10 Δημοφιλείς Τάσεις DIY Κατασκευών για το 2021

Καθώς όλοι μένουν στο σπίτι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπήρξε σημαντική άνοδος στο DIY και στις χειροτεχνίες. Αντί να κουράζετε τα ματιά σας με ένα σωρό σειρές και ταινίες, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός χειροτεχνιών για να διαλέξετε (ειδικά αν είστε εγγεγραμμένοι TikTok). Έχοντας αυτό κατά νου, αυτή η λίστα με τις 10 Δημοφιλείς Τάσεις DIY Κατασκευών για το 2021 θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ότι σας ταιριάζει. DIY Time! Πώς να Φτιάξετε Στριφογυριστά Κεριά και λαμπάδες

Κατασκευές ρητίνης

Αυτή η λίστα πρέπει να ξεκινήσει με τις κατασκευές ρητίνης. Αν έχετε επισκεφτεί πρόσφατα το TikTok ή το Instagram, τότε πιθανότατα έχετε δει τουλάχιστον ένα βίντεο από κάποιον να δημιουργεί ένα απλό τασάκι ή ένα μπρελόκ με λουλούδια ή γκλίττερ.

Image Credit: Etsy

Tie Dye

Η δεκαετία του ’90 επιστρέφει στη μόδα, τα χτενίσματα και τώρα στις κατασκευές. Το Tie Dye είναι διασκεδαστικό επειδή είναι απλό και μπορεί να γίνει σχεδόν σε όλα τα ρούχα. Είναι μια δραστηριότητα για όλες τις ηλικίες.

Image Credit: ampueroleonardo/E+/GettyImages

Κατασκευή κεριών

Με όλο αυτό το χρόνο που περνάτε στο σπίτι, θέλετε να μυρίζει όμορφα και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι η κατασκευή των δικών σας κεριών.

Image Credit: Etsy

Κεντήματα

Το κέντημα μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένο αλλά αυτό δεν ισχύει. Μπορείτε να κεντήσετε για να διακοσμήσετε διάφορα αντικείμενα όπως μαξιλάρια ή τσάντες. Μπορεί να γίνει απολαμβάνοντας μια ήσυχη στιγμή ή μια αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή.

Image Credit: Etsy

Μεταφορά εικόνας

Αυτό η χειροτεχνία είναι η τέλεια εισαγωγή στις DIY κατασκευές. Η μεταφορά εικόνας μεταφέρει απλώς μια εικόνα από χαρτί σε κάτι άλλο όπως ύφασμα, ξύλο ή κεριά. Είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξετε τη βαθιά αγάπη σας σε όσους σας δείχνουν αγάπη, ενώ παράλληλα δημιουργείτε κάτι μοναδικό.

Image Credit: Etsy

Δείτε ακόμη Πώς να Μετατρέψετε Σακουλάκια από Γαριδάκια σε Τσάντα Tote Οδηγίες – Βίντεο

Related Post

Κατασκευή χάρτινων λουλουδιών

Αγαπάτε τα λουλούδια αλλά δεν σας αρέσει ότι χρειάζονται πολλή φροντίδα; Τότε η κατασκευή χάρτινων λουλουδιών είναι ένας υπέροχος τρόπος για να διακοσμήσετε έναν χώρο ενώ μαθαίνετε κάτι νέο.

Image Credit: Etsy

Πλέξιμο

Το πλέξιμο είναι ένα άλλο δημοφιλές χόμπι της δεκαετίας του ’90 που έχει κατακλύσει με βίντεο το TikTok και το Instagram. Υπάρχουν τώρα καπέλα, σετ ρούχων και κομψές τσάντες. Το πλέξιμο είναι ένας άλλος διασκεδαστικός νέος τρόπος για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Image Credit: Renate Frost / EyeEm/EyeEm/GettyImages

Επαναχρησιμοποίηση

Η επαναχρησιμοποίηση είναι απλώς ένας φανταχτερός τρόπος να κάνετε κάτι παλιό να φαίνεται καινούργιο ή διαφορετικό. Τα πιο συνηθισμένα είδη είναι ρούχα και έπιπλα. Για παράδειγμα, ένα παλιό πουλόβερ μπορεί να μετατραπεί σε ένα ζευγάρι άνετα γάντια. Οι δυνατότητες περιορίζονται μόνο από τη φαντασία.

Image Credit: Beth Huntington

Βάψιμο υφασμάτων με τεχνική Shibori

Η τεχνική βαφής Shibori μπορεί να περιγράφει ως βάψιμο Tie Dye με περισσότερη επιτήδευση. Αντί για μια ποικιλία χρωμάτων που έχουν ως αποτέλεσμα τυχαία σχήματα, το ύφασμα είναι δεμένο ή καρφιτσωμένο σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο και στη συνέχεια βαμμένο. Το τελικό αποτέλεσμα πραγματικά μοναδικό και όμορφο.

Image Credit: Yaorusheng/Moment/GettyImages

Ζωγραφική

Η ζωγραφική είναι ένα δοκιμασμένο χόμπι που έχει κάνει και μερικούς ανθρώπους διάσημους, αλλά μην φοβηθείτε να το δοκιμάσετε. Αμέτρητοι άνθρωποι ζωγραφίζουν ως μια μορφή θεραπείας, καθώς τους βοηθά να αποκλείσουν τον θόρυβο του κόσμου και να επικεντρωθούν στη δημιουργία κάτι όμορφου και μόνο για αυτούς. Μόνο γι’ αυτόν τον λόγο, θα ήταν ο τέλειος τρόπος για να αποσυνδεθείτε από τον χαοτικό κόσμο και να προσπαθήσετε να ζωντανεύσετε την εικόνα που έχετε στο του μυαλό σας. Απλώς σκεφτείτε πόσο ικανοποιητικό θα ήταν να μπορείτε να κοιτάτε κάτι που δημιουργήσατε κάθε μέρα.

Image Credit: Oleksandr Shatyrov/iStock/GettyImages

Δείτε επίσης DIY Αμπαζούρ με Μπλουζάκια

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Το Αγγούρι είναι το φυσικό κολλαγόνο για το πρόσωπο: Κρέμα πρωί και βράδυ με εξαιρετικά οφέλη

Στην επιδίωξη μιας πιο νεανικής και ζωντανής επιδερμίδας, τα φυσικά συστατικά είναι συχνά θαυματουργά. Ένα… Read More

12 Μαΐου, 2024

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα