε

Κοτόπουλο: Ποια είναι τα τραγικά λάθη που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία

Κοτόπουλο: Ποια είναι τα τραγικά λάθη που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία