in , ,

33 Ιδέες Κλειστής Βεράντας – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

κλειστή βεράντα,ιδέες κλειστής βεράντας,πλεονεκτήματα κλειστής βεράντας,μειονεκτήματα κλειστής βεράντας,διακόσμηση σπιτιού,ιδεές διακόσμησης σπιτιού
33 Ιδέες Κλειστής Βεράντας - Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Μια ανοιχτή ή μια κλειστή βεράντα είναι η καλύτερη ιδέα για το σπίτι σας; Για να επιλέξετε, δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας κλειστής βεράντας ώστε να αποφασίσετε εάν θα κλείσετε αυτή που έχετε. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Ιδέες Τροπικού Αίθριου, Μπαλκονιού και Βεράντας

33 Ιδέες Κλειστής Βεράντας – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Η ευχάριστη εικόνα του να καθίσετε έξω για να απολαύσετε μια όμορφη μέρα καταστρέφεται γρήγορα από τα ενοχλητικά κουνούπια ή τις μύγες που μαζεύονται γύρω από το πιάτο σας. Μια κλειστή βεράντα κρατάει τα έντομα μακριά, ενώ μπορείτε να χαρείτε τη θέα που σας προσφέρει.

Όποιος έχει ανοιχτή βεράντα μαθαίνει γρήγορα πόσο συχνά πρέπει την καθαρίζει. Το Φθινόπωρο πρέπει να σκουπίζει συνεχώς τα πεσμένα φύλλα. Την Άνοιξη, η γύρη μπορεί να καλύψει όλα τα έπιπλά σας.

Μια ανοιχτή βεράντα είναι επισκέψιμη από οποιοδήποτε τρωκτικό που μπορεί να μπει στην αυλή σας. Όσες τρόφες ή άλλα αντικείμενα που αφήνετε στη βεράντα σας χωρίς επίβλεψη, κινδυνεύουν. Με ένα προστατευμένο μέρος, μπορείτε να αφήσετε φαγητό και άλλα αντικείμενα χωρίς να ανησυχείτε ότι ένα ζώο θα τα αρπάξει.

Απολαμβάνετε μια ανοιχτή βεράντα όταν ο καιρός είναι σχεδόν τέλειος. Ωστόσο, με μια κλειστή θα την απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Μπορείτε να τοποθετήσετε τζάκι ή θερμαντικά σώματα για το Χειμώνα και κλιματιστικό ή ανεμιστήρα για να το Καλοκαίρι.

Δεδομένου ότι η κλειστή βεράντα είναι προστατευμένη από τις καιρικές συνθήκες, μπορείτε να εγκαταστήσετε με ασφάλεια ηλεκτρονικά όπως μια τηλεόραση. Μπορείτε να προσθέσετε έπιπλα και διακοσμητικά χωρίς να ανησυχείτε για το τι μπορούν να πάθουν από την επόμενη μεγάλη καταιγίδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μειονεκτήματα

Εάν έχετε μια όμορφη αυλή, τότε ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του να καθίσετε στη βεράντα είναι να απολαύσετε τη θέα. Μια κλειστή βεράντα δεν την αποκλείει, αλλά σίγουρα την κρύβει.

Μια κλειστή βεράντα απαιτεί περισσότερα υλικά και χρόνο για κατασκευή από μια ανοιχτή βεράντα. Ως εκ τούτου, θα κοστίσει περισσότερο. Αλλά όταν σταθμίζετε το κόστος, πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τα οφέλη που θα μπορούσατε να αποκομίσετε από αυτό το επιπλέον κόστος. Εάν φτιάξετε μια ανοιχτή βεράντα και δεν τη χρησιμοποιείτε ποτέ λόγω εντόμων, τότε δεν θα αξίζει τα χρήματα που ξοδεύετε. Η συνεργασία με έναν έμπειρο τεχνικό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό. Επομένως αξίζει να μιλήσετε με έναν επαγγελματία προτού το αποκλείσετε λόγω κόστους.

Δείτε ακόμη 25 Ιδέες Διακόσμησης για Μικρή Βεράντα

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Φτιάξτε σαλόνι Κήπου – Βεράντας απο παλλέτες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

78 Χρυσές Πινελιές για τη Διακόσμηση Σπιτιού

78 Χρυσές Πινελιές για τη Διακόσμηση Σπιτιού

αποτοξινωτικές τροφές,καθαριστικές τροφές,υγιεινή διατροφή,συμβουλές διατροφής

10 Τροφές που Αποτοξινώνουν και Καθαρίζουν το Σώμα