in , , ,

35 Κομψές Ιδέες για Υπαίθρια Ντουζιέρα

υπαίθρια ντουζιέρα,ιδέες για υπαίθρια ντουζιέρα,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,για τον κήπο
35 Κομψές Ιδέες για Υπαίθρια Ντουζιέρα

Η υπαίθρια ντουζιέρα είναι μια καλή ιδέα για το καλοκαίρι, ειδικά αν έχετε πισίνα ή ζείτε κοντά σε μια παραλία. Πώς να την σχεδιάσετε και να την κάνετε κομψή και άνετη για χρήση; 25 Ιδέες για Μικρές Υπαίθριες Κουζίνες – Για τον κήπο ή την αυλή!

35 Κομψές Ιδέες για Υπαίθρια Ντουζιέρα

Στυλ και χρώματα

Μια υπαίθρια ντουζιέρα μπορεί να γίνει με μια ποικιλία στυλ – επιλέξτε οτιδήποτε ταιριάζει στο χώρο σας, θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να είναι συνεκτικό με τον γύρω χώρο. Τα πιο δημοφιλή στυλ είναι σκανδιναβικό, σύγχρονο, μοντέρνο, τροπικό, παραλιακό και ρουστίκ με το τελευταίο να είναι πιο εύκολο και δεν απαιτεί πολλά χρήματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα συνδυασμό χρωμάτων που είναι κατάλληλο για το στυλ που έχετε, για παράδειγμα, μια ασπρόμαυρη παλέτα χρωμάτων είναι μια εξαιρετική ιδέα για έναν σκανδιναβικό χώρο, πολλά χρωματισμένα ξύλα θα είναι υπέροχα για ένα ρουστίκ ντους, ένας σύγχρονος χώρος μπορεί να γίνει με ουδέτερα.

Υλικά

Ποια υλικά χρησιμοποιούνται συνήθως για υπαίθριες ντουζιέρες; Πρώτα απ’ όλα, ξύλο και πέτρα, με το τελευταίο να είναι το πιο ανθεκτικό και πολύ φυσικό. Το ξύλο δίνει μια ζεστή και φυσική αίσθηση, αλλά απαιτεί στεγανοποίηση για να αντέχει στις καιρικές συνθήκες και τη συνεχή υγρασία. Το σκυρόδεμα είναι ένα άλλο πολύ ανθεκτικό υλικό για εξωτερικούς χώρους και φαίνεται πολύ μοντέρνο. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε πλακάκια, επενδυμένους τοίχους και δάπεδο μαζί τους.

Δείτε ακόμη 26 Μοναδικές Ιδέες για Πέργκολες

Εγκατάσταση

Που θα τοποθετήσετε τη ντουζιέρα σας: θα είναι απλώς μια μικρή γωνιά κάπου έξω; Θα έχει πλήρη ιδιωτικότητα με τοίχους και πόρτα; Θα είναι με μισούς τοίχους, με τοίχους με φυτά ή τοίχους με σανίδες; Τα διαχωριστικά μπορούν επίσης να είναι μια ωραία ιδέα, καθώς μπορούν να αφαιρεθούν όταν δεν χρειάζονται. Αποφασίστε εάν για αποθήκευση χρησιμοποιήστε ράφια ή αυτά θα είναι μερικά σκαμπό ή πλαϊνά τραπέζια.

Διακοσμητικά

Ένα υπαίθριο ντους μπορεί να διακοσμηθεί με σανίδες surf για να αναδείξει το χόμπι σας, μπορεί να ζωντανέψει με τοίχους με φυτά και γλαστρα ή ακόμα και ένα δέντρο που θα είναι εντυπωσιακό. Τοποθετήστε περίεργα παγκάκια και σκαμπό που είναι επίσης λειτουργικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όμορφα και έντονα υφάσματα – πετσέτες και χαλιά που θα προσθέσουν στο στυλ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 40 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ Ιδέες για Τραπεζαρίες Κήπου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,χρήσιμα

12 Λεπτομέρειες που Καταστρέφουν και την Καλύτερη Διακόσμηση

συνήθειες που γερνούν το δέρμα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

8 Κακές Συνήθειες Που Γερνούν Γρηγορότερα το Δέρμα σας