in ,

DIY Βρώσιμη Ανθοδέσμη με Φρούτα

DIY βρώσιμη ανθοδέσμη με φρούτα,βρώσιμη ανθοδέσμη,γλυκές συνταγές,νόστιμες δημιουργίες
DIY Βρώσιμη Ανθοδέσμη με Φρούτα

Τα λουλούδια είναι ένα υπέροχο δώρο, αλλά ένα μπουκέτο λουλούδια που μπορείτε να φάτε είναι ακόμα καλύτερο. Γιορτάστε το αγαπημένο σας πρόσωπο με μια βρώσιμη σύνθεση από ανθισμένα φρούτα. Μπορεί να φαίνεται επαγγελματικό, αλλά τα κουπ πατ είναι το μυστικό για να το κάνετε στο σπίτι. Είναι για κάθε εορταστική περίσταση και εγγυόμαστε ότι αυτό το δώρο θα ευχαριστήσει κάθε παραλήπτη, ειδικά όταν μάθει ότι το φτιάξατε μόνοι σας! Πως να Φτιάξετε Μήλα Γλειφιτζούρια

DIY Βρώσιμη Ανθοδέσμη με Φρούτα

Θα χρειαστείτε:
Ανανά
Πεπόνι και καρπούζι
Σταφύλια
Βατόμουρα
Φράουλες
Κουπ πατ σε σχήμα λουλουδιού
Ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκι
Οδοντογλυφίδες
Κουβερτούρα σοκολάτα
Αντικολλητικό χαρτί
Σφουγγάρι ανθοπωλείου
Πρασινάδα ή μαρούλι
Βάζο, κανάτα ή γλάστρα

Κόψτε τον ανανά, το πεπόνι και το καρπούζι σε επίπεδους δίσκους πάχους περίπου 2,5 εκατοστών.

Αφαιρέστε τους σπόρους και πιέστε σταθερά τα κουπ πατ στα φρούτα, αποφεύγοντας τη φλούδα. Χρησιμοποιήστε κουπ πατ σε μια ποικιλία σχημάτων και μεγεθών λουλουδιών, καθώς θα στοιβάζετε μερικά μαζί για να δημιουργήσετε όμορφους συνδυασμούς λουλουδιών.

Για να συναρμολογήσετε τα λουλούδια, στοιβάξτε μικρότερα λουλούδια πάνω από μεγαλύτερα ή χρησιμοποιήστε ένα βατόμουρο στο κέντρο. Ενώστε τα φρούτα μαζί παίρνοντας μια οδοντογλυφίδα στο πίσω μέρος του λουλουδιού.

Περάστε τα καλαμάκια στο κάτω μέρος των λουλουδιών και πιέστε μέχρι να φτάσει στη μέση. Για ποικιλία, βάλτε πολλά σταφύλια στο καλαμάκι πριν το περάσετε στο λουλούδι για να δημιουργήσετε ένα πανέμορφο πράσινο κοτσάνι. Σπάστε μερικά καλαμάκια, ώστε μερικά να είναι κοντύτερα από άλλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λιώστε τη σοκολάτα, βουτήξτε τις φράουλες και τοποθετήστε τις στο αντικολλητικό χαρτί για να κρυώσουν. Μπορείτε να αφήσετε λίγες φράουλες σκέτες ή για γενέθλια, να τις βυθίσετε σε λευκή σοκολάτα και να τις καλύψετε σε πολύχρωμη τρούφα!

Δείτε ακόμη Λαχταριστά γκοφρετίνια σοκολατάκια με 3 Υλικά!

Μόλις η σοκολάτα κρυώσει εντελώς στις φράουλες, περάστε καλαμάκια και πιέστε μέχρι περίπου τη μέση.

Κόψτε ένα κομμάτι από το σφουγγάρι ανθοπωλείου ώστε να ταιριάζει στο δοχείο σας.

Πιέστε τα καλαμάκια με τα λουλούδια και τις φράουλες στο σφουγγάρι. Ξεκινήστε με τα μεγαλύτερα λουλούδια για να ορίσετε το ύψος και το γενικό σχήμα της σύνθεσής σας και στη συνέχεια, συμπληρώστε με μικρότερα και κοντύτερα άνθη και φρούτα.

Βάλτε πρασινάδα γύρω από τη βάση της ανθοδέσμης για να κρύψετε τα καλαμάκια και επίσης να γεμίσετε τυχόν κενά σημεία. Χρησιμοποιήστε φύλλα εσπεριδοειδών, αλλά θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαρούλι ή λάχανο, εάν έχετε ένα δοχείο με μεγαλύτερο άνοιγμα.

Αυτό είναι! Η εκπληκτική σας βρώσιμη ανθοδέσμη είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει τον παραλήπτη της.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Φασόλια γίγαντες γλυκό του κουταλιού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σκόρδο κάτω από το μαξιλάρι,σκόρδο οφέλη,υγεία,συμβουλές υγείας,χρήσιμα

Γιατί Πρέπει να Βάζετε Σκόρδο Κάτω από το Μαξιλάρι Κάθε Βράδυ

3 Έξυπνες DIY Κατασκευές με Λάμπες

3 Έξυπνες DIY Κατασκευές με Καμένες Λάμπες