in ,

15 Πράγματα που Πρέπει να Αγοράσετε σε Ποσότητες

Η χονδρική αγορά είναι σχεδόν πάντα φθηνότερη ανά μονάδα, η διαφορά μπορεί να είναι μικρή, αλλά αυξάνεται πολύ γρήγορα εάν χρησιμοποιείτε συχνά ένα συγκεκριμένο προϊόν. Κάτι ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι ότι σας αποτρέπει να πηγαίνετε στο κατάστημα πολύ συχνά, γλιτώνοντας τις παρορμητικές αγορές! Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια είδη πρέπει να αγοράσετε σε μεγάλες ποσότητες.

10 Κόλπα IKEA που μας Κάνουν να Αγοράζουμε τα Ίδια Πράγματα για Δεκαετίες

Χαρτί υγείας

© depositphotos.com

Δεν θα θέλατε να ξεμείνετε από χαρτί υγείας, ειδικά εάν είστε μόνοι στο σπίτι!

Βούτυρο

© pexels.com

Μπορεί να μην θεωρείτε το βούτυρο ιδιαίτερα ακριβό, αλλά μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Αν το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική, καλύτερα να το αποθηκεύετε χύμα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι παγωμένο.

Ξηροί καρποί

© pexels.com

Οι ξηροί καρποί είναι υγιεινοί και νόστιμοι, γι’ αυτό είναι καλό να έχετε μεγαλύτερες ποσότητες. Σε ορισμένα καταστήματα, μπορείτε να αγοράσετε ξηρούς καρπούς χύμα, κάτι που σας που εξοικονομεί επιπλέον χρήματα.

Μπαταρίες

© depositphotos.com

Οποιοσδήποτε προετοιμάζετε για το τέλος του κόσμου θα σας πει ότι οι μπαταρίες είναι πολύ, πολύ σημαντικές! Ακόμα κι αν δεν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, εξακολουθούν να είναι πολύ χρήσιμες και θα πρέπει να έχετε πάντα μερικές αποθηκευμένες στο σπίτι, σε ένα κρύο μέρος φυσικά!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ζυμαρικά

© pexels.com

Τα ζυμαρικά είναι εύκολο να μαγειρευτούν και νόστιμα. Εάν είστε κουρασμένοι ή βαριέστε να μαγειρέψετε, μπορείτε φτιάξετε ζυμαρικά σε ελάχιστο χρόνο. Και αν τα αποθηκεύσετε σε κρύο σκοτεινό μέρος, μπορεί να διαρκέσουν έως και 2 χρόνια.

Απορρυπαντικό ρούχων

© Friends / Netflix

Το πλύσιμο είναι μια από αυτές τις ενοχλητικές δουλειές που είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε, αλλά αυτό που είναι ακόμη πιο ενοχλητικό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ξεμείνει από απορρυπαντικό και πρέπει να πάτε στο κατάστημα. Είναι προτιμότερο να αγοράσετε οικογενειακές συσκευασίες που είναι πιο οικονομικές και διαρκούν περισσότερο.

Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσες

© New Girl / Fox

Ξυπνάτε και πάτε να βουρτσίσετε τα δόντια σας αλλά δεν έχετε πλέον άλλη οδοντόκρεμα. Ακούγεται οικείο; Έχει συμβεί σε όλους και είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα, ειδικά νωρίς το πρωί. Είναι καλό να αποθηκεύετε οδοντόκρεμες, ώστε αυτό να μην συμβεί ποτέ. Οι οδοντόβουρτσες δεν αποτελούν εξαίρεση, καθώς συνιστάται η αλλαγή τους κάθε 3 μήνες.

Σαπούνια και σαμπουάν

© depositphotos.com

Τα προϊόντα υγιεινής έχουν συνήθως πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν χαλάνε εάν διατηρούνται στην κατάλληλη θερμοκρασία. Έτσι, μπορείτε να τα αγοράσετε σε μεγάλες ποσότητες. Για υγρό σαπούνι κρατήστε ένα μεγάλο δοχείο κάτω από το νεροχύτη και ξαναγεμίστε τα μικρότερα μπουκάλια όταν χρειάζεται.

Ρύζι

© depositphotos.com

Το ρύζι διαρκεί σχεδόν για πάντα. Είναι καλό, πολύ υγιές και φθηνό. Προτιμήστε τις οικογενειακές συσκευασίες ή χυμά.

Λάμπες

© Friends / Netflix

Εάν μια λάμπα στο σπίτι σας χαλάσει, δεν θέλετε να τρομάξετε τα παιδιά σας περνώντας το υπόλοιπο της νύχτας στο σκοτάδι! Είναι πάντα έξυπνο να έχετε μερικές παραπάνω ώστε πάντα να είστε προετοιμασμένοι. Απλώς βεβαιωθείτε ότι τις φυλάτε σε ασφαλές μέρος.

Δημητριακά

© The Big Bang Theory / CBS

Με την αύξηση της τιμής του σιταριού, τα δημητριακά γίνονται πιο ακριβά. Αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα εάν τα αγοράσετε χύμα.

Καφές

brightside

Μια κούπα ζεστού καφέ είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, είναι καλό για την καρδιά και παρέχει το απαραίτητο ξεκίνημα για την ημέρα. Αλλά μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά ακριβός αν τον αγοράσετε σε μικρότερες ποσότητες. Και μην ανησυχείτε για το αν θα χαλάσει. Ο καφές έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Πάνες

© depositphotos.com

Κάθε γονέας θα σας πει ότι οι πάνες χρησιμοποιούνται πολύ γρήγορα. Είναι επίσης πολύ ακριβές, οπότε είναι έξυπνο να αγοράζετε τις οικονομικές συσκευασίες καθώς αποδεικνύεται μακροπρόθεσμα φθηνότερη από την αγορά μικρότερης συσκευασίας.

Σχολικά είδη

© pexels.com

Είναι πάντα έξυπνο να αγοράζετε πολλά στυλό και μολύβια, επειδή ξοδεύονται αρκετά γρήγορα, αλλά κυρίως εξαφανίζονται αρκετά συχνά. Επίσης, περισσότερα τετράδια καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν το επόμενο έτος!

15 Πράγματα που Είχαν Απαραίτητα οι Μοντέρνες Γυναίκες στο Παρελθόν Αλλά Δεν θα Αγόραζαν Σήμερα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 Συνήθειες που Πρέπει να Σταματήσετε για να Μην Αρρωσταίνετε το Χειμώνα

25 Χριστουγεννιάτικες Ρουστίκ Διακοσμήσεις με Λινάτσα για το 2020