in , , , ,

3 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά με Μανταλάκια Οδηγίες – Βίντεο!

3 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά με Μανταλάκια Οδηγίες - Βίντεο!
3 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά με Μανταλάκια Οδηγίες - Βίντεο!

Τώρα που τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά και αναζητάτε μοναδικούς τρόπους για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, αυτά τα 3 DIY χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με μανταλάκια είναι η λύση! Απλά χρησιμοποιείστε ξύλινα για καλύτερο αποτέλεσμα.

3 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά με Μανταλάκια
3 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά με Μανταλάκια

Σουβέρ σε σχήμα αστεριού

Θα χρειαστείτε:
22 ξύλινα μανταλάκια
πιστόλι κόλλας
ακρυλικό χρώμα

Διάβασε επίσης: 20 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά από Ρολά Υγείας

Αφαιρέστε το μεταλλικό σύρμα που συγκρατεί τα δύο μέρη από το μανταλάκι. Στη συνέχεια, με το πιστόλι κόλλας κολλήστε τα δύο μισά μεταξύ τους με τις επίπεδες πλευρές τους. Μόλις φτιάξετε 22 ζευγάρια μανταλάκια, πάρτε το πρώτο και απλώστε λίγο κόλλα στο κάτω τρίτο της μη επίπεδης πλευράς του. Τώρα κολλήστε ένα άλλο ζευγάρι μανταλάκια έτσι ώστε τα δύο ζεύγη μανταλάκια να κολλήσουν μεταξύ τους στα μυτερά άκρα τους.

cleverly

Τώρα επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία μέχρι να δημιουργήσετε έναν κύκλο με μανταλάκια που μοιάζει με αστέρι. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει εντελώς και βάψτε το αστέρι σας με χρώμα της επιλογής σας. Το αστέρι σουβέρ είναι ιδανικό για ζεστά ροφήματα και ζεστό κρασί.

cleverly

Θήκη για χαρτοπετσέτες

Θα χρειαστείτε:
24 ξύλινα μανταλάκια
πιστόλι κόλλας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφαιρέστε το μεταλλικό σύρμα από όλα τα μανταλάκια. Αυτή τη φορά, κολλήστε τα δύο μισά μαζί κατά μήκος των πλευρών τους. Επαναλάβετε αυτό το βήμα για άλλη μια φορά. Αυτά τα δύο θα είναι η βάση για τη θήκη σας αργότερα. Κολλήστε 20 μισά μανταλάκια στις επίπεδες πλευρές και μετά όλα μαζί στα μυτερά άκρα για να δημιουργήσετε ένα ημικύκλιο. Κολλήστε τώρα δύο μισά μανταλάκια με την επίπεδη πλευρά στο εξωτερικό του ημικυκλίου. θα πρέπει να μοιάζει με το σχήμα στην παρακάτω εικόνα. Κάντε το ίδιο ακριβώς σχήμα δεύτερη φορά. Αυτοί τα δύο ημικύκλια θα γίνουν τα πλευρικά τοιχώματα για τη θήκη σας.

cleverly

Απλώστε λίγο κόλλα στη μία πλευρά των δύο εξωτερικών μανταλακιών σε έναν από τα ημικύκλια.

Διάβασε επίσης: 3 Φανταστικά Ανακυκλωμένα Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά που μπορείτε να φτιάξετε Σήμερα!

cleverly

Στη συνέχεια, κολλήστε τα 2 ζεύγη μανταλάκια στο ημικύκλιο. Απλώστε λίγη κόλλα στην άλλη πλευρά των 2 ζευγών και κολλήστε το δεύτερο ημικύκλιο σε αυτά. Μόλις στεγνώσει η κόλλα, θα έχετε μια χρήσιμη θήκη για χαρτοπετσέτες στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

cleverly

Διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δέντρου: αστέρια και δέντρα

Θα χρειαστείτε (για ένα δέντρο και ένα αστέρι):
τσόχα χειροτεχνίας σε γκρι και γαλάζιο
χρυσή κορδέλα
2 ξύλινα μανταλάκια για το δέντρο
6 ξύλινα μανταλάκια για το αστέρι
πιστόλι κόλλας

Αφαιρέστε το μεταλλικό σύρμα από τα μανταλάκια. Κόψτε μικρούς κύκλους και αστέρια από την τσόχα. Για το δέντρο, θα χρειαστείτε ένα τσόχινο αστέρι. Για το αστέρι θα χρειαστείτε έναν τσόχινο κύκλο και ένα αστέρι. Κόψτε περίπου 10 εκατοστά κορδέλα, κάντε μια θηλιά και κολλήστε τα άκρα μεταξύ τους. Τώρα κολλήστε τα άκρα της κορδέλας στο μυτερό άκρο στην επίπεδη πλευρά στο μισό μανταλάκι. Στη συνέχεια, απλώστε κόλλα σε ολόκληρη την επίπεδη πλευρά κατά μήκος στο μανταλάκι, όπως φαίνεται στην εικόνα.

cleverly

Τώρα κολλήστε την επίπεδη πλευρά του δεύτερου μισού και πιέστε και τα δύο μέρη μαζί μέχρι να στεγνώσει η κόλλα. Κολλήστε 2 μισά μανταλάκια. όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Ο βρόχος θα χρησιμοποιηθεί για να κρεμάσει τη διακόσμηση στο δέντρο αργότερα.

cleverly

Απλώστε λίγη κόλλα ακριβώς κάτω από την κορυφή του τριγώνου και κολλήστε το τσόχινο αστέρι. Τώρα έχετε ένα στολίδι μίνι δέντρο που μπορείτε να κρεμάσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

cleverly

Για το αστέρι προχωρήστε όπως κάνατε για το δέντρο κολλώντας τις επίπεδες πλευρές δύο μισών με μια θηλιά κορδέλας. Κολλήστε τα υπόλοιπα μισά μανταλάκια μαζί στις επίπεδες πλευρές τους. Τοποθετήστε τα έτσι ώστε τα στρογγυλεμένα άκρα των ζευγαριών να βλέπουν προς τα μέσα. Είναι καλύτερο να το κάνετε σε μια αδιαπέραστη επιφάνεια καθώς η “τρύπα” στο κέντρο πρέπει να γεμίσει με ζεστή κόλλα.

cleverly

Η κόλλα στο κέντρο δεν κρατά μόνο το σχήμα του αστεριού στη θέση του, αλλά να κολλήστε τον τσόχινο κύκλο και το αστέρι σε αυτό. Το δεύτερο στολίδι για το δέντρο σας είναι έτοιμο να κρεμαστεί.

cleverly

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διάδασε επίσης: 25 Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά από Μπουκάλια Κρασιού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Σπιτικές Θεραπείες για τον Πονόδοντο

8 Σπιτικές Θεραπείες για τον Πονόδοντο

10 Απλοί Κανόνες Στυλ που θα σας Κάνουν Γκουρού της Μόδας

10 Απλοί Κανόνες Στυλ που θα σας Κάνουν Γκουρού της Μόδας