in ,

8 Καθημερινά Πράγματα που Αδειάζουν το Πορτοφόλι σας

8 Καθημερινά Πράγματα που Αδειάζουν το Πορτοφόλι σας
8 Καθημερινά Πράγματα που Αδειάζουν το Πορτοφόλι σας

Συχνά αγοράζετε ορισμένα προϊόντα ή χρησιμοποιείτε υπηρεσίες απλώς από συνήθεια, χωρίς καν να σκεφτόσαστε πόσα χρήματα ξοδεύετε για αυτά. Αλλά τα έξοδα που φαίνονται ασήμαντα με την πρώτη ματιά, μπορεί να μετατραπούν σε αξιοπρεπές ποσό με την πάροδο του χρόνου. Όλα αυτά τα αντικείμενα δίνουν μόνο χαρά όταν τα αγοράζετε και σταδιακά δημιουργούν τρύπα στα πορτοφόλια σας. 12 Αγορές που Εξοικονομούν Πολλά Χρήματα Παρόλο που Φαίνονται Σπάταλη

Μπιχλιμπίδια στο ταμείο

© teamtime / depositphotos

Μια οικεία κατάσταση που έχει συμβεί σε όλους. Ενώ περιμένετε τη σειρά σας στο ταμείο, αρπάζετε ένα ωραίο μπιχλιμπίδι από τους πάγκους που υπάρχουν δίπλα στα ταμεία. Δεν το χρειάζεστε αλλά η εμφάνισή του και η αξιοπρεπής τιμή είναι θελκτικά. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες παρορμητικές αγορές υποκύπτον στα κόλπα των ειδικών μάρκετινγκ που σκόπιμα βάζουν φωτεινά, λαμπερά μικρά πράγματα που τραβούν την προσοχή στα ράφια.

Ίσως αυτές οι απλές συμβουλές να σας αποτρέψουμε από αυθόρμητες αγορές:
Πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ χορτάτοι και ποτέ με άδειο στομάχι.
Κάντε μια λίστα αγορών εκ των προτέρων.
Αφήστε το ακόλουθο σημείωμα στο πορτοφόλι σας: “Χρειάζεστε πραγματικά αυτό;” Θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να επανεκτιμήσετε πόσο χρειάζεστε το προϊόν προτού το αγοράσετε.

Λεπτά νάιλον καλσόν

© jazzmoon12 / flickr

Τα λεπτά νάιλον καλσόν είναι πραγματικά ένα ορυχείο χρυσού για τους κατασκευαστές καθώς τείνουν να τρυπάνε την πιο ακατάλληλη στιγμή και με αξιοζήλευτη συχνότητα.

Για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής τους και να μειώσετε τις δαπάνες σας για αυτά, αξίζει να δοκιμάσετε 2 απλά αλλά αποτελεσματικά κόλπα:
Αφού τα αγοράσετε, αφαιρέστε τα από τη συσκευασία, βρέξτε τα και τοποθετήστε τα στον καταψύκτη μέχρι να παγώσουν. Στη συνέχεια ξεπαγώστε και αφήστε τα να στεγνώσουν.
Εφαρμόστε λακ σε ένα νέο καλσόν. Αφήστε τη λακ να στεγνώσει. Μετά μπορείτε να βάλετε με ασφάλεια το καλσόν.

Τσίχλες

© mettus / depositphotos

Μπορείτε να τις βρείτε στην τσάντα σχεδόν κάθε γυναίκας, γιατί μπορεί να βοηθήσει σε κρίσιμες στιγμές ακόμη και μετά από ένα φλιτζάνι δυνατό καφέ. Η τσίχλα δεν είναι τόσο αβλαβής όσο ακούγεται. Η χρήση της επηρεάζει αρνητικά όχι μόνο τον προϋπολογισμό σας, αλλά και την υγεία σας. Για μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση, δοκιμάστε να φτιάξετε σπιτικές τσίχλες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ρούχα και αξεσουάρ σε ένα αγαπημένο χρώμα

© Zveiger / depositphotos

Μερικές φορές, η αγάπη για ένα συγκεκριμένο χρώμα μετατρέπει ολόκληρη την γκαρνταρόμπας σας σε μονοχρωματική. Είναι καλύτερα να μην αγοράζετε παντελόνια, πουλόβερ, παπούτσια και τσάντες με το ίδιο συνδυασμό χρωμάτων. Σε τελική ανάλυση, αυτό θα μειώσει μόνο το υπόλοιπο στην κάρτα σας.

Οι ειδικοί της μόδας στυλ συνιστούν το συνδυασμό νέων ρούχων με αυτά που έχετε ήδη. Επίσης συμβουλεύουν να μην κυνηγάτε τις τελευταίες τάσεις και να μην ταξινομείτε τα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας με στυλ και χρώμα.

Δείτε ακόμη ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ: Τα Καλύτερα Οικολογικά DIYs

Φρούτα και λαχανικά εκτός εποχής

© 3d_vicka / depositphotos

Όταν αγοράζετε φρούτα και λαχανικά από το εξωτερικό, διατρέχετε τον κίνδυνο να αγοράσετε ένα προϊόν με αμφίβολη γεύση και αξία. Επιπλέον, η τιμή τους θα είναι αρκετές φορές υψηλότερη από το κανονικό.

Αγοράζοντας εποχιακά προϊόντα, όχι μόνο εξοικονομείτε χρήματα, αλλά επίσης επιλέγετε πραγματικά υγιεινά και ζουμερά προϊόντα. Επιπλέον, τα εποχιακά φρούτα και λαχανικά μπορούν να καταψυχθούν χωρίς να χάσουν την θρεπτική τους αξία.

Χαρτί υγείας

© Henych / depositphotos, © Daniel Lobo / flickr

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η μεσαία τάξη ξοδεύει 6% περισσότερα σε χαρτί υγείας από την εύπορη. Το θέμα είναι ότι ένα άτομο με υψηλό εισόδημα μπορεί να το αγοράσει σε μεγαλύτερη ποσότητα όταν έχει έκπτωση. Αυτό το απόθεμα θα είναι αρκετό για να περιμένει τις επόμενες προσφορές. Οι απλοί άνθρωποι, στις περισσότερες περιπτώσεις, αγοράζουν 1-2 συσκευασίες χαρτιού τουαλέτας και πρέπει να ανανεώνουν συνεχώς τα αποθέματά τους χωρίς να περιμένουν τις προσφορές.

Φάρμακα μόνο για περίπτωση ανάγκης

© Somich / pikabu

Είναι καλύτερα να μην αγοράζετε ακριβά φάρμακα για μελλοντική χρήση, ειδικά εάν είστε ένα υγιές άτομο που δεν τα χρειάζεται πραγματικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα χρησιμοποιηθούν και θα λήξουν. Σήμερα, τα φαρμακεία βρίσκονται σε κάθε γωνιά του δρόμου, οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε ολόκληρο το φάσμα φαρμάκων “μόνο για κάθε περίπτωση”. Επίσης, μην ξεχάσετε να κάνετε έλεγχο του φαρμακείου σας κάθε 6 μήνες ή μία φορά το χρόνο, για να απαλλαγείτε από τα φάρμακα που έχουν λήξει.

Μικροπράγματα από κινεζικούς ιστότοπους

© murisonka / pikabu

Τα κινεζικά διαδικτυακά καταστήματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή μεταξύ των μανιωδών αγοραστών. Η επιλογή των προϊόντων είναι τεράστια και η σχετικά χαμηλή τιμή προσελκύει τις αγορές. Και ακόμη και μια μεγάλη περίοδος παράδοσης δεν τρομάζει τους οπαδούς αυτών των κινεζικών μπιχλιμπιδιών. Αυτές οι αγορές μπορεί να μοιάζουν μικρές και φθηνές, αλλά χάρη σε αυτές, τα χρήματά σας ρέουν μαγικά σαν άμμο μέσα από τα χέρια σας.

Για να μην μείνετε άφραγκοι, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τις κριτικές των προϊόντων, να αγοράσετε μόνο ό, τι πραγματικά χρειάζεστε και να μην κάνετε μια παραγγελία βιαστικά ή τη νύχτα. Είναι καλύτερα να επιστρέψετε το πρωί με φρέσκο μυαλό.

Δείτε επίσης 10 ιδιοφυείς ιδέες για να αποταμιεύσεις χρήματα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Κηροπήγια που Μπορείτε Εύκολα να Φτιάξετε στο Σπίτι

10 Κηροπήγια που Μπορείτε Εύκολα να Φτιάξετε στο Σπίτι

Τι δεν θα μπορείτε να αγοράσετε μέχρι τις 11 ιανουαρίου από τα Σούπερ Μάρκετ.

Τι δεν θα μπορείτε να αγοράσετε μέχρι τις 11 Ιανουαρίου από τα Σούπερ Μάρκετ