in , , , ,

17 Απλά Κόλπα που θα Κάνουν τη Ζωή Κάθε Γυναίκας πιο Εύκολη

κόλπα για γυναίκες,συμβουλές για γυναίκες,χρήσιμα
κόλπα για γυναίκες,συμβουλές για γυναίκες,χρήσιμα

Οι ζωές των γυναικών είναι γεμάτες από ζητήματα που, παρά το γεγονός ότι είναι μικρά, μπορούν να καταστρέψουν τη μέρα τους. Υπάρχουν 17 απλά κόλπα που θα διευκολύνουν τη ζωή κάθε γυναίκας και θα βελτιώσει τη διάθεσή της. 15 Λάθη που Κάνουν Πολλές Γυναίκες Όταν Φοράνε Τζιν

Αν έχετε βαρεθεί τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά

brightside

Το να στεγνώνετε βρεγμένα μαλλιά με μια πετσέτα και να την κάνετε τουρμπάνι είναι επιβλαβές για τα μαλλιά σας. Κάνει τα μαλλιά εύθραυστα και ξηρά. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να στεγνώνετε τα μαλλιά σας χωρίς να χρησιμοποιείτε πετσέτες και πιστολάκι. Αλλά επειδή αυτό είναι απίθανο να γίνει, είναι καλύτερο να αγοράσετε μια πετσέτα μικροϊνών ή να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό μπλουζάκι.

Αν δεν σας κάνει το τζιν σας

brightside

Συχνά, τα τζιν μπαίνουν μετά το πλύσιμο και δεν χωράτε σε αυτά. Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψεκάσετε το τζιν με ζεστό νερό, έτσι ώστε το ύφασμα να μουλιάσει και στη συνέχεια να το τεντώσετε στη μία και μετά στην άλλη πλευρά. Είναι σημαντικό έχετε το φερμουάρ ανοιχτό και το κουμπί ξεκούμπωτο όταν το τεντώνετε. Μετά από 10-15 επαναλήψεις το τζιν θα ανοίξει.

Εάν η παλέτα μακιγιάζ σας λερωθεί

brightside

Κατά κανόνα, οι καλλυντικές παλέτες λερώνονται αρκετά γρήγορα. Και είναι δύσκολο να τις καθαρίσετε χωρίς να βραχούν τα καλλυντικά σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι: απλώστε ένα υγρό μαντηλάκι στην επίπεδη επιφάνεια του μακιγιάζ για μια στιγμή — αυτό μπορεί να είναι ένα κουτί με σκιές ματιών, για παράδειγμα, και τρίψτε αυτό το αυτοσχέδιο «σφουγγάρι» πάνω από την παλέτα.

Εάν η φούστα κολλάει συνέχεια στα πόδια σας

© Depositphotos.com

Βγήκατε έξω φορώντας ένα νέο φόρεμα, αλλά υπάρχει πολύς στατικός ηλεκτρισμός στον αέρα. Σε αυτήν την περίπτωση, βρέξτε τα χέρια σας και περάστε τα πάνω από τα πόδια σας — αυτό θα σας γλιτώσει από το να σας κολλήσει η φούστα, τουλάχιστον για μερικές ώρες.

Εάν δεν έχει μείνει πολύ κρέμα σε ένα σωληνάριο

brightside

Το να βγάλετε τα υπολείμματα από ένα σωληνάριο κρέμας είναι ένα δύσκολο πράγμα. Εάν κόψετε το σωληνάριο στη μέση, η κρέμα θα στεγνώσει αρκετά γρήγορα. Αλλά υπάρχει μια άλλη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Πρέπει να κόψετε το πάνω μέρος του και να “κολλήσετε” την άκρη. Κλείστε τις άκρες με λαδόκολλα και θερμαίνετε με ισιωτική μαλλιών. Θα έχετε ένα μικρό σωληνάριο με λιγότερο αέρα μέσα και θα είναι πιο εύκολο να ζουλήξετε τα υπολείμματα της κρέμας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αν ένα φόρεμα προεξέχει στην πλάτη

brightside

Μερικές φορές θέλουμε ένα φόρεμα να εφαρμόζει σφιχτά στην πλάτη μας, αλλά είναι λίγο μεγάλο ή απλά προεξέχει. Μπορείτε να προσαρμόσετε το φόρεμα στο σχήμα του σώματός σας με τη βοήθεια ενός νομίσματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τεντώσετε το ύφασμα από το μπροστινό μέρος του φορέματος σε ένα νόμισμα και να το στερεώσετε με ένα λαστιχάκι.

brightside

Θα έχετε ένα είδος διακοσμητικού κουμπιού και το φόρεμα θα ταιριάζει όμορφα στην πλάτη. Ωστόσο, είναι καλύτερο να το δοκιμάσετε σε ρούχα με πυκνά υφάσματα που ξέρετε ότι δεν θα παραμορφωθούν.

Αν δεν θέλετε τα μαλλιά σας να έχουν μια πρασινωπή απόχρωση

© Depositphotos.com

Είναι πολύ δύσκολο για τα ξανθά κορίτσια να διατηρήσουν το χρώμα των μαλλιών τους φωτεινό και καθαρό. Ίσως όλες όσες έχουν ανοιχτά μαλλιά ξέρουν ήδη πώς να απαλλαγούν από την κιτρινωπή απόχρωση. Τι μπορείτε όμως να κάνετε όταν τα μαλλιά σας έχουν μια πρασινωπή απόχρωση; Κατά κανόνα, τα μαλλιά παίρνουν αυτή την απόχρωση μετά την επαφή με τον χαλκό, ο οποίος βρίσκεται στις περισσότερες πισίνες. Επομένως, όταν επισκέπτεστε την πισίνα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα ανεξίτηλο conditioner που θα προστατεύει τα μαλλιά σας.

Εάν δεν έχετε το σωστό πινέλο μακιγιάζ

brightside

Μερικές φορές θέλουμε να κάνουμε μακιγιάζ με ιδιαίτερο τρόπο αλλά δεν έχουμε τα απαραίτητα εργαλεία. Το καλό είναι ότι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα μικρό πινέλο για να σχεδιάζετε λεπτές γραμμές από ένα πινέλο ανάμειξης. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει απλώς να σφίξετε τις τρίχες με ένα λαστιχάκι.

Δείτε ακόμη 15 Πράγματα που Είχαν Απαραίτητα οι Μοντέρνες Γυναίκες στο Παρελθόν Αλλά Δεν θα Αγόραζαν Σήμερα

Αν ένα καπέλο ηλεκτρίζει τα μαλλιά σας

© Depositphotos.com

Όταν βγάζετε ένα καπέλο, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας είναι ηλεκτρισμένα και προεξέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Για να διατηρήσετε το χτένισμά σας, πρέπει να ψεκάσετε ελαφρά το καπέλο μέσα με έναν αντιστατικό παράγοντα.

Αφαιρέστε εύκολα το βαρύ μακιγιάζ

brightside

Το ντεμακιγιάζ είναι μια μακρά και κουραστική διαδικασία — η μάσκαρα και το eyeliner μετατρέπονται σε μπαλώματα και πρέπει να τρίβετε το τρυφερό δέρμα γύρω από τα μάτια σας ξανά και ξανά. Για να απλοποιήσετε την εργασία, πρέπει να πάρετε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ, να το βρέξετε με άφθονο μικκυλιακό νερό, να το εφαρμόσετε στα μάτια σας και να το κρατήσετε για λίγα λεπτά. Μετά από αυτό, θα μπορείτε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας με μερικά σκουπίσματα.

Αν πρέπει να φορέσετε στενά κολάν χωρίς να είναι πολύ αποκαλυπτικά

© Voplidia Store / AliExpress

Όταν φοράτε στενά ρούχα, όπως κολάν για γυμναστική, υπάρχει ο κίνδυνος να εκθέσετε τις ανατομικές λεπτομέρειες στη βουβωνική χώρα. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να βάλετε ένα σερβιετάκι ή την επένδυση από σουτιέν στο καβάλο του εσώρουχού σας.

Εάν το λουράκι του σουτιέν σας προεξέχει

brightside

Αν το λουράκι του σουτιέν προεξέχει από το φόρεμα ή το μπλουζάκι σας, η ταινία διπλής όψης θα σας βοηθήσει. Κολλήστε το λουράκι του σουτιέν και την τιράντα του ρούχου με την ταινία.

Εάν η απόσταση μεταξύ των κουμπιών είναι πολύ μεγάλη

brightside

Αυτό είναι ένα άλλο κόλπο που απαιτεί ταινία διπλής όψης. Μπορείτε να κλείσετε το κενό στο πουκάμισό σας με μια στενή λωρίδα κολλητικής ταινίας και το πρόβλημα λύθηκε.

Αν έξω φυσάει και δεν θέλετε να σηκωθεί το φόρεμα ή η φούστα

brightside

Ο άνεμος μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή και να σηκώσει μια ελαφριά φούστα. Για να αποφύγετε μια άβολη κατάσταση, μπορείτε να στερεώσετε κάτι βαρύ στο στρίφωμα της φούστας από μέσα, όπως ένα νόμισμα, για παράδειγμα.

Εάν έχετε κουραστεί από ερεθισμούς μετά το ξύρισμα

© Depositphotos.com

Ο ερεθισμός μετά το ξύρισμα είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. Μπορείτε να μειώσετε τη φλεγμονή εάν σταματήσετε το ξύρισμα με σαπούνι και αφρόλουτρο. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε αφρό ξυρίσματος για να δημιουργήσετε ένα προστατευτικό στρώμα μεταξύ του δέρματος και του ξυραφιού. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον αφρό ξυρίσματος με οποιοδήποτε μαλακτικό μαλλιών.

Εάν κατά λάθος εφαρμόσετε μάσκαρα στο δέρμα γύρω από τα μάτια σας

brightside

Αποδεικνύεται ότι είναι πολύ εύκολο να αφαιρέσετε τη μάσκαρα από το δέρμα: το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσετε lip gloss πάνω της και να τη σκουπίσετε.

Εάν η ερώτηση “Να κόψω ή να μην κόψω τα μαλλιά μου;” σε βασανίζει

brightside

Αυτή η ερώτηση βασανίζει πολλές γυναίκες και αναζητούν απαντήσεις χρησιμοποιώντας διάφορες εφαρμογές όπου μπορουν να δοκιμάσουν μια νέα εμφάνιση. Ωστόσο, ένας δημοφιλής blogger του TikTok ισχυρίζεται ότι η εύρεση της απάντησης σε αυτήν την ερώτηση μπορεί να είναι πολύ πιο απλή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε 2 μολύβια, να τοποθετήσετε το ένα κάθετα κάτω από το αυτί και το άλλο κάθετα προς αυτό κάτω από το πηγούνι. Μετά μετρήστε την απόσταση από το σημείο που τέμνονται τα μολύβια μέχρι τον λοβό του αυτιού. Εάν είναι περισσότερο από 6 εκατοστά θα πρέπει να αφήσετε τα μαλλιά σας μακριά, εάν είναι λιγότερο μπορείτε να τα κόψετε.

Δείτε επίσης 10 Κοινά Λάθη που Κάνουν οι Γυναίκες με τα Εσώρουχα και πώς να τα Αποφύγουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΙΚΕΑ: Τα 14 μυστικά για τα ΙΚΕΑ που δεν θα σας πει κάνενας υπάλληλος

ΙΚΕΑ: Τα 14 μυστικά για τα ΙΚΕΑ που δεν θα σας πει κάνενας υπάλληλος

αναζωογόνηση μαραμένων καρότων,κόλπα για λαχανικά,χρήσιμα

Αναζωογονήστε τα Μαραμένα Καρότα σε Μόλις 5 Λεπτά