in , , ,

Τι Συμβαίνει στο Λίπος μας Όταν Χάνουμε Βάρος

Τουλάχιστον το 43% των ανθρώπων παραδέχτηκαν ότι ακολουθούν μια συγκεκριμένη δίαιτα τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει στο σωματικό λίπος όταν χάνουμε βάρος. Το πώς εξαλείφετε το σωματικό λίπος ήταν ένα μυστήριο για μια μεγάλη μερίδα γιατρών μέχρι πολύ πρόσφατα.

Δεν απομακρύνεται όλο το λίπος μέσω της τουαλέτας.

Μια κοινή λανθασμένη αντίληψη υποθέτει ότι όλο το σωματικό λίπος αποβάλλεται μέσω της τουαλέτας. Αλλά αυτή η μελέτη αποκάλυψε ότι, σε 10 κιλά λίπους, μόνο 1,5 κιλό μετατρέπεται σε ούρα, κόπρανα ή άλλα σωματικά υγρά.

Δεν μετατρέπεται σε ενέργεια.

Παρόλο που η πλειονότητα των οικογενειακών γιατρών, διαιτολόγων και προσωπικών γυμναστών εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το σωματικό λίπος μετατρέπεται σε ενέργεια, αυτή η αντίληψη έχει ήδη αποδειχθεί λάθος. Στην πραγματικότητα, η ενέργειά μας είναι σταθερή με την πάροδο του χρόνου και δεν μπορεί να προστεθεί ή να αφαιρεθεί, ακολουθώντας την αρχή διατήρησης ενέργειας.

Εξαλείφουμε το σωματικό λίπος αναπνέοντας.

Μπορεί να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πραγματικά αποβάλλουμε το σωματικό λίπος μέσω των πνευμόνων μας, αλλά είναι αλήθεια. Το 84% σχεδόν όλων αυτών που τρώμε εκπνέεται ως διοξείδιο του άνθρακα, αλλά δυστυχώς, αυτό δεν σημαίνει ότι η απλή αναπνοή θα μας βοηθήσει να χάσουμε το υπερβολικό βάρος.

Το μυστικό είναι να τρώτε λιγότερο και να κινείστε περισσότερο.

Εάν προσπαθήσετε να αναπνέετε περισσότερο μόνο για να χάσετε βάρος, θα σας προκαλέσει υπεραερισμό και ζάλη. Το μυστικό, το οποίο έχει αποδειχθεί από τους ειδικούς, είναι να μην τρώτε υπερβολικά και να επιλέξετε μια ρουτίνα άσκησης που αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό, όπως τζόκινγκ ή ποδηλασία.

πηγή φωτογραφιών: brightside

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Φθινοπωρινές Κατασκευές,DIY Φθινοπωρινές Κατασκευές,diy κατασκευες για το σπιτι,diy κατασκευες,diy κατασκευες για το σπιτι,φθινοπωρινη διακοσμηση,φθινοπωρινη διακοσμηση σπιτιου

Εκπληκτικές Φθινοπωρινές Κατασκευές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ και εύκολες!

7 Λάθη στη Χρήση Πλυντήριου Πιάτων