in , , ,

8 Κόλπα Διακοσμητών για Βάψιμο Μικρού Μπάνιου

κόλπα διακοσμητών για μικρό μπάνιο,βάψιμο μικρού μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου
8 Κόλπα Διακοσμητών για Βάψιμο Μικρού Μπάνιου

Λίγο χρώμα μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο σε ένα μικρό μπάνιο. Για να αποδείξουμε, ρωτήσαμε μερικούς διακοσμητές ποια κόλπα βαψίματος χρησιμοποιούν για να κάνουν οπτικά μεγαλύτερα τα μικρά μπάνια. 80 Ιδέες για Ουδέτερο Μπάνιο

Βάψτε τα ντουλάπια σκούρα αλλά διατηρήστε τους τοίχους ανοιχτόχρωμους.

Katie Jameson

Για να κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα, χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμο χρώμα σε όλους τους τοίχους γιατί το πιο σκούρο χρώμα το κάνει το να φαίνεται μικρότερο. Αν θέλετε να προσθέσετε ένα πιο σκούρο χρώμα, βάψτε τα ντουλάπια του μπάνιου με αυτό.

Φωτεινό λευκό.

Tony George

Ένα φωτεινο, καθαρό λευκό μπορεί να κάνει ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο και φρέσκο. Επιλέξτε ημι-γυαλιστερό ή τελείως γυαλιστερό φινίρισμα στο μπάνιο, επειδή λειτουργούν καλύτερα σε χώρους με νερό, όπου είναι πιθανό να πιτσιλιστούν.

Βάψτε τα διακοσμητικά στοιχειά με αντίθετο χρώμα.

Johnson Photography

Δώστε σε ένα μικρό μπάνιο μια αίσθηση πολυτέλειας βάφοντας τους τοίχους και την οροφή λευκά και τα διακοσμητικά στοιχεία μαύρα. Αυτό κάνει έναν μικροσκοπικό χώρο να φαίνεται μοντέρνος, φωτεινός και κομψός.

Βάψτε το ταβάνι.

Eric Roth

Το χρώμα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά σε ένα μικρό μπάνιο, ειδικά στο ταβάνι. Εάν υπάρχει πλακάκι από το δάπεδο μέχρι την οροφή, βάψτε την οροφή με έντονο χρώμα για να δώσετε έμφαση! Εάν το μπάνιο έχει ανοιχτόχρωμα πλακάκια, βάψτε τους τοίχους λίγο πιο σκούρους για να τονίσετε το σχέδιο των πλακιδίων.

Δείτε ακόμη 60 Ιδέες Γεωμετρικής Διακόσμησης Μπάνιου

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκούρα χρώματα.

Jennie Corti

Είναι εσφαλμένη η αντίληψη ότι τα σκούρα χρώματα κάνουν ένα μικρό δωμάτιο να μοιάζει μικρότερο. Είναι ακριβώς το αντίθετο. Το σκούρο χρώμα σε ένα μικρό χώρο μπορεί πραγματικά να τον κάνει οπτικά μεγαλύτερο, πιο τολμηρό και πιο εκλεπτυσμένο. Χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας σκούρα χρώματα, αλλά και ταπετσαρία για να προσθέσετε επιπλέον υφή και μοτίβο.

Δοκιμάστε κάτι με ημι γυαλιστερό φινίρισμα.

Katie Charlotte

Οι απαλές αποχρώσεις σε ημι-γυαλιστερό φινίρισμα θα απωθήσουν την υγρασία και τα σημάδια φθοράς. Οι πιο ανοιχτοί τόνοι τοίχου θα αναδείξουν ακόμη και το μικρότερο μπάνιο δωμάτια.

Κάντε το μπλε ombre.

Annie Sloan

Το μπλε είναι μια υπέροχη απόχρωση για ένα μικρό μπάνιο επειδή είναι υπολειπόμενο, που σημαίνει ότι θα κάνει όλο τον χώρο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος. Ένας ombre τοίχος, βαμμένος με δύο ελαφρώς διαβαθμισμένες αποχρώσεις του μπλε, ενθαρρύνει την ηρεμία, τη δημιουργική σκέψη δημιουργώντας ταυτόχρονα μια πραγματική αίσθηση όασης.

Δημιουργήστε έναν τοίχο έμφασης.

Julie Soefer

Τα wc είναι το ιδανικό μέρος για να δοκιμάσετε με κορεσμένες αποχρώσεις, επειδή είναι δευτερεύοντες χώροι κυρίως για τους επισκέπτες. Αν είστε λάτρεις του σκούρου χρώματος, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε ο χώρος σας να είναι φωτεινός, σκεφτείτε να βάψετε έναν τοίχο με έντονο χρώμα, διατηρώντας τους υπόλοιπους τοίχους ανοιχτόχρωμους.

Δείτε επίσης Διακοσμητικές Ταπετσαρίες για να Αναζωογονήσετε το Μπάνιο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός μούχλας από βιβλία,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Μούχλα από Βιβλία

οφέλη ζαχαρόνερου,κατανάλωση ζαχαρόνερου,συμβουλές διατροφής,διατροφή

Τι θα Συμβεί αν Πίνετε Ζαχαρόνερο και πώς Μπορεί να σας Βοηθήσει