in , , , ,

11 Χρήσεις Παλιών Εφημερίδων στον Κήπο

χρήση παλιών εφημερίδων στον κήπο,για τον κήπο,επαναχρησιμοποίηση παλιών εφημερίδων,ανακύκλωση παλιών εφημερίδων,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα
11 Χρησεις Παλιων Εφημεριδων στον Κήπο

Η ανάγνωση της πρωινής εφημερίδας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συνήθειες των περισσότερων ανθρώπων. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα όταν η ποσότητα των παλιών εφημερίδων αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Οι περισσότεροι θα σκεφτείτε να τις πετάξετε στα σκουπίδια ή στην ανακύκλωση. Όμως πρώτα. Αλλά υπάρχουν μερικές χρήσεις παλιών εφημερίδων στο κήπο ώστε να βοηθησετε ταυτόχρονα και το περιβαλλον. Απίθανες Χρήσεις της Coca Cola στον Κήπο

Γλαστράκια

Trendenser

Οι εφημερίδες μπορούν να γίνουν εξαιρετικά γλαστράκια για να προστατεύουν τα μικρά φυτά από τα ζιζάνια και να επιτρέπουν τη διέλευση οξυγόνου και νερού. Μπορείτε να τα φτιάξετε κόβοντας τις εφημερίδες σε κυκλικό σχέδιο και είναι ιδανικά για τον πολλαπλασιασμό των μοσχευμάτων.

Αποθήκευση λαχανικών

Bobvila

Οι εφημερίδες διατηρούν περισσότερο τα φρεσκοκομμένα λαχανικά εμποδίζοντας τις φλούδες των λαχανικών να μην ακουμπούν μεταξύ τους.

Παγίδα για έντομα

Turningclockback

Τα armadillidiidae, οι γυμνοσάλιαγκες και οι ψαλίδες προτιμούν τα κομμάτια της βρεγμένης εφημερίδας. Έτσι, μπορείτε να τα παγιδεύσετε τοποθετώντας τα γύρω από τον κήπο σας οταν δύσει ο ήλιος. Το πρωί μαζέψετε τα με τα παγιδευμένα έντομα.

Καθαριστικό εργαλείων κήπου

Hgvt

Μπορείτε να σώσετε τα εργαλεία κήπου σας από τη σκουριά τυλίγοντας τα σε εφημερίδες για να απορροφήσουν όλη την υγρασία. Αφού ολοκληρώσετε τις εργασίες κηπουρικής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφημερίδες για να κσθσρισετε τα άκρα των εργαλείων από υπολείμματα χώματος και βρωμιά.

Κομποστ

Gardeningknowhow

Για να μειώσετε τη μυρωδιά στο κομπόστ, οι τεμαχισμένες εφημερίδες βοηθούν πολύ. Επίσης, λειτουργούν ως ένα καλό συστατικό πλούσιο σε άνθρακα που εμπλουτίζει το κομπόστ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Επιστημονικά Αποδεδειγμένα Οφέλη από το Ρυζόνερο στα Φυτά

Απαλλαγείτε από τα ζιζάνια

Landesign

Χρησιμοποιώντας ένα παχύ στρώμα εφημερίδας πάνω από τα ζιζάνια για να τα εξολοθρεύσετε. Οι εφημερίδες θα κόψουν τον αέρα και την πηγή φωτός που χρειάζονται για να αναπτυχθούν. Θα πρέπει να βάλετε ένα νέο στρώμα εάν το παλιό βραχεί.

Οργανικό επίστρωμα

Agardenforthehouse

Μπορείτε να φτιάξετε ένα οργανικό επίστρωμα για τον κήπο σας, στρώνοντας εφημερίδες στο έδαφος και καλύπτοντάς τιε με ένα λεπτό στρώμα από πευκοβελόνες, σανό και ροκανίδια.

Γλαστράκια σποράς

Shiftingroots

Οι εφημερίδες μπορούν να γίνουν γλαστράκια για σπορά, είναι βιοδιασπώμενα και λειτουργούν καλύτερα για σπόρους που δεν μεταφυτεύονται καλά.

Προστατέψτε τα φυτά από το κρύο

Countrylife

Ένα παχύ στρώμα εφημερίδας είναι μια καλή προσωρινή λύση για να προστατέψετε τα φυτά σας τις πιο κρύες νύχτες.

Απορρόφηση της περίσσειας νερού και υγρασίας

Nodiggardener

Ορισμένα σημεία στον κήπο σας μπορεί να έχουν κορεστεί σε νερό και οι εφημερίδες είναι μια καλή μέθοδος για να απορροφήσετε αμέσως το επιπλέον νερό και την υγρασία.

Εφημερίδες για να ωριμάσουν τα φρούτα

Wmicentral

Για να επιταχύνετε την ωρίμανση των φρούτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφημερίδες. Οι μπανάνες, τα μήλα, τα ακτινίδια, τα σύκα, τα αχλάδια, τα μάνγκο και οι ντομάτες απελευθερώνουν μια αέρια φυτική ορμόνη, το αιθυλένιο που βοηθά στην ωρίμανση των φρούτων. Όταν τα φρούτα τυλίγονται σε εφημερίδες, αυτό το αέριο παγιδεύεται μέσα και τα φρούτα αντιδρούν με την ορμόνη, ωριμάζοντας έτσι πιο γρήγορα.

Δείτε επίσης 9 Χρήσεις του Κάρβουνου στον κήπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Φυτά που μεγαλώνουν στο νερό & θα σε εκπλήξουν!

12 Φυτά που μεγαλώνουν στο νερό & θα σε εκπλήξουν!

συνηθισμένα λάθη στο σούπερ μάρκετ,συμβουλές για το σούπερ μάρκετ,χρήσιμα

8 Συνηθισμένα Λάθη που Κάνετε στο Σούπερ Μάρκετ