in ,

25 Εναλλακτικές Ποδιές Χριστουγεννιάτικων Δέντρων

Η διακόσμηση των Χριστουγέννων είναι εξαιρετικά σημαντική για να δημιουργήσετε μια πραγματική εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι και το κύριο κομμάτι είναι φυσικά ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εκτός από τα φωτάκια, τα στολίδια, την κορυφή και όλα τα άλλα διακοσμητικά, θα πρέπει να κρύψετε τη βάση του δέντρου σας, είτε είναι φυσικό είτε ψεύτικο. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες για να το κάνετε με κομψό, μοναδικό και μερικές φορές ακόμη και τρελό τρόπο!

Καλύμματα

Μπορείτε να καλύψετε τη βάση του δέντρου σας με λινάτσα, στερεώνοντάς την με μια κορδέλα ή επιλέξτε ψεύτικη γούνα ή δέρμα για πολυτελή εμφάνιση. Μια άλλη ιδέα είναι να πάρετε ένα παλιό πουλόβερ και να καλύψετε τη βάση! Εάν έχετε μια στρογγυλή πλεκτή κουβέρτα, είναι ιδανική για να προσθέσετε ζεστασιά και να δημιουργήσετε μια μοντέρνα εμφάνιση ταυτόχρονα. Θέλετε λίγο χρώμα; Πάρτε ένα πολύχρωμο χαλί πομ πομ για να καλύψετε τη βάση ή μια ποδιά δέντρου στα χρώματα των στολιδιών σας και έτσι το δέντρο θα φαίνεται συνεκτικό και πολύ κομψό. Δεν υπάρχει χρόνος για καμία από αυτές τις ιδέες; Βάλτε μερικά μαξιλάρια που θα κρύβουν τη βάση του δέντρου σας και θα φανεται καταπληκτικό!

Βάσεις

Εάν έχετε ένα ρουστίκ δέντρο, σκεφτείτε να καλύψετε τη βάση με ένα κουβά ή μερικά παλιά κιβώτια ενώ μια ακόμη επιλογή είναι κάποιο χαρτί kraft. Οι γλάστρες από πορσελάνη και γυαλί ή ακόμη και ένα ελαστικό είναι επίσης μοναδικές ιδέες για βάση χριστουγεννιάτικων δέντρων. Τοποθετήστε το δέντρο σας σε ένα vintage κηροπήγιο ή σε ένα ξύλινο κουτί, καλύψτε το με δώρα ή βάλτε ένα κρεβάτι σκύλου για να κρύψετε τη βάση.

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Εξαφανίσετε Γρατσουνιές από Οποιαδήποτε Επιφάνεια

Πως να Εξαφανίσετε Γρατσουνιές από Οποιαδήποτε Επιφάνεια

Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας Όταν Κοιμάστε στις 10 μ.μ.

Τι Συμβαίνει στο Σώμα σας Όταν Κοιμάστε στις 10 μ.μ.