in , , ,

9 Οπωροφόρα Δέντρα για Διακόσμηση Σπιτιού

οπωροφόρα δέντρα για διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού
9 Οπωροφόρα Δέντρα για Διακόσμηση Σπιτιού

Όταν πρόκειται για διακόσμηση σπιτιού με φυτά, οι περισσότεροι σκέφτονται πρώτα τα εσωτερικού χώρου. Στην πραγματικότητα, δεν είναι η μόνη επιλογή. Τα οπωροφόρα δέντρα είναι οπτικά ελκυστικά και προσφέρουν μια διαφορετική όψη στο σπίτι. Εκτός από τα συνηθισμένα οφέλη όπως το όμορφο φύλλωμα και ο καθαρός αέρας θα έχετε το πρόσθετο όφελος των φρούτων. 18 ιδιαίτερα δέντρα για να μεταμορφώσετε τον κήπο ή την αυλή σας

Συκιά

Fast-growing-trees

Εάν θέλετε μια συκιά σε εσωτερικο χώρο, φυτέψτε την σε μια γλάστρα διαμέτρου 50 εκατοστών, βαλτε την σε ένα δώστε ηλιόλουστο σημειοα και ποτίστε την τακτικά. Μην ξεχνάτε να προσθέτετε οργανικό λίπασμα κάθε 2 εβδομάδες.

Πασιφλόρα

Balconygardenweb

Η πασιφλόρα δεν δίνει μόνο φρούτα αλλά έχει επίσης όμορφα λουλούδια. Είναι αρκετά εύκολο να αναπτυχθεί σε εσωτερικούς χώρους της προσφέρετε υγρό και καλά στραγγιζόμενο χώμα και 6 ώρες ηλιακού φωτός την ημέρα. Αυτό το φυτό χρειάζεται πέργκολα για να ανέβει, οπότε στηρίξτε το για καλύτερη ανάπτυξη.

Βερικοκιά

Suttons

Η βερικοκιά χρειάζεται καλά στραγγιζόμενο χώμα και ηλιακό φως, τουλάχιστον 6-8 ώρες την ημέρα. Ποτίζετε τακτικά για να διατηρείτε υγρό χώμα.

Λεμονιά

Kdhamptons

Η λεμονιά προτιμά να αναπτύσσεται σε πλούσιο και υγρό χώμα. Εάν έχει αρκετό ήλιο από 6 έως 8 ώρες, θα ευδοκιμήσει και θα δώσει φρέσκα φρούτα στο σπίτι σας.

Δείτε ακόμη Διακόσμηση κήπου με δέντρα! Εξαιρετικές ιδέες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δέντρο αβοκάντο

Avopro

Το δέντρο αβοκάντο αναπτύσσεται καλά σε αργιλώδες, καλά στραγγιζόμενο χώμα και σε σημείο του σπιτιού με έντονο ήλιο για τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα.

Ροδακινιά και νεκταρινιά

Fast-growing-trees

Η ροδακινιά και η νεκταρινιά είναι αδρανείς κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ανθίζουν νωρίς την άνοιξη καθώς τα λουλούδια τους μπορεί να καταστραφούν από τον παγετό, οπότε πρέπει να μετακινήσετε το δέντρο σας μέσα αν ανθίσει όταν ο καιρός αρχίζει να κρυώνει.

Πορτοκαλιά

Remodelista

Η πορτοκαλιά χρειάζεται λίπασμα, νερό και κλάδεμα τακτικά για καλύτερη ανάπτυξη όταν καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους.

Μπανανιά

Thespruce

Η μπανανιά χρειάζεται πολύ υγρασία και ηλιακό φως για 6-8 ώρες την ημέρα. Εάν έχετε ένα νότιο παράθυρο έκθεσης είναι το καλύτερο για την ανάπτυξή της

Ελιά

Wayfair

Η ελιά είναι ένα όμορφο οπωροφόρο δέντρο για όσους αγαπούν την καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικούς χώρους. Απαιτεί καλά στραγγιζόμενο χώμα και άφθονο φως, τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα.

Δείτε επίσης 6 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που ΜΕΙΩΝΟΥΝ την ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Σύμφωνα με την Επιστήμη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιβλαβείς καθημερινές συνήθειες,συμβουλές υγείας,υγεία

10 Συνήθειες που Πρέπει να Σταματήσετε για την Υγεία σας

καθαρισμός κιτρινισμένων κρυστάλλινων,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός

Πώς να Καθαρίσετε Κιτρινισμένα Κρυστάλλινα