in , ,

Πως να Χρησιμοποιήσετε 9 Ληγμένα Προϊόντα Αντί να τα Πετάξετε

Πως να Χρησιμοποιήσετε 9 Ληγμένα Προϊόντα Αντί να τα Πετάξετε
Πως να Χρησιμοποιήσετε 9 Ληγμένα Προϊόντα Αντί να τα Πετάξετε

Υπάρχουν προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά, ακόμη και μετά την παρέλευση της ημερομηνίας λήξης. Θεωρούμε ότι τα ληγμένα τρόφιμα και τα προϊόντα μακιγιάζ ανήκουν στον κάδο απορριμμάτων, αλλά μπορούμε να βρούμε νέες χρήσεις για αυτά. 10 Κόλπα να Διατηρήσετε Τρόφιμα Φρέσκα για Εβδομάδες

Αβοκάντο

© shutterstock.com, © shutterstock.com

Το πολύ ώριμο αβοκάντο μπορεί να γίνει μια υπέροχη ενυδατική κρέμα. Απλά σπάστε ή ανακατέψτε το και απλώστε το σε στεγνά μαλλιά. Αφήστε το για τουλάχιστον 6 ώρες και ξεπλύνετε το με το σαμπουάν και το μαλακτικό που χρησιμοποιείτε συνήθως. Τα μαλλιά σας μπορεί να φαίνονται ξηρά στην αρχή, αλλά αφού τα πλύνετε 2 φορές, θα είναι λαμπερά και απαλά.

Φύλλα μάσκας προσώπου

© shutterstock.com, © depositphotos.com

Οι μάσκες φύλλων δεν είναι καλές για χρήση στο πρόσωπό μόλις λήξουν, ωστόσο, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε ξηρά πόδια, στο στήθος, στο λαιμό ή στα χέρια σας.

Ενυδατικές κρέμες και καθαριστικά γαλακτώματα

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Εάν έχετε μια ενυδατική κρέμα ή καθαριστικό γαλάκτωμα που έχει λήξει, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό και το γυάλισμα τσαντών και πορτοφολιών. Απλά ρίξτε λίγο σε μια μπατονέτα και αρχίστε να το καθάρισμα.

Γάλα

© shutterstock.com, © depositphotos.com

Το ληγμένο γάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορους τροπους. Μπορείτε να φτιάξετε τυρί, να το χρησιμοποιήσετε στο ψήσιμο, ακόμη και να φτιάξετε τηγανίτες. Εκτός από το μαγείρεμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μάσκα προσώπου. Βάλτε το σε όλο το πρόσωπό σας, αφήστε το και ξεπλύνετε. Η μυρωδιά μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστη, αλλά το γαλακτικό οξύ θα κάνει θαύματα για το δέρμα σας.

Κρέμα ξυρίσματος

© shutterstock.com, © depositphotos.com

Η κρέμα ξυρίσματος μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους μετά τη λήξη της. Είναι εξαιρετική στον καθαρισμό των βρωμιών και των λιπών. Αλλά το πιο εκπληκτικό πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να καθαρίσετε κάτω από τα νύχια σας. Απλώς απλώστε λίγη και καθαρίστε τα με μια οδοντογλυφίδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 7 Τρόφιμα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Μπουν στο Ψυγείο

Οδοντόκρεμα

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Η ληγεμνη οδοντόκρεμα μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση λεκέδων από το χαλί και να καθαρίσει τις κηρομπογιές από τους τοίχους. Επιπλέον, μπορείτε να λευκάνετε και να καθαρίσετε τα παπούτσια τένις και την οθόνη του τηλεφώνου σας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απομάκρυνση της ξινής μυρωδιάς από τα μπιμπερό.

Γιαούρτι

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Το γιαούρτι μπορεί να προσφέρει μεγάλα οφέλη, ακόμη και μετά την ημερομηνία λήξης του. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά μπορεί να γίνει μια υπέροχη μάσκα απολέπισης προσώπου. Αναμίξτε το γιαούρτι με μέλι και τριμμένο αγγούρι, απλώστε το στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Μολύβια ματιών και χειλιών

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Δεν είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε ληγμένα μολύβια μακιγιάζ στα μάτια ή τα χείλη σας. Ωστόσο, μην τα πετάξετε γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να υπογραμμίσετε λέξεις και προτάσεις σε βιβλία ή ως χρωματιστά μολύβια.

Φυστικοβούτυρο

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Το φυστικοβούτυρο μπορεί να σας βοηθήσει αν ξεμείνετε από κρέμα ξυρίσματος. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση επειδή είναι πλούσιο σε λάδια, τα οποία θα κάνουν το δέρμα λείο και δεν θα στεγνώσει το δέρμα μετά το ξύρισμα.

Δείτε επίσης 6 Έξυπνες Χρήσεις της Coca Cola

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Διακοσμήσετε με Ρουστίκ Στιλ το Μπάνιο

Πώς να Διακοσμήσετε με Ρουστίκ Στιλ το Μπάνιο

25 Τολμηρές Γκρι και Κίτρινες Κουζίνες