in , , ,

4 Συμβουλές μόδας εάν Θέλετε να Αλλάξετε την Εμφάνισή σας

συμβουλές για αλλαγή εμφάνισης,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
4 Συμβουλές εάν Θέλετε να Αλλάξετε την Εμφάνισή σας

Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών, του σχήματος των φρυδιών ή απλώς η εφαρμογή του μακιγιάζ με διαφορετικό τρόπο — ακόμα και οι πιο μικρές αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνισή σας. Και αυτό σημαίνει επίσης να αισθάνεστε διαφορετικά. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το να βάφατε τα μαλλιά για παράδειγμα, μπορεί να επηρεάσει την εικόνα σας, να φέρει ψυχολογική ικανοποίηση και ακόμη και να απελευθερώσει το άγχος. 11 Μυστικά που η Βιομηχανία Ομορφιάς Δεν Θέλει να Γνωρίζετε

Αλλάζοντας το χρώμα των μαλλιών σας.

© ANGELA WEISS/AFP/East News, © Grosby Group/East News, © RTNUPA/MediaPunch/EAST NEWS

Εάν το δέρμα σας έχει θερμό τόνο, συνιστάται να επιλέξετε ψυχρές ξανθές αποχρώσεις εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα (θα εξουδετερώσει την ερυθρότητα), οι πιο ψυχροί καφέ τόνοι (μαύρη σοκολάτα, καστανιά κ.λπ.) ταιριάζουν σε όσες έχουν μελαχρινό δέρμα. Και αν ο τόνος σας είναι σκούρος, προτιμήστε ζεστά καφέ χρώματα (καραμέλα, χρυσαφένιο, κ.λπ.) που συμπληρώνουν τη σκουρότατα του δέρματός σας.

© JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/East News, © Christopher Smith/Invision/AP/East News, © JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/East News

Εάν το δέρμα σας έχει ψυχρούς τόνους, δοκιμάστε κάτι θέρμο. Όσες έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα θα έδειχναν υπέροχα με χρυσά και καραμελόχρωμα μαλλιά. Για να αποφύγετε να φαίνονται ξεθωριασμένα, βάψτε τα μαλλιά σας χρυσαφί ή πορτοκαλί, εάν έχετε μελαχρινό τόνο δέρματος. Τα άτομα με σκουρότερους τόνους δέρματος φαίνονται υπέροχα με τα φυσικά σκούρα μαλλιά ή με σοκολατί χρώμα για να εξουδετερώσουν τους ψυχρούς τόνους του δέρματος.

© Invision/Invision/East News, © East News, © Mary Evans/Allstar/Kazuki Hirata / East News

Ένας ουδέτερος τόνος σημαίνει ότι γενικά, έχετε μια ευρύτερη επιλογή. Το ανοιχτόχρωμο δέρμα φαίνεται υπέροχο στα φραουλί ξανθά, χάλκινα και κεχριμπαρένια μαλλιά. Όσες έχουν μελαχρινοί δέρμα μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου. Τα άτομα με σκούρο τόνο δέρματος μπορούν να επιλέξουν ζωντανά χρώματα όπως το καστανόξανθο κόκκινο, το κοκκινοκαφέ και άλλα.

Επιλέγοντας το τέλειο κούρεμα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κόψετε τα μαλλιά σας, για παράδειγμα, το σχήμα του προσώπου σας. Ένα άλλο πράγμα που είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη είναι η υφή των μαλλιών σας.

© Steve Ross/Capital Pictures/EAST NEWS, © Jen Lowery/Broadimage/Broad Image/East News

Τα λεπτά μαλλιά θα επωφεληθούν από το κούρεμα με ελάχιστη διαβάθμιση. Για να κάνετε τα μαλλιά να φαίνονται πιο ογκώδη, μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα υφής.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
© Invision/Invision/East News, © VALERIE MACON/AFP/East News

Η μεσαία υφή των μαλλιών σημαίνει ότι έχετε μεγαλύτερη ποικιλία, καθώς δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να την αλλάξετε. Σκεφτείτε αν θέλετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο λεπτά ή πιο πυκνά.

© Joel Ryan/Invision/AP/East News

Τέλος, αν η υφή των μαλλιών σας είναι τραχιά, καλό είναι να προσπαθήσετε να μειώσετε τον όγκο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο τύπος μαλλιών φαίνεται καλύτερα με πολυεπίπεδα στυλ. Εκτός από το ότι δείχνουν όμορφα, αυτά τα κουρέματα θα κάνουν και τη διατήρηση των μαλλιών σας λίγο πιο εύκολη.

Δείτε ακόμη 7 Συμβουλές για να Επιλέξετε τα Σωστά Καθημερινά Προϊόντα Ομορφιάς

Αλλαγή του σχήματος των φρυδιών.

Το να κάνετε σωστά τα φρύδια σας μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές. Ευτυχώς, υπάρχει μια τεχνική που μπορεί να το κάνει λίγο πιο εύκολο.

brightside

Ξεκινήστε τοποθετώντας το μολύβι φρυδιών κάθετα στο πλάι της μύτης. Το σημείο όπου το μολύβι συναντά το επίπεδο των φρυδιών θα πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μολύβι δίπλα στη μύτη, αλλά αυτή τη φορά, γυρίστε το διαγώνια έτσι ώστε να βρίσκεται πάνω από το μάτι. Το σημείο όπου το μολύβι συναντά το κόκκαλο του φρυδιού είναι εκεί που πρέπει να βρίσκεται το τόξο του φρυδιού.

Τέλος, προσδιορίστε πού πρέπει να τελειώνει το φρύδι. Τοποθετήστε το μολύβι δίπλα στο πλάι της μύτης και ευθυγραμμίστε το με την εξωτερική γωνία του ματιού. Το τέλος πρέπει να είναι παράλληλο με το σημείο εκκίνησης του φρυδιού.

Πώς η εφαρμογή ρουζ μπορεί να αλλάξει το πρόσωπό σας

Οι μακιγιέρ πιστεύουν ότι η εφαρμογή του ρουζ στα μήλα των μάγουλων μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για όλους. Σε αυτή την περίπτωση, όλα εξαρτώνται από το σχήμα του προσώπου σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές:

brightside

Οβάλ πρόσωπο: εφαρμόστε ρουζ σε όλα τα ζυγωματικά σας. Θέλετε να αποφύγετε την κοιλότητα κάτω από το ίδιο το οστό για να κάνετε το ζυγωματικό να φαίνεται ψηλότερο.

Τετράγωνο πρόσωπο: απλώστε ρουζ κάτω από το ζυγωματικό. Αυτό θα βοηθήσει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο απαλό.

brightside

Επιμήκη πρόσωπο: τοποθετήστε ρουζ στα ζυγωματικά σας κάτω από τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Εφαρμοστέ καλά το προϊόν για να βεβαιωθείτε ότι εκτείνεται κάτω από την άκρη της μύτης σας. Αυτή η τεχνική θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο κοντό.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: εφαρμοστέ το ρουζ στην εξωτερική γωνία του ζυγωματικού, ξεκινώντας από το αυτί και προς το κέντρο του προσώπου σας. Θα μαλακώσει τις άκρες και θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο οβάλ.

brightside

Στρογγυλό πρόσωπο: απλώστε το ρουζ ξεκινώντας από το αυτί μέχρι το ζυγωματικό. Μπορείτε επίσης να βάλετε λίγο ρουζ στο πηγούνι για να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται λίγο μακρύτερο.

Τριγωνικό πρόσωπο: μπορείτε να τοποθετήσετε ρουζ σε σχήμα πλάγιου V στην περιοχή των ζυγωματικών σας. Απλώστε το προϊόν προς τους κροτάφους σας — αυτό θα σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τα χαρακτηριστικά σας.

Δείτε επίσης Μακιγιάζ μετά τα 50: Μακιγιέρ διάσημων γυναικών αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

32 Ιδέες Πολύχρωμης Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης

καθημερινός καθαρισμός 9 πραγμάτων,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

9 Πράγματα που Πρέπει να Καθαρίζετε Κάθε Μέρα