in , , , , , ,

14 Δημοφιλείς Ιδέες Διακόσμησης που Αποδείχθηκαν Εντελώς Άχρηστες

άχρηστες δημοφιλείς ιδέες διακόσμησης,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
14 Δημοφιλείς Ιδέες Διακόσμησης που Αποδείχθηκαν Εντελώς Άχρηστες

Μερικές φορές όταν μαθαίνουμε για νέες ιδέες διακόσμησης σπιτιού, προτιμούμε τον ενθουσιασμό μας έναντι της λειτουργικότητας. Ξαφνικά ένας καναπές ή η τραπεζαρία που ονειρευόσασταν αποδεικνύεται αποτυχία. Υπάρχουν 14 δημοφιλείς ιδέες διακόσμησης που αποδείχθηκαν εντελώς άχρηστες και πρέπει να αποφευχθούν στο μέλλον. 10 Διακοσμητικά Λάθη που Κάνουν ένα Σπίτι Παλιομοδίτικο

Όλα τα δωμάτια σε διαφορετικά στυλ

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Όταν ανακαινίζετε το σπίτι σας, θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι το σπίτι σας είναι μια ενιαία οντότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε δωμάτιο πρέπει να συνδέεται με κοινά πράγματα μεταξύ τους. Εάν υπάρχουν πάρα πολλές διαφορές, δεν θα νιώσετε άνετα και ακόμη χειρότερα, μπορεί να αρχίσει να σας ενοχλεί.

Παιδικά έπιπλα

© dizain_baby_room/instagram, © babyroom.inspiration/instagram

Τα παιδικά έπιπλα μπορεί να φαίνονται όμορφα, αλλά είναι εύκολο να επιλέξετε λάθος κομμάτια που γίνονται ενοχλητικά με την πάροδο του χρόνου. Τα παιδιά αλλάζουν πάντα γνώμη, οπότε είναι λογικό να επιλέξετε πιο διαχρονικά κομμάτια από τα οποία δεν βγαίνουν από τη μόδα τόσο εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα σπαταλήσετε χρήματα αντικαθιστώντας πράγματα καθώς γίνονται ακατάλληλα για τα παιδιά σας.

Γυάλινα τραπέζια

© casamarrone/instagram, © casamarrone/instagram

Το γυάλινο τραπέζι κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται φωτεινό και κομψό, αλλά δεν είναι πρακτικό. Γινεται επικίνδυνο, αν τα παιδιά δεν είναι προσεκτικά και απαιτεί συνεχή καθαρισμό καθώς φαίνονται τόσο εύκολα τα δακτυλικά αποτυπώματα στην επιφάνειά του. Για να κάνετε το δωμάτιό σας πιο φωτεινό αγοράστε έναν καθρέφτη ή προσθέστε μερικές μεταλλικές λεπτομέρειες. Απλά φροντίστε να επιλέξετε ένα τραπέζι που είναι κατασκευασμένο από άλλο υλικό εκτός από γυαλί.

Εκτυπώσεις και εικόνες σε τοίχους, οροφές και δάπεδα

© optimadecor/instagram

Μερικοί άνθρωποι αγαπούν τα δάπεδα με οπτικές ψευδαισθήσεις, τις οροφές με εικόνες και τις ταπετσαρίες φωτογραφιών. Αλλά όλα αυτά τείνουν να κάνουν το χώρο να φαίνεται φτηνιάρικος και προσελκύουν υπερβολική προσοχή. Καλύτερα να επιλέξετε κάτι πιο παραδοσιακό και διακριτικό.

Ακολουθώντας κάθε τάση

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Εάν ακολουθείτε πάντα κάθε τάση και κάνετε ό, τι υπαγορεύει η βιομηχανία της διακόσμησης, μπορείτε να σπαταλήσετε υπέρογκα ποσά! Οι τάσεις αλλάζουν γρήγορα και θα ήταν κρίμα να αγοράσετε καινούργια διακόσμηση μόνο και μόνο για να την πετάξετε όταν θα είναι εκτός μόδας την επόμενη σεζόν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φώτα νέον

© svetoten_lab/instagram, © girlianda.iz.tailanda/instagram

Ένα δωμάτιο με τόσο έντονα φώτα είναι πιο πιθανό να μοιάζει με νυχτερινό κέντρο παρά με ένα χαλαρωτικό σαλόνι ή υπνοδωμάτιο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα, σκεφτείτε να κρεμάσετε μερικές διακριτικές γιρλάντες φωτάκια για να δημιουργήσετε μια απαλή, χαλαρωτική ατμόσφαιρα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Μινιμάλ χρώμα

© depositphotos

Δεν συνιστάται να επιλέξετε δύο αγαπημένα χρώματα και να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο με αυτά. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε ουδέτερα χρώματα και να προσθέσετε μερικές λεπτομέρειες ή πινελιές χρώματος. Το πολύ χρώμα θα αποσπά την προσοχή, αλλά το λίγο θα κάνει το άνετο σπίτι σας να φαίνεται βαρετό.

Δείτε ακόμη Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 15 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που θα Μετανιώσετε σε Λίγα Χρόνια

Τηλεόραση σε κάδρο

© depositphotos, © roomble/instagram

Δεν είναι η καλύτερη ιδέα να βάλετε την τηλεόρασή σας σε ένα πολυτελές κάδρο γιατί δεν είναι αριστούργημα καλλιτέχνη! Εάν θέλετε να την κρύψετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συρόμενα πλαίσια που την καλύπτουν όταν χρειάζεται.

Ένα μπαλκόνι ως αποθήκη

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Εάν έχετε μπαλκόνι, μην το χρησιμοποιείτε ως χώρο αποθήκευσης. Απλώς δημιουργήσετε ένα επιπλέον άνετο μέρος για να περάσετε χρόνο μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας. Μην φοβάστε να προσθέσετε λίγο στυλ.

Μια κακή κάλυψη

© depositphotos, © depositphotos

Σίγουρα είναι κακή ιδέα να κρύψετε κάτι πίσω από μια κουρτίνα ακόμα κι αν το ύφασμα είναι πυκνό και όμορφο. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε ντουλάπα ή να τα τοποθετείτε όλα τακτοποιημένα σε ανοιχτά ράφια.

Μπεζ αποχρώσεις

14 Popular Interior Design Ideas That Turned Out to Be Completely Useless© depositphotos, © depositphotos

Οι μπεζ αποχρώσεις κάνουν οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης να φαίνεται βαρετό ακόμα κι αν επιλέξετε ακριβά αντικείμενα. Αν σας αρέσουν οι ανοικτές αποχρώσεις, χρησιμοποιήστε πιο ανοιχτά χρώματα ως βάση και προσθέστε μερικές φωτεινές λεπτομέρειες που θα δώσουν ζωή στο δωμάτιο.

Έπιπλα με σχέδια και εικόνες

© depositphotos

Έπιπλα με έντονες εκτυπώσεις και μοτίβα μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν έναν εσωτερικό χώρο. Μπορείτε να είστε δημιουργικοί με μικρές διακοσμητικές πινελιές.

Τεράστια ντουλάπια

© depositphotos, © depositphotos

Πρώτα απ’ όλα, τα τεράστια ντουλάπια αποθήκευσης καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Δεύτερον, είναι εύκολο να αποθηκεύσετε πολλά άχρηστα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε. Γι’ αυτό είναι πάντα καλύτερο να επιλέξετε ένα κομοδίνο ή να τοποθετήσετε μια τηλεόραση στον τοίχο.

Καμπίνα ντους

© river.opt/instagram, © langestudio.ru/instagram

Ο καιρός των τεράστιων, όμορφων καμπινών ντους έχει παρέλθει. Σήμερα τα πάντα είναι απλά: ένα γωνιακό ντους από γυαλί θα ήταν αρκετό. Και το καλύτερο από όλα, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Δείτε επίσης 12 Λεπτομέρειες που Καταστρέφουν και την Καλύτερη Διακόσμηση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Λάθη που κάνουν πολλές νοικοκυρές και καταστρέφουν το σπίτι αλλά και την υγεία τους

10 Λάθη που κάνουν πολλές νοικοκυρές και καταστρέφουν το σπίτι αλλά και την υγεία τους

εφαρμογή eyeliner αναλόγως σχήματος ματιών,μακιγιάζ ματιών,συμβουλές μακιγιάζ ματιών,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

Πώς να Εφαρμόσετε Τέλεια το Eyeliner με Βάση το Σχήμα των Ματιών σας