in , , , , , ,

Γιατί Δεν Πρέπει να Φοράτε τις Ίδιες Πιτζάμες για 2 Ημέρες

Γιατί Δεν Πρέπει να Φοράτε τις Ίδιες Πιτζάμες για 2 Ημέρες
Γιατί Δεν Πρέπει να Φοράτε τις Ίδιες Πιτζάμες για 2 Ημέρες

Κατά μέσο όρο αλλάζουμε τις πιτζάμες μας κάθε 7 νύχτες. Οι γυναίκες συνήθως περιμένουν 10 νύχτες για να ρίξουν τις πιτζάμες τους στο πλυντήριο. Το να πέφτετε στο κρεβάτι με ένα καλό σετ πιτζάμες μπορεί να φαίνεται ακίνδυνο εντούτοις μπορεί να έχει κάποιες ανησυχητικές συνέπειες αν τις φοράτε για αρκετές νύχτες.

Κοιμάστε σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον.

© Bright Side / YouTube© Depositphotos.com

Εάν φοράτε τις ίδιες πιτζάμες ξανά και ξανά, βακτήρια και νεκρά κύτταρα του δέρματος μπορούν να αρχίσουν να μαζεύονται σε αυτές. Ακόμα κι αν πλένετε τακτικά τα κλινοσκεπάσματά σας, δεν θα παραμείνουν φρέσκα για πολύ καιρό, επειδή έρχονται σε άμεση επαφή με άπλυτες πιτζάμες. Το να φοράτε τις ίδιες πιτζάμες κάθε νύχτα μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις που μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν.

Μπορείτε να μεταφέρετε τα μικρόβια σε άλλα ρούχα.

© Depositphotos.com© Depositphotos.com

Όταν βάζετε τις πιτζάμες στο πλυντήριο, τα βακτήρια σε αυτές μπορούν να μεταδοθούν σε όλα τα άλλα ρούχα στο πλυντήριο. Εάν τις φοράτε για 2 συνεχόμενες εβδομάδες, το πλύσιμο δεν θα μπορεί να διώξει τα περισσότερα μικρόβια και θα μεταφερθούν σε άλλα ρούχα που έρχονται σε επαφή με το δέρμα.

Επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου.

© Depositphotos.com

Αν τα φρέσκα καθαρά σεντόνια μπορούν να σας δώσουν μια αίσθηση χαλάρωσης, ο ύπνος με καθαρές πιτζάμες σας κάνει να νιώθετε αναζωογονημένοι. Οι βρώμικες πιτζάμες μπορεί να σας κρατήσουν ξύπνιους όλη τη νύχτα αν σας φαγουρίζουν.

Μπορεί να επιδεινώσει τις αλλεργίες σας.

brightside

Εάν είστε αλλεργικοί στη σκόνη ή έχετε άλλες αναπνευστικές διαταραχές, ο ύπνος με βρώμικες πιτζάμες μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά. Τα ακάρεα σκόνης τρώνε νεκρά κύτταρα δέρματος, έτσι προσελκύονται από το στρώμα και τις πιτζάμες σας, προκαλώντας αναπνευστικά προβλήματα. Εάν είστε αλλεργικοί στη σκόνη, είναι καλύτερα να αλλάζετε τις πιτζάμες σας τουλάχιστον κάθε δεύτερη νύχτα.

Μπορεί να προκαλέσει ακμή.

© Andrea Piacquadio / Pexels© Shutterstock.com

Όταν δεν αλλάζετε τις πιτζάμες σας, τα βακτήρια και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος συγκεντρώνονται στο ύφασμα. Τη νύχτα, φράζουν τους πόρους και προκαλεί σπυράκια και ακμή. Όταν ιδρώνετε στον ύπνο, οι πιτζάμες απορροφούν τον ιδρώτα, προκαλώντας σπυράκια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μυρίζουν άσχημα.

© Bright Side / YouTube

Οι πιτζάμες απορροφούν τον ιδρώτα, δημιουργώντας τέλειο μικροκλίμα για βακτήρια. Ευδοκιμούν σε υγρά, σκοτεινά μέρη, δημιουργώντας δυσάρεστες οσμές που είναι ενοχλητικές για τον ύπνο.

Μπορεί να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

© John-Mark Smith / Pexels

Όταν φοράτε τις ίδιες πιτζάμες κάθε μέρα, το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμά συνεχώς τα μικρόβια και τις αλλεργίες. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να αποδυναμώσουν την άμυνα του σώματός σας, καθιστώντας πιο δύσκολη την προστασία σας από ιούς.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες με βάζα + 25 φανταστικές ιδέες!

25 Ρουστίκ Χριστουγεννιάτικα Στολίδια που θα Λατρέψετε

25 Ρουστίκ Χριστουγεννιάτικα Στολίδια που θα Λατρέψετε