in , , ,

40 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ Ιδέες για Τραπεζαρίες Κήπου

τραπεζαρίες κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου
40 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ Ιδέες για Τραπεζαρίες Κήπου

Εάν σας αρέσει να περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και τυχαίνει να έχετε έναν κήπο, τότε μια τραπεζαρία κήπου σας είναι απαραίτητη για να απολαύσετε καθαρό αέρα, ήλιο, φωτεινά χρώματα, πράσινο, λουλούδια ακόμη και το κελάδημα των πουλιών. 60 Ιδέες Διακόσμησης Κήπου με Υφάσματα. Θα ξετρελαθείτε!

Χωροθέτηση

Η επιλογή του σωστού σημείου στον κήπο σας είναι το κλειδί για την επιτυχία. Επιλέξτε ένα χώρο κάτω από τα δέντρα για να αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο ή ανάμεσα σε λουλούδια ή κάπου αλλού που θεωρείτε γραφικό.

Έπιπλα

Τα έπιπλα που θα επιλέξετε θα αναδείξουν το στυλ που έχετε επιλέξει για τον εξωτερικό χώρο σας. Συνήθως είναι λίγο πολύ το ίδιο στυλ με τους εσωτερικούς χώρους για να είναι συνεκτικοί, αλλά φυσικά μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι άλλο. Τα vintage, shabby chic και ρουστίκ είναι τα πιο δημοφιλή στυλ για τη διακόσμηση εξωτερικών χωρών, αλλά μπορείτε να επιλέξτε αυτό που σας αρέσει – σκανδιναβικό, boho, σύγχρονο, μινιμαλιστικό ή οποιοδήποτε άλλο. Στους vintage και shabby chic χώρους ταιριάζουν πτυσσόμενα ή μη μεταλλικά ή ξύλινα έπιπλα, στους ρουστίκ χώρους ράτταν, μπαμπού και ξύλινα έπιπλα κήπου. Στους σύγχρονους, σκανδιναβικούς, boho χώρους ταιριάζουν έπιπλα από λυγαριά και ξύλο, αλλά με κατάλληλο σχεδιασμό.

Δείτε ακόμη 25 Ιδέες Διακόσμησης για Μικρούς Κήπους

Διακοσμητικά και φωτιστικά

Θα χρειαστείτε αρκετό φωτισμό εάν πρόκειται να μείνετε έξω τη νύχτα. Μπορεί να είναι κρεμαστά φωτιστικά στα δέντρα, φανάρια με κεριά γύρω και πάνω στο τραπέζι, φωτιστικά δαπέδου διαφόρων ειδών. Τοποθετήστε μερικά κεριά σιτρονέλα ώστε τα κουνούπια να μην σας χαλάσουν τη διασκέδαση. Εξοπλίστε τα έπιπλά σας με άνετες κουβέρτες, μαξιλάρια και μαξιλάρες για να τα κάνετε πιο μαλακά και πιο άνετα και να προσθέσετε μια ζεστή αίσθηση.

tk

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης 22 Φανταστικές Ιδέες Ενυδρείου Κήπου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

3 Έξυπνες DIY Κατασκευές με Λάμπες

3 Έξυπνες DIY Κατασκευές με Καμένες Λάμπες

τοίχος γκαλερί με ράφια κορνιζών,τοίχος γκαλερί,ιδεές τοίχου γκαλερί,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

44 Ιδέες Τοίχου Γκαλερί με Ράφια Κορνιζών