in , ,

12 Λεπτομέρειες που Καταστρέφουν και την Καλύτερη Διακόσμηση

συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,χρήσιμα
12 Λεπτομέρειες που Καταστρέφουν και την Καλύτερη Διακόσμηση

Υπάρχουν στιγμές που ξοδεύετε αρκετές ώρες την ημέρα για να οργανώσετε το σπίτι, αλλά και πάλι εξακολουθεί να φαίνεται ακατάστατο. Ακριβώς όπως πολλά άλλα πράγματα στη ζωή μας, έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες. Ένα μικρό πράγμα μπορεί απλά να καταστρέψει τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Συμβουλές Διακόσμησης για να Πουλήσετε το Σπίτι σας Γρηγορότερα

Ένας γεμάτος πάγκος κουζίνας

brightside

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν μπαίνετε στην κουζίνα είναι ο πάγκος. Και αν υπάρχουν πολλά πράγματα πάνω του, φαίνεται βρώμικος και ακατάστατος. Επιπλέον, είναι δύσκολο να διατηρήσετε την επιφάνεια καθαρή, καθώς πρέπει να μετακινήσετε όλα τα πράγματα. Είναι πολύ καλύτερο να βάζετε ό, τι μπορείτε στα συρτάρια και να διατηρείτε τον πάγκο όσο πιο ελεύθερο γίνεται.

Ο χώρος κάτω από τα έπιπλα

© Ningbo Haishu Greenwell Commodity Co., Ltd. / Alibaba.com

Υπάρχει πολλή σκόνη εκεί κάτω. Σήμερα, υπάρχουν διαφορες σκούπες και βούρτσες για στενούς χώρους.

Θήκη νεροχύτη

brightside

Ακόμα κι αν ο ίδιος ο νεροχύτης είναι καθαρός, η θήκη των σφουγγαριών κάνει το μέρος να φαίνεται βρώμικο ούτως ή άλλως. Τα υπολείμματα φαγητού που σχεδόν αναπόφευκτα παραμένουν στο σφουγγάρι δημιουργούν ένα περιβάλλον για τα βακτήρια να αναπτυχθούν πολύ γρήγορα.

Κουρτίνα μπάνιου

brightside

Τα μπάνια είναι πάντα υγρά, που είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εμφανιστούν βακτήρια και μύκητες. Και ενώ καθαρίζετε πάντα την μπανιέρα και τα πλακάκια, συχνά παραμελείτε την κουρτίνα του μπάνιου. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο δύσκολο να πλυθεί. Οι περισσότερες κουρτίνες είναι κατασκευασμένες από υλικά που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο. Και είναι καλύτερα να μην αφήσετε την κουρτίνα διπλωμένη για να την αφήσετε να στεγνώσει.

Φυτά εσωτερικού χώρου

© Depositphotos.com

Δυστυχώς, τα φυτά εσωτερικού χώρου μαζεύουν εύκολα πολύ σκόνη. Έτσι, ακόμη και αν οι γλάστρες είναι καθαρές, τα φύλλα μπορεί να είναι ακόμα βρώμικα. Μην ξεχάσετε να καθαρίζετε τα φύλλα κατά περιόδους για να διατηρείτε καθαρό τον αέρα στο σπίτι. Εκτός αυτού, η σκόνη στα φύλλα μπορεί να διαταράξει τη διαδικασία φωτοσύνθεσης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δυσάρεστες μυρωδιές από το ψυγείο

© Depositphotos.com

Μερικές φορές, το φαγητό στο ψυγείο αλλοιώνεται και αφήνει μια δυσάρεστη μυρωδιά. Και ακόμη και αν το ίδιο το ψυγείο είναι καθαρό, η μυρωδιά τα καταστρέφει όλα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με απλές μεθόδους – τοποθετήστε μερικά κομμάτια λεμονιού στο εσωτερικό για να απορροφήσετε τις μυρωδιές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα. Βάλτε λίγη σε ένα μικρό πιάτο και αφήστε το στο ψυγείο για αρκετές ώρες.

Δείτε ακόμη Μικρό σπίτι; 10 Ιδέες, κόλπα και συμβουλές διακόσμησης για να δείχνει μεγαλύτερο!

Κενά παραθύρων

© Yiwu Zihan Import And Export Co., Ltd. / Alibaba.com

Εάν έχετε πλένει ποτέ παράθυρα, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να πλένετε όλα τα κενά και τις γωνίες. Αλλά αν δεν το κάνετε αυτό, το παράθυρο δεν φαίνεται καθαρό. Αλλά ευτυχώς πλέον υπάρχουν ειδικά πινέλα που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στα πιο δύσκολα σημεία.

Μπολ φαγητού κατοικίδιων

© Depositphotos.com

Σύμφωνα με μελέτες, υπάρχουν τόσο πολλά βακτήρια στα μπολ φαγητού των κατοικίδιων όσο και στα σφουγγάρια πιάτων. Μπορεί να είναι επικίνδυνα τόσο για τα κατοικίδια όσο και για τους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα για να παραμείνουν όλοι στο σπίτι υγιείς. Επίσης, είναι καλύτερο να απολυμάνετε αυτά τα πιάτα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ή να πλένετε τα μπολ σε πολύ υψηλή θερμοκρασία.

Σοβατεπί

© Depositphotos.com

Αυτά συχνά παραμελούνται και επομένως συχνά παραμένουν σκονισμένα. Εάν έχετε παιδιά στην οικογένεια, μπορείτε εύκολα να τα βάλετε να τα καθαρίσουν ώστε να μαθαίνουν στην σωστή καθαριότητα. Δεν είναι δύσκολο και μπορεί να φαίνεται ακόμη και διασκεδαστικό.

Σχάρες εξαερισμού

© Depositphotos.com

Επειδή υπάρχει μια συνεχής ροή αέρα μέσα από τη σχάρα, υπάρχει πολλή σκόνη σε αυτη. Αυτές οι σχάρες είναι συνήθως εύκολο να αφαιρεθούν, να πλυθούν και στη συνέχεια να επανατοποθετηθούν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τη σκόνη εάν οι σχάρες είναι δυσπρόσιτες.

Δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ανεξάρτητα από το πόσο τέλειο φαίνεται το μέρος σας, εάν επιφάνειες όπως καρέκλες, περβάζια παραθύρων και άλλα καλύπτονται με ρούχα, θα υπάρξει χάος. Επομένως, πρέπει να έχετε πολύ χώρο αποθήκευσης.

Υγρές πετσέτες

brightside

Όταν οι υγρές πετσέτες στοιβάζονται, ακόμα κι αν είναι διπλωμένες, αργά ή γρήγορα, αρχίζουν να μυρίζουν πολύ άσχημα. Εκτός αυτού, η υγρασία είναι ένα πολύ εύφορο έδαφος για βακτήρια, ειδικά στην κουζίνα. Είναι καλύτερα να τις κρεμάτε και να μην τις διπλώνετε.

Δείτε επίσης 36 Φθηνές λύσεις και συμβουλές διακόσμησης διαμερίσματος εντός προϋπολογισμού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κηρομπογιές,κατασκευές με κηρομπογιές

DIY Μπλουζάκια με Κηρομπογιές

υπαίθρια ντουζιέρα,ιδέες για υπαίθρια ντουζιέρα,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,για τον κήπο

35 Κομψές Ιδέες για Υπαίθρια Ντουζιέρα