in , , , ,

Αυτές οι Ταπετσαρίες Bauhaus θα Προσθέσουν το Τέλειο Μοτίβο στο Σπίτι σας

διακόσμηση με ταπετσαρίες Bauhaus,διακόσμηση Bauhaus,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
Αυτές οι Ταπετσαρίες Bauhaus θα Προσθέσουν το Τέλειο Μοτίβο στο Σπίτι σας

Ψάχνετε κάτι διαφορετικό για να διακοσμήσετε το σπίτι σας; Ισως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την προσθήκη ταπετσαρίας Bauhaus. Το στυλ διακόσμησης Bauhaus παίρνει μια πρέζα του κινήματος των τεχνών και της χειροτεχνίας και του δίνει μια midcentury modern εκδοχή. Όσον αφορά την αρχιτεκτονική και τα έπιπλα, το στυλ είναι αρκετά λειτουργικό. Ωστόσο, υπάρχει ένα στοιχείο παιχνιδιάρικης διακόσμησης στο Bauhaus – διασκεδαστικά σχήματα και ενδιαφέροντα χρώματα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ταπετσαρίες για να δείτε την τάση σε δράση. 31 Ιδέες Διακόσμησης με Βοτανική Ταπετσαρία

Εμπνευσμένη από τις αρχιτεκτονικές φόρμες του Bauhaus και τη στιβαρή υφή, αυτή η ταπετσαρία μεγάλης κλίμακας με αντίθετα σχήματα θα προσθέσει βάθος και διάσταση στους τοίχους σας. Η ουδέτερη παλέτα χρωμάτων τονίζει το στυλ, εξασφαλίζοντας ότι θα είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε σύγχρονο σπίτι.

Murals Wallpaper

Αυτή η ταπετσαρία εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική, γιορτάζει το έργο του ιδρυτή του Bauhaus Walter Gropius. Το μοτίβο περιλαμβάνει μερικές από τις πιο γνωστές δομές του. Και το γαλαζοπράσινο χρώμα προσφέρει φρεσκάδα.

World of Wallpaper

Όταν σκέφτεστε τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στους εσωτερικούς χώρους του Bauhaus, οι κύριες αποχρώσεις – κόκκινο, μπλε και κίτρινο – είναι οι πιο αξιοσημείωτες. Και αν θέλετε να διακοσμήσετε με Bauhaus, μια ταπετσαρία που ενσωματώνει και τα τρία είναι ο τρόπος.

Society6

Τα φυσικά υλικά ήταν ένα τεράστιο μέρος της φιλοσοφίας του Bauhaus όπως αυτή η ταπετσαρία με ξύλινα χειροποίητα σχήματα σε απαλό ροζ φόντο.

Feathr

Δείτε ακόμη Γιατί η Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία Είναι η Επόμενη Καυτή ΤΑΣΗ Διακόσμησης

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Το σκυρόδεμα ήταν ένα βασικό συστατικό της αρχιτεκτονικής Bauhaus, οπότε η αναπαραγωγή της υφής στους τοίχους σας θα προσθέσει την τέλεια vintage πινελιά στο σπίτι σας. Αυτή η αυτοκόλλητη ταπετσαρία έχει μοντέρνα σχεδίαση και απλότητα. Έχει επίσης υποστεί επεξεργασία για ένα λεπτό μεταλλικό ξεθώριασμα για μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας.

Wayfair

Οι καλλιτέχνες του Bauhaus προτιμούσαν γραμμικές και γεωμετρικές φόρμες. Και αυτή η ταπετσαρία μεγάλης κλίμακας συνδυάζει και τα δύο. Με αυτήν την επιλογή, θα μπορείτε να έχετε απλά διακοσμητικά και να αφήσετε τους τοίχους να μιλήσουν.

Happy Wall

Ένα για τους ενοικιαστές, αυτή η γεωμετρική αφαιρούμενη ταπετσαρία θυμίζει το έργο του εξπρεσιονιστή ζωγράφου Johannes Itten. Αν σας αρέσουν τα γλυκά χρώματα και τα αφηρημένα σχέδια, προσθέστε αυτό το μοτίβο στο σπίτι σας. Θα φαινόταν ιδιαίτερα υπέροχο σε ένα ουδέτερο υπνοδωμάτιο.

Urban Outfitters

Δείτε επίσης Τα Καλύτερα Σχέδια Ταπετσαριών για το 2021

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διαφορές στις κρέμες BB, CC, DD, EE και PP,επιλογή ιδανικής κρέμας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Οι Σημαντικές Διαφορές στις Κρέμες BB, CC, DD, EE και PP και πώς να Επιλέξετε την Ιδανική

Τα 5 Λάθη που κάνουμε όταν φοράμε Κολάν και μας προσθέτουν κιλά!

Τα 5 Λάθη που κάνουμε όταν φοράμε Κολάν και μας προσθέτουν κιλά!