in ,

DIY Μπουκέτο με Τσόχινα Λουλούδια

DIY μπουκέτο με τσόχινα λουλούδια,DIY κατασκευές,DIY διακοσμητικά
DIY Μπουκέτο με Τσόχινα Λουλούδια

Αυτό το μπουκέτο λουλούδια δεν θα είναι μόνο μια εγκάρδια και γοητευτική έκφραση αγάπης ή φιλίας, αλλά θα διαρκέσει για πάντα. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά και λίγη χειροτεχνία για να αναπαράγετε μερικά από τα ομορφότερα άνθη της φύσης και να κάνει την ημέρα κάποιου λίγο πιο φωτεινή. Πώς να φτιάξετε υπέροχους DIY Κάκτους από Τσόχα!

θα χρειαστείτε:
Τσόχες χειροτεχνίας σε διάφορα χρώματα
Ψαλίδι
Μαρκαδοράκι
Πιστόλι κόλλας
Μικρό κουτί αναψυκτικού
Κομμάτι χαρτόνι
Μικρές ξύλινες χάντρες
Πράσινα συρματάκια για κατασκευές για κοτσάνια

Για να φτιάξετε ένα τσόχινο τριαντάφυλλο, κόψτε μια σπείρα με κυματιστό άκρο. Εάν είστε αρχάριοι, σχεδιάστε το σχήμα στην τσόχα με το μαρκαδοράκι. Όμως μην κάνετε τη σπείρα πολύ παχιά.

Μόλις κόψετε τη σπείρα, ξεκινήστε από το εξωτερικό άκρο και τυλίξτε σφιχτά στην αρχή. Στη συνέχεια, καθώς φτάνετε στα εξωτερικά τμήματα, τυλίξτε πιο χαλαρά για να δημιουργήσετε την όψη τριαντάφυλλου. Κολλήστε με το πιστόλι στην κάτω πλευρά για να το κρατήσετε στη θέση του.

Κόψτε ένα μικρό κομμάτι πράσινης τσόχας για την κάτω πλευρά του λουλουδιού. Κόψτε μια μικρή σχισμή στο κέντρο και στη συνέχεια κολλήστε την στο κάτω μέρος του λουλουδιού. Βάλτε λίγη κόλλα στη σχισμή και κολλήστε το κοτσάνι.

Για να φτιάξετε έναν άλλο τύπο τριαντάφυλλου, μαρκάρετε έξι κύκλους τσόχας με το κάτω μέρος του κουτιού αναψυκτικού. Φροντίστε να κόψετε μέσα στα σημάδια, ώστε ο μαρκαδόρος να μην εμφανίζεται στο λουλούδι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τοποθετήστε μια μικρή λωρίδα κόλλας στο κέντρο του κύκλου και διπλώστε τον στη μέση. Βάλτε μια μικρή στάλα κόλλας στο κέντρο της διπλωμένης άκρης και διπλώστε ξανά στο μισό. Συνεχίστε να κάνετε το ίδιο σε ακόμη 4 κύκλους για να δημιουργήσετε τα πέταλα.

Κολλήστε τα τέσσερα πέταλα στον έκτο κύκλο. Στη συνέχεια, κολλήστε το πέμπτο πέταλο στο κέντρο.

Δείτε ακόμη Πως να Φτιάξετε μια Τσάντα από Τσόχα

Κολλήστε το κοτσάνι.

Για να φτιάξετε μια τσόχινη ανεμώνη, κόψτε εννέα ή 10 πέταλα. Χρησιμοποιήστε το κομμάτι χαρτόνι για να φτιάξετε ένα πατρόν πέταλου. Μαρκάρετε τα πέταλα στην τσόχα και κόψτε τα.

Δημιουργήστε το κέντρο του λουλουδιού κολλώντας μια μικρή ξύλινη χάντρα σε έναν μικρό τσόχινο κύκλο. Στη συνέχεια, κολλήστε το κοτσάνι στο κάτω μέρος.

Κόψτε ένα κομμάτι τσόχας 2,5 x 8 εκατοστά. Κόψτε στενές σχισμές στη μεγάλη πλευρά μέχρι σχεδόν την κορυφή. Τυλίξτε αυτό το κομμάτι γύρω από τη χάντρα με την τσόχα και κολλήστε το.

Στη συνέχεια, στερεώστε τέσσερα πέταλα τοποθετώντας μια λωρίδα κόλλας στην ευθεία άκρη του πετάλου και κολλώντας γύρω από το κεντρικό κομμάτι. Προσθέστε πέντε ή έξι πέταλα γύρω γύρω με τον ίδιο τρόπο.

Κόψτε ένα μικρό κομμάτι πράσινη τσόχα για το κάτω μέρος του λουλουδιού. Κάντε μια μικρή σχισμή στο κέντρο. Κολλήστε το στο κάτω μέρος του λουλουδιού, περάστε το κοτσάνι και κολλήστε το στη θέση του.

Τακτοποιήστε αυτά τα υπέροχα άνθη σε ένα όμορφο βάζο ή δοχείο και απολαύστε τα για τους επόμενους μήνες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πως να Φτιάξετε φανταστικά Ποντίκια από Τσόχα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διατροφή με ρύζι,οφέλη ρυζιού,συμβουλές διατροφής,συμβουλές υγείας,υγεία

Πώς η Κατανάλωση Ρυζιού Προσφέρει Μακροζωία στους Ιάπωνες

μοντέρνα έπιπλα εξωτερικού χώρου,ιδέες μοντέρνων επίπλων εξωτερικού χώρου,έπιπλα εξωτερικού χώρου,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση

25 Ιδέες Μοντέρνων Επίπλων Εξωτερικού Χώρου