in , ,

13 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου Μπάνιου

διακόσμηση τοίχου μπάνιου,ιδέες διακόσμησης τοίχου μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου
13 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου Μπάνιου

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε έναν άδειο τοιχο στο μπάνιο ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό μπορεί να είναι. Πάρτε έμπνευση από αυτές τις 13 έξυπνες ιδέες και δώστε στους τοίχους του μπάνιου σας το απαραίτητο χρώμα. 60 Ιδέες Γεωμετρικής Διακόσμησης Μπάνιου

Χρήση ταπετσαρίας.

Η ταπετσαρία σε ένα ολόκληρο μπάνιου μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Αλλά η επιλογή ταπετσαρίας για να φτιάξετε έναν τοίχο έμφασης είναι πιο εύχρηστη και φιλική προς τον προϋπολογισμό, ειδικά αν είναι αυτοκόλλητη.

hunker

Απομίμηση “ταπετσαρίας”.

Εάν θέλετε κάτι πολύ οικονομικό προϋπολογισμό, σκεφτείτε έναν τοίχο έμφασης με απομίμηση “ταπετσαρίας”. Με ένα στένσιλ, λίγο χρώμα και λίγη υπομονή, μπορείτε να καλύψετε έναν τοίχο είτε και τους τέσσερις. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την αφαίρεση ταπετσαρίας όταν θέλετε μια αλλαγή – με λίγα μόνο στρώματα αστάρι, ο τοίχος σας μετατρέπεται ξανά σε έναν κενό καμβά.

A Beautiful Mess

Επιλέξτε ένα θέμα παραλίας.

Τα παραθαλάσσια μοτίβα είναι μια κλασικά δημοφιλής επιλογή όταν πρόκειται για θέμα διακόσμησης μπάνιου. Εάν θέλετε να διοχετεύσετε τη διάθεση χωρίς να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται πολύ κιτς, σκεφτείτε να εστιάσετε σε ένα ναυτικο έργο τέχνης ή φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης.

Saatchi Art

Φτιάξτε μια γκαλερί τοίχου με έργα τέχνης.

Αν εξερευνάτε τον κόσμο των εκτυπώσεων έργων τέχνης, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε μόνο ένα ή δύο, οπότε φτιάξτε έναν τοίχο γκαλερί. Χρησιμοποιήστε ένα χρώμα για μια μοντέρνα όψη ή ποικίλα χρώματα και κορνίζες για πιο μποέμ αίσθηση.

Better Homes & Gardens

Επιλέξτε έργα τέχνης φιλικά προς το μπάνιο.

Εάν ανησυχείτε για το νερό ή την υγρασία που προκαλεί ζημιά σε ένα έργο τέχνης τοίχου, επιλέξτε υλικά που αντέχουν στην υγρασία. Δοκιμάστε μεταλλικές εκτυπώσεις τέχνης με καμβά από φύλλο αλουμινίου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
Pure Nature Photos

Επιλέξτε ένα χρώμα που εντυπωσιάζει.

Έχουμε την τάση να επιλέγουμε ένα σίγουρο χρώμα για το μπάνιο, αλλά η επιλογή ενός απρόσμενου χρώματος είναι ένας έξυπνος και απλός τρόπος για να διακοσμήσετε το χώρο. Ένας πολύ καλός τρόπος είναι να βάψετε μόνο το μισό τοίχο.

hunker

Διακοσμήστε με καθρέφτες.

Οι διακοσμητικοί καθρέφτες λειτουργούν και στους τοίχους του μπάνιου. Επιλέξτε διάφορα σχήματα και μεγέθη και δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια γκαλερί τοίχου. Εάν έχετε ένα μικρό ή σκοτεινό μπάνιο, αυτό θα μπορούσε να είναι το τέχνασμα για να το φωτίσετε.

Benjamin Media/Bolig

Δείτε ακόμη 60 Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου με Φυτά, Πρασινάδα και Λουλούδια

Χαρτογραφήστε το.

Αυτή η ταπετσαρία χάρτη θυμίζει της νιότης μας αλλά καταφέρνει να κάνει το μοτίβο να φαίνεται εντελώς ενήλικο. Αν νιώθετε νοσταλγία, αλλά δεν θέλετε μεγάλες αλλαγές, σκεφτείτε να κρεμάσετε μια κορνίζα με το χάρτη της περιοχής σας.

hunker

Βάλτε μερικά φυτά.

Το μπάνιο μπορεί να φαίνεται ως ένα μη συμβατικό μέρος για να έχετε έναν μίνι-κήπο, αλλά αν το σκεφτείτε, ποιο δωμάτιο χρειάζεται περισσότερο καθαρισμό του αέρα;

hunker

Προσθέστε μια πινελιά χιούμορ.

Τα μπάνια δεν χρειάζεται να είναι τόσο σοβαρά. Κρεμάστε μερικές χιουμοριστικές εκτυπώσεις για να κάνετε τους επισκέπτες σας να γελάσουν. Σίγουρα μπορεί να έχει αντίκτυπο σε ένα μικρό δωμάτιο wc.

Nathan Moore Designs/Society6

Χρησιμοποιήστε έξυπνα ένα αυτοκόλλητο τοίχου.

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό σχέδιο σε έναν τοίχο για να κάνετε μια διαρκή εντύπωση. Και δεν υπάρχει τίποτα που θα κάνει τη δουλειά πιο εύκολη από ένα απλό αυτοκόλλητο τοίχου.

hunker

Διακοσμήστε με αυτοκόλλητες ταινίες.

Γιατί να μην δοκιμάσετε μια διακοσμητική αυτοκόλλητη ταινία στο μπάνιο σας; Λειτουργεί σε άλλα δωμάτια, οπότε δεν είναι περίεργο που η ίδια επιλογή μπορεί να προσφέρει μια μοντέρνα όψη.

TreToEn

Προσθέστε χρώμα βάφοντας το ταβάνι.

Εάν το μπάνιο σας είναι μικρό – ή, καλύτερα, καλυμμένο με πλακάκια – λάβετε υπόψη: η βαφή του ταβανιού είναι ένας απροσδόκητος τρόπος για να δώσετε χρώμα και στιλ σε αυτό το δωμάτιο.

Mark Tuckey via Katrina Chambers

Δείτε επίσης 9 Τάσεις Διακόσμησης Μπάνιου για το 2021 και 85 Ιδέες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τρόποι για πιο υγιεινό καφε,συμβουλές για υγιεινό καφε,διατροφή,συμβουλές διατροφής

8 Τρόποι για να Κάνετε τον Καφέ σας πιο Υγιεινό

34 Ιδέες για Φθινοπωρινά Στεφάνια Εξώπορτας

34 Ιδέες για Φθινοπωρινά Στεφάνια Εξώπορτας