in , ,

Το “κρυφό” μήνυμα που δείχνει η επιλογή στο χρώμα των νυχιών σου για την προσωπικότητά σου

χρώματα νυχιών
Το “κρυφό” μήνυμα που δείχνει η επιλογή στο χρώμα των νυχιών σου για την προσωπικότητά σου

Τα βαμμένα νύχια είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους έκφρασης. Το βερνίκι μπορεί να εφαρμοστεί και να αφαιρεθεί εύκολα. Μπορούμε να βάψουμε τα νύχια σύμφωνα τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να αλλάξουμε το χρώμα όσο συχνά θέλουμε. Ωστόσο, παρά τις πολλές πολύχρωμες επιλογές, συνήθως έχουμε μια αγαπημένη απόχρωση για τα νύχια μας που ταιριάζει στην προσωπικότητά ή στη διάθεσή μας.

Αναρωτηθήκαμε αν ορισμένα χρώματα από βερνίκια νυχιών μπορούν να αποτελέσουν ένα παράθυρο στον εσωτερικό μας κόσμο και βρήκαμε τις παρακάτω απαντήσεις.

Τι Μπορεί να Συμβεί αν Τρώτε τα Νύχια σας

1. Κόκκινο

Τα κόκκινα νύχια δείχνουν ότι έχετε πάθος. Μπορεί επίσης να είστε λίγο επιθετικές και συναισθηματικές. Είναι επίσης ένα τολμηρό χρώμα, που σημαίνει ότι σας αρέσει να δείχνετε εμπιστοσύνη ή κυριαρχία. Δεν φοβάστε να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας όπου κι αν πάτε.

2. Ροζ

Τα ροζ βαμμένα νύχια εκπέμπουν μια θηλυκότητα και  μπορεί να είναι μέρος ενός ανάλαφρου και διασκεδαστικού χαρακτήρα. Είναι πιθανό να είστε ενστικτώδεις και να μην ενδιαφέρεστε τόσο πολύ όσον αφορά τη συμμόρφωση στους κοινωνικούς κανόνες. Εάν προτιμάτε το ανοιχτό ροζ βερνίκι νυχιών, μπορεί να είστε φιλόδοξες και προσανατολισμένες στην καριέρα σας.

3. Πορτοκαλί

Η τόλμη και ο αυθορμητισμός μπορεί να είναι τα πρώτα πράγματα που σας περιγράφουν εάν έχετε πορτοκαλί νύχια. Είναι ένα χρώμα γεμάτο ζεστασιά και ενέργεια και συχνά συνδέεται με τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα. Δεν σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς και σίγουρα ξέρετε πώς να διασκεδάσετε.

4. Μωβ

Αν σας αρέσει το μωβ χρώμα στα νύχια , ενδέχεται να εκφράζεται ένα μέρος της φαντασίας και δημιουργικότητάς σας. Το μωβ συνδέεται επίσης με την αριστοκρατικότητα και την ευγένεια, μαζί με την αυτοπεποίθηση και την ανεξαρτησία. Ίσως επίσης να βάφετε τα νύχια σας μωβ όταν θέλετε να εκπέμπετε κάποια αισθησιακή ή μυστηριώδη ατμόσφαιρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μανικιούρ: Εύκολοι τρόποι για να στεγνώσεις τα νύχια σου σε χρόνο ρεκόρ

5. Μπλε

Το μπλε μπορεί να σχετίζεται με την ηρεμία και τη γαλήνη, αλλά όταν μιλάμε για βερνίκι νυχιών, τότε αποτελεί μια διαφορετική ιστορία. Όταν προτιμάτε μπλε βερνίκι νυχιών, ειδικά τις πιο φωτεινές αποχρώσεις, δείχνει ότι είστε διασκεδαστικές και συναρπαστικές. Εκπέμπει μια φιλική και νεανική αύρα και δείχνει ότι είστε ανοιχτές στο για να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

6. Μαύρο


Αν έχετε μαύρα νύχια σας κάνει λίγο επαναστατικές, αλλά όχι μόνο αυτό. Αν σας αρέσει να φοράτε μαύρο βερνίκι νυχιών, είστε δημιουργικά άτομο που τους αρέσει να σκέφτονται έξω από το κουτί. Μπορεί να είστε αυθεντικές και σοβαρές, αλλά επίσης και τολμηρές. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορούν όλες να εκπροσωπήσουν τα μαύρα νύχια.

7. Φωσφοριζέ

Αυτά τα νύχια θέλουν προσοχή και δεν φοβάστε να την δείξετε. Είστε άφοβες, ενεργητικές και η ψυχή της παρέας. Σας αρέσει να είστε στο προσκήνιο και μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε συνομιλίες, ακόμη και με ξένους. Τα φωσφοριζέ χρώματα  ποικίλλουν από το πράσινο  έως το φούξια και πραγματικά δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να βάψετε τα νύχια σας φοσφωριζέ , δίνοντάς σας έτσι περισσότερο χώρο για να εξερευνήσετε τη δημιουργική σας πλευρά.

8. Χρώμα του δέρματος

Αν προτιμάται να βάφετε τα νύχια σας στο χρώμα του δέρματος τότε πιθανόν να είστε απλές και αυτάρκεις. Μερικοί μπορεί να τα θεωρούν πολύ συνηθισμένα, επειδή το χρώμα μπορεί να μην ξεχωρίζει τόσο πολύ, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται πολύ αριστοκρατικό. Επισημαίνει επίσης ότι είστε ευθείς και σίγουρες.

Τι Είναι Αυτές οι Γραμμές στα Νύχια και πώς να τις Μειώσετε!

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ροχαλητό,φυσική θεραπεία για ροχαλητό,γιατροσόφια,χρήσιμα

Φυσική Σπιτική Θεραπεία για τη Μείωση του Ροχαλητού

6 DIY Ιδέες Διακόσμησης με Λίγα χρήματα!

6 DIY Ιδέες Διακόσμησης με Λίγα ΧΡΗΜΑΤΑ!