in , , , ,

Τα Καλύτερα Σχέδια Ταπετσαριών για το 2021

Τα Καλύτερα Σχέδια Ταπετσαριών για το 2021
https://www.topdreamer.com/best-Τα Καλύτερα Σχέδια Ταπετσαριών για το 2021

Το 2021 πρόκειται να είναι η χρονιά του νεωτερισμού, της αισιοδοξίας και της θετικότητας που αντικατοπτρίζεται και στη διακόσμηση. Ιδίως για τους τοίχους η τάση είναι η κάλυψη με μοντέρνες αυτοκόλλητες ταπετσαρία σε 12 μοναδικά σχέδια που θα επικρατήσουν τη νέα χρονιά. 18 Διαφορετικοί Τρόποι να Διακοσμήσετε με Ταπετσαρία

topdreamer

Γεωμετρικά σχέδια

Η γεωμετρία δίνει την ευκαιρία για ποικιλομορφία. Έτσι, εάν θέλετε να προσθέσετε μοναδικότητα και στυλ σε κάθε γωνιά του τόπου σας, τα γεωμετρικά σχέδια είναι για εσάς. Το καλύτερο πλεονέκτημα τους είναι η νεωτερισμός τους.

Μεταλλικές αποχρώσεις και σχέδια

Τα μεταλλικά μοτίβα θα φαίνονταν καταπληκτικά με ένα ξύλινο πάτωμα, πολύχρωμους ταμπουρέδες και μια μεγάλη πολυθρόνα. Ακόμα και οι πολύχρωμοι πίνακες θα φαίνονται πιο φωτεινοί από ό, τι με αυτό το είδος ταπετσαρίας.

Τροπικά σχέδια

Αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο ταπετσαρίας για σαλόνι που βλέπει σε κήπο. Περιλαμβάνει μεγάλα φυτά, φύλλα και σχέδια που θα αναδείξουν την εμφάνιση του σαλονιού και την αίσθηση της φύσης ακόμα καλύτερα.

Φλοράλ σχέδια

Το φλοράλ σχέδιο είναι το καλύτερο για εστιατόρια και αίθουσες εκδηλώσεων. Εάν ζείτε σε μια μεγάλη έπαυλη, δοκιμάστε το. Θα δώσει μια πολύχρωμη πινελιά στο χώρο.

Σχέδια terrazzo

Τα σχέδια Terrazzo είναι τα καλύτερα για κουζίνες και μπάνια. Δεν είναι πολύ ακριβά οπότε μπορείτε να έχετε την καλύτερη εσωτερική διακόσμηση. Επειδή τα μοτίβα έχουν μεγάλη απόσταση, δίνουν μια ευρύχωρη όψη στο χώρο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Τοποθέτηση φωτοταπετσαρίας μόνος σου. Βίντεο τοποθέτησης και αναλυτικές οδηγίες.

Πουά σχέδια

Αν θέλετε να έχετε λιγότερο χρώμα και περισσότερη διασκέδαση, δοκιμάστε τα πουά. Είναι ιδανικά για σκάλες και εισόδους. Το κόλπο είναι τα σωστά χρώματα.

Άνισες λωρίδες

Οι λωρίδες είναι κλασικό σχέδιο, αλλά όταν είναι άνισες, δίνουν μια αριστοκρατική όψη. Οι ρίγες είναι λευκές ή μαύρες εν το χρώμα του φόντου είναι της επιλογή σας , γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί.

Παραδοσιακά σχέδια

Ο παραδοσιακές ταπετσαρίες περιλαμβάνουν απλό μοτίβο που επαναλαμβάνεται πολλές φορές. Είναι το καλύτερο για σχολική τάξη, γραφεία και καταστήματα.

Γραμμικά πρόσωπα

Μπορείτε να επιλέξετε γραμμικά πρόσωπα ή ζωικά σχέδια για να δώσετε μια χαλαρωτική και παιδική όψη στο χώρο σας. Θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και είναι ιδανικά για το παιδικό δωμάτιο ή αίθουσα μελέτης.

Όψη μαρμάρου

Η μαρμάρινη όψη είναι τολμηρή. Είναι ιδανικό για ένα δωμάτιο με ξύλινο δάπεδο με υφή και εξωτικά κρεμαστά τοίχου. Εάν ξεκινάτε μια επιχείρηση, αυτή μπορεί να είναι η ταπετσαρία για το γραφείο και την αίθουσα συσκέψεων. Δεν θα αποσπάσει την προσοχή κανένος, αλλά ταυτόχρονα θα διατηρήσει την εμφάνιση του δωματίου, το μόνο πράγμα που απαιτείται στη δουλειά.

Δείτε επίσης 17 ιδέες για να ντύσετε όλο το σπίτι (εκτός των τοίχων) με ταπετσαρία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Δημοφιλείς Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου

Δημοφιλείς Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου

13 Οικιακά Προϊόντα που Δεν Πρέπει να Πετάτε στα Σκουπίδια

13 Οικιακά Προϊόντα που Δεν Πρέπει να Πετάτε στα Σκουπίδια