in , , , ,

Νιώστε σαν Διασημότητα με Αυτές τις Βελτιώσεις στο Σπίτι

Έχετε περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι φέτος από ότι περιμένατε ; Πολλοί θα έχουν περάσει ώρες κοιτάζοντας ζηλόφθονα τα σπίτια διασημοτήτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειδικά στην καραντίνα. Επειδή δεν μπορούν όλοι να ζουν σε έπαυλη, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βελτιώσετε το σπίτι σας και να νιώσετε σαν διασημότητα.

Δημιουργήστε ένα δωμάτιο γκαρνταρόμπα

Source

Μια κανονική ντουλάπα και μερικά συρτάρια μπορεί να αρκούν για τα ρούχα σας αλλά ένα δωμάτιο γκαρνταρόμπα είναι ένας κοινός χώρος σε σπίτια διασημοτήτων και δεν είναι τόσο απρόσιτά όσο νομίζετε.

Το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα στο σπίτι σας είναι είτε ένα εφεδρικό δωμάτιο, είτε επιπλέον χώρος στο υπνοδωμάτιο είτε ακόμα και ένας υπάρχων χώρος ντουλάπας.

Τοποθετήστε καθρέφτη μακιγιάζ

Σχεδόν σε όλα τα σπίτια διασημοτήτων υπάρχουν καθρέφτες μακιγιάζ τοποθετημένοι συνήθως πάνω από το νιπτήρα του μπάνιου. Είναι απαραίτητοι για τις περισσότερες καθημερινές ρουτίνες ομορφιάς και περιποίησης. Και αν θέλετε να τραβήξετε μια υπέροχη φωτογραφία του εαυτού σας μετά, γιατί όχι; Η αυτο-αγάπη είναι σημαντική σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και πιθανότατα θα έχετε υπέροχο φωτισμό.

Επιλέξτε μια μπανιέρα

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως επιλέγουν μια ντουζιέρα αντί για μπανιέρα για επιπλέον ταχύτητα και πρακτικότητα. Έχοντας την επιλογή να απολαύσετε μια μπανιέρα τα Σαββατοκύριακα, ωστόσο, θα σας αφήσει να νιώσετε πολύ πιο περιποιημένοι.

Θα έχετε άφθονο χώρο για να τεντωθείτε, έτσι όσο μεγαλύτερη είναι η μπανιέρα τόσο το καλύτερο. Τα κεριά θα προσθέσουν ζεστασιά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάπου κοντά ένα ποτήρι κρασί ή κοκτέιλ!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δημιουργήστε έναν οικιακό κινηματογράφο

Ο προϋπολογισμός σας μπορεί να μην φτάνει για μια οθόνη κινηματογράφου και σειρές πολυτελών θέσεων για τους φίλους σας αλλά μια μικρότερη έκδοση μπορεί εύκολα να αγοραστεί.

Επιλέξτε έναν απλό προβολέα, ένα μεγάλο κενό τμήμα του τοίχου και τοποθετήστε τα ηχεία γύρω από το δωμάτιο για ήχο surround. Ετοιμάστε μερικά από τα αγαπημένα σας σνακ και απολαύστε τη νύχτα με τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Συνταγές Μπισκότων σε Λιγότερο από 15 Λεπτά,συνταγές για μπισκότα,γρήγορα μπισκότα,μπισκότα συνταγές,γλυκιες συνταγες,συνταγες για ευκολα μπισκοτα,συνταγη για μπισκοτα ευκολα και γρηγορα

10 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ Συνταγές Μπισκότων σε Λιγότερο από 15 Λεπτά!

Μαγικά Χριστούγεννα! 25 Ιδέες Ουδέτερης Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης