in , , ,

30 Ιδέες Διακόσμησης Υπνοδωματίου για τον Χειμώνα

διακόσμηση υπνοδωματίου για τον χειμώνα,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου για τον χειμώνα,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου
30 Ιδέες Διακόσμησης Υπνοδωματίου για τον Χειμώνα

Σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει ο χειμώνας και το κρύο. Μπορείτε να διακοσμήσετε με θαλπωρή το υπνοδωμάτιό σας για να απολαύσετε αυτή τη σεζόν πολύ πιο άνετα και να ζεσταίνετε την καρδιά και το σώμα σας. Ακολουθούν μερικές εύκολες ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου για το χειμώνα, ώστε να είναι έτοιμοι να υποδεχτείτε με ζεστασιά την εποχή. 10 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το Χειμώνα

Τζάκια

Το τζάκι μπορεί εύκολα να κάνει κάθε χώρο άνετο, ζεστό και εξαιρετικά φιλόξενο και το υπνοδωμάτιο δεν είναι εξαίρεση. Ακόμα κι αν το τζάκι είναι ψεύτικο ή δεν χρησιμοποιείτε, μπορείτε να το διακοσμήσετε με κεριά (επιλέξτε χειμωνιάτικα αρώματα) ή φωτάκια. Έχετε αρκετό χώρο γύρω από το τζάκι; Βάλτε μερικές κουβέρτες και μαξιλάρια και δημιουργήστε ένα μικρό καθιστικό μπροστά στη φωτιά.

30 Ιδέες Διακόσμησης Υπνοδωματίου για τον Χειμώνα

Υφάσματα

Τα υφάσματα είναι ένας εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια. Ξεκινήστε από την κάλυψη του δαπέδου με άνετα και χνουδωτά χαλιά, αυτό είναι απαραίτητο για τις κρύες εποχές. Μπορείτε να βάλετε και στρώσεις χαλιών. Προτιμήστε ένα μεγάλο χαλί που προσφέρει άνεση και ζεστασιά.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα παράθυρα γίνονται είσοδος για τον κρύο εξωτερικό αέρα. Μονώστε με περσίδες και σκεφτείτε να προσθέσετε μερικές βαριές κουρτίνες για μια απαλή, ζεστή εμφάνιση και αίσθηση.

Προσθέστε ένα πάπλωμα στο κρεβάτι και απλώστε μερικά βελούδινα μαξιλάρια για μια άνετη και πολυτελή εμφάνιση που θα σας κάνει να θέλετε να πηδήξετε στο κρεβάτι και να βυθιστείτε σε όλη την απαλότητα. Το κλειδί για ένα άνετο χειμωνιάτικο κρεβάτι είναι το στρώσιμο: ξεκινήστε με ελαφρύτερα στρώματα, όπως ριχτάρια και μετά τα πιο ζεστά όπως το πάπλωμά σας, όταν η θερμοκρασία του σώματός σας σηματοδοτήσει ότι είστε έτοιμοι για ύπνο.

Σκεφτείτε να αγοράσετε ή να φτιάξετε ένα κεφαλάρι που θα καλύπτει και στα πλάγια για μια απαλή πινελιά στην εμφάνιση του υπνοδωματίου και περισσότερη άνεση, ενώ θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τον κρύο αέρα όταν ξυπνάτε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα Διακοσμητές Μοιράζονται 10 Λάθη στη Διακόσμηση Υπνοδωματίου

Τεχνητό φως

Η μελατονίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από το σώμα και βοηθά στη ρύθμιση του ύπνου. Τα επίπεδα μελατονίνης επηρεάζονται από την έκθεση στο φως, τόσο φυσικό όσο και τεχνητό. Οι μικρότερες ημέρες του χειμώνα ευνοούν τη συνεχή χρήση τεχνητού φωτός, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι καταστέλλει την παραγωγή μελατονίνης. Ειδικά το φως μπλε φάσματος που εκπέμπεται από τηλεοράσεις, υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Καθώς οι μέρες μικραίνουν, σκεφτείτε να μειώσετε την έκθεσή σας στις οθόνες τουλάχιστον μία ώρα πριν τον ύπνο και να μειώσετε το φως του υπνοδωματίου πολύ πριν θελήσετε να κοιμηθείτε.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Όμορφες Ιδέες Χειμωνιάτικης διακόσμησης σπιτιού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επαγγελματικά κόλπα μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα

10 Κόλπα Μαγειρικής που Μόνο οι Επαγγελματίες Γνωρίζουν για να σώσετε το φαγητό σας!

20+ γρήγορα και αποτελεσματικά έξυπνα κόλπα που δουλεύουν στα Αλήθεια!

20+ γρήγορα και αποτελεσματικά έξυπνα κόλπα που δουλεύουν στα Αλήθεια!