in , ,

4 DIY Κατασκευές με Φθινοπωρινά Φύλλα

4 DIY Κατασκευές με Φθινοπωρινά Φύλλα
4 DIY Κατασκευές με Φθινοπωρινά Φύλλα

Ο καθένας έχει την αγαπημένη του εποχή, αλλά το Φθινόπωρο κατέχει μια ιδιαίτερα ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας για πολλούς λόγους. Υπάρχει η ζεστασιά που αποπνέει και φυσικά οι διακοσμήσεις! Για να μην αναφέρουμε, το φάσμα των χρωμάτων για διακόσμηση με θέμα το φθινόπωρο που είναι απλώς εκπληκτικό. Θερμό κίτρινο, φωτεινό πορτοκάλι, κόκκινο της σκουριάς και απαλό καφέ προσπαθούν να αποτυπώσουν την ομορφιά των πεσμένων φύλλων έξω.

Σκουλαρίκια με φύλλα

Θα χρειαστείτε:
φύλλα
ξύλινη σανίδα
καρφιά
σφυρί
σύρμα
πένσα
άγκιστρα σκουλαρικιών

Επιλέξτε ένα φύλλο που σας αρέσει, τοποθετήστε το σε μια ξύλινη σανίδα και καρφώστε τα καρφιά στο ξύλο κατά μήκος του περιγράμματος του φύλλου.

Με την πένσα, λυγίστε ένα κομμάτι σύρματος γύρω από τα καρφιά ώστε να φτιάξετε το σχήμα του φύλλου. Κόψτε το σύρμα στο άκρο και δέστε τα άκρα μαζί έτσι ώστε να μην υπάρχουν αιχμηρές άκρες. Κρεμάστε ένα άγκιστρο σκουλαρικιού στο συρμάτινο φύλλο. Επαναλάβετε όλη τη διαδικασία για να έχετε το δικό σας πανέμορφο ζευγάρι φθινοπωρινά σκουλαρίκια.

Μπρελόκ φύλλων

Θα χρειαστείτε:
3 πλαστελίνες σε φθινοπωρινά χρώματα
μικρό πλάστη
φύλλο
κοπίδι
διαίρεση
κρίκο μπρελόκ

Τοποθετήστε 3 κομμάτια πλαστελίνης σε μια επιφάνεια, το καθένα σε διαφορετικό χρώμα (κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο). Κάντε την πλαστελίνη επίπεδη με τον πλάστη και βάλτε τα κομμάτια ξανά σταυρωτά πριν τα ισιώσετε, έτσι ώστε τα χρώματα να ενώνονται ωραία μεταξύ τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τοποθετήστε ένα φύλλο στη ζύμη και κόψτε το σχήμα του με το κοπίδι ή ένα μαχαίρι. Κάντε μια τρύπα στο κάτω μέρος του φύλλου, ώστε να μπορείτε να περάσετε τον κρίκο μετά. Φτιάξτε τις φλέβες των φύλλων με μια καρφίτσα. Τοποθετήστε το φύλλο σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί, βάλτε το στο φούρνο στους 100 ° C για 30 λεπτά και απολαύστε το φθινοπωρινό μπρελόκ σας.

Φανάρι με φύλλα

Θα χρειαστείτε:
κηρόχαρτο
πολύχρωμα φύλλα
πετσέτα χεριών
σίδερο
4 ξύλινα πηχάκια, ίσου μήκους
κόλλα
8 μικρότερα ξύλινα πηχάκια, ίσου μήκους

Τοποθετήστε ένα πολύχρωμο μείγμα φύλλων στο μισό ενός ορθογώνιου φύλλου κηρόχαρτου πριν διπλώσετε το χαρτί έτσι ώστε τα φύλλα να βρίσκονται ανάμεσα στο χαρτί.

Βάλτε την πετσέτα χεριού πάνω από το κηρόχαρτο και σιδερώστε το μια φορά.

Κολλήστε τα 4 ξύλινα πηχάκια κάθετα στο κηρόχαρτο.

Καμπυλώστε και κολλήστε το κηρόχαρτο στο σχήμα ενός φαναριού. Κολλήστε τα 4 κοντά ξύλινα πηχάκια στο πάνω και κάτω μέρος του κηρόχαρτου, έτσι ώστε το φανάρι να στέκεται όρθιο και να είναι σταθερό. Τοποθετήστε προσεκτικά ένα αναμμένο ρεσώ μέσα και απολαύστε το όμορφο φθινοπωρινό φανάρι σας!

Στεφάνι φύλλων

Θα χρειαστείτε:
συρμάτινο στεφάνι
φύλλα
κάστανα
βελανίδια
πένσα

Δέστε τα φύλλα πάνω στο σύρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να βάλετε κάστανα και βελανίδια. Στο τέλος, κόψτε τα άκρα του σύρματος και δέστε τα. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε ένα ωραίο, μεγάλο φύλλο στη μέση. Γιορτάστε το Φθινόπωρό με στυλ με αυτό το εκπληκτικό στεφάνι!

πηγή φωτογραφιών: cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διαισθητική διατροφή,αρχές διαισθητικής διατροφής,πλεονεκτήματα διαισθητικής διατροφής,συμβουλές διατροφής,διατροφή

Τι Είναι η Διαισθητική Διατροφή και Γιατί Είναι Καλύτερη από Οποιαδήποτε Άλλη Δίαιτα

Τα λάθη που κάνουμε όταν τρώμε φρούτα και “πετάμε” πολλές από τις θρεπτικές τους ουσίες

Τα λάθη που κάνουμε όταν τρώμε φρούτα και “πετάμε” πολλές από τις θρεπτικές τους ουσίες