in , , ,

Οι Σημαντικές Διαφορές στις Κρέμες BB, CC, DD, EE και PP και πώς να Επιλέξετε την Ιδανική

διαφορές στις κρέμες BB, CC, DD, EE και PP,επιλογή ιδανικής κρέμας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
Οι Σημαντικές Διαφορές στις Κρέμες BB, CC, DD, EE και PP και πώς να Επιλέξετε την Ιδανική

Οι κρέμες BB έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι σχεδιασμένες για να αποκαθιστούν το δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από τις καλλυντικές διαδικασίες. Άλλες παρόμοιες κρέμες έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια: κρέμες CC, DD, PP και EE. Πριν επιλέξετε κρέμα θα πρέπει να γνωρίζετε τις διαφορές τους και για πιο τύπο δέρματος είναι κατάλληλη η καθεμία. Σπιτική κρέμα για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να διώξετε τις ρυτίδες

Κρέμες BB

© everything.plus

Μπορεί να ενυδατώσει το δέρμα του προσώπου, καταπραΰνει τον ερεθισμό κα βοηθά στην προστασία από τον ήλιο. Ταιριάζει σε κάθε είδους δέρμα. Τα συστατικά που περιέχουν θεραπεύουν το δέρμα που έχει σπυράκια ή ακμή.

Κρέμες СС

© clinique

Αυτού του είδους οι κρέμες αναζωογονούν το δέρμα του προσώπου με περίπου κόκκινη ή πορτοκάλι απόχρωση και διορθώνουν τις ατέλειες στο χρώμα του προσώπου. Περιέχουν συστατικά που κάνουν το δέρμα φρέσκο ​​και του χαρίζουν μια λεία, ομοιόμορφη υφή. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για λιπαρό ή προβληματικό δέρμα. Θεωρητικά, η διαφορά μιας κρέμας ΒΒ και μιας CC είναι ελάχιστη.

Κρέμες DD

© armlur

Οι κρέμες DD αποτελούν συνδυασμό των BB και CC και βοηθούν στην καθημερινή προστασία και τη φροντίδα του δέρματος. Ωστόσο, η συχνή τους χρήση μπορεί να φράξει τους πόρους του δέρματος.

Είναι ιδανικές για πιο γερασμένες επιδερμίδες καθώς προσφέρουν υψηλή αντηλιακή προστασία, αντιγηραντική δράση, μείωση των πόρων και των λεπτών γραμμών, εντατική ενυδάτωση και ομοιόμορφη κάλυψη.

Δείτε ακόμη Σπιτική κρέμα που εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κρέμες PP

© armlur

Η κρέμα είναι μια βάση για την εφαρμογή μακιγιάζ. Τα σωματίδια πυριτίου που περιέχουν γεμίζουν όλες τις ανωμαλίες του δέρματος, κάνοντάς το λείο και ομοιόμορφο. Ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος, αλλά πρέπει να συνδυάζονται με άλλα προϊόντα προσώπου. Αφού την εφαρμόσετε, πρέπει να προσθέσετε μια στρώση ενυδατικής κρέμας ή αντιηλιακού.

Κρέμες EE

© zajenata

Οι κρέμες EE (έξτρα απολέπιση) ανανεώνουν το δέρμα, αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα, προστατεύουν από τον ήλιο και το ενυδατώνουν. Οι χρωστικές που περιέχουν χαρίζουν στο πρόσωπο ομοιόμορφο τόνο. Μερικές συνδυάζουν την άμυνα ενάντια στο υπεριώδες φως με την προστασία κατά της ακμής. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πολύ συχνά και δεν συνιστώνται σε άτομα με λεπτό ή ευαίσθητο δέρμα.

Αν έχετε κανονική επιδερμίδα επιλεξτε BB ή CC ή DD κρέμα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και τον χρόνο που διαθέτετε για την εφαρμογή της και πειραματίστε για να βρείτε τον ιδανικό χρωματικό τόνο. Αν έχετε λιπαρό ή πολύ σκούρο ή πολύ ανοιχτό δέρμα ή ακμή οι BB και CC κρέμες δεν θα σας προσφέρουν την φροντίδα που χρειάζεστε και θα πρέπει να επιλέξετε πιο εξειδικευμένα προϊόντα. Πάντως και γι’ αυτές τις περιπτώσεις έχουν δημιουργηθεί ειδικές BB και CC κρέμες. 

Δείτε επίσης Η ΠΑΛΙΑ NIVEA: 10 Άγνωστες Χρήσεις για την Κρέμα Nivea

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αφαίρεση οσμών μούχλας από συρτάρια επίπλων,καθαρισμός επίπλων,συμβουλές καθαρισμού επίπλων,καθαρισμός

Πώς να Αφαιρέσετε Οσμές Μούχλας από Συρτάρια Επίπλων

διακόσμηση με ταπετσαρίες Bauhaus,διακόσμηση Bauhaus,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Αυτές οι Ταπετσαρίες Bauhaus θα Προσθέσουν το Τέλειο Μοτίβο στο Σπίτι σας